Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Kinderen

Agnetha Fältskog Kinderen

Agnetha Fältskog Kinderen
Agnetha Fältskog Kinderen

Agnetha Fältskog Kinderen:Agnetha Faltskog, lid van ABBA, beviel op jonge leeftijd van haar eerste kind. Naarmate ze ouder werd, verwelkomden zij en haar man Bjorn Ulvaeus hun dochter Linda Ulvaeus op de wereld, die later lid werd van ABBA. Na nog eens vijf jaar verwelkomden ze een zoon genaamd Peter Christian op de wereld. Linda Ulvaeus werkte samen met haar moeder .

aan de opname van een album toen ze nog maar zeven jaar oud was; het album werd later ter beschikking gesteld op CD. Haar vader was de producer van de musical Kristina van Duvemla, waarin ze ook als actrice te zien was. De blondine besloot echter om niet in de voetsporen van haar familie te treden en in plaats daarvan een acteercarrière na te streven.

Ze heeft zich al gevestigd als een prominente acteur in Zweden, met optredens in zowel het theater als in vele Zweedse televisieprogramma’s. De dochter van Agnetha Faltskog, een lid van ABBA, is nu getrouwd en moeder van drie kinderen. Op het eiland Helgo, waar zij en haar familie wonen, ligt het landgoed dat haar moeder vroeger bezat. Agnetha Faltskog was de oudste van de twee meisjes .

van Knut Ingvar Faltskog, die als manager bij een warenhuis werkte, en zijn vrouw, Birgit Margareta Johansson. Haar zus Mona kwam ter wereld. Haar debuutoptreden, dat eind datzelfde jaar plaatsvond toen ze zes jaar oud was en gepland was door haar vader, was een succes. Kort daarna leerde Faltskog zichzelf piano spelen en begon zijn eigen liedjes te schrijven.

zijn eerste toen hij nog maar zes jaar oud was. Toen ze nog maar jaar oud was, richtte ze samen met twee andere kinderen van haar basisschool de zanggroep The Cambers op. Na ongeveer twee jaar en enkele sporadische optredens van de groep in parken, variétéshows en feesten, besloten zij en de andere leden van de groep uit elkaar te gaan. Na het behalen van de vereisten voor .

het afstuderen van de verplichte school in Faltskog, stopte ze met school en nam een ​​baan als telefoniste op het kantoor van een autofabrikant in Jonkoping. Na het vertrek van Agneta Desilva uit de band, was de orkester-dansband van Bernt Enghardts op zoek naar een zangeres om gedurende de zomer voor een beperkte tijd in te vallen. Bernt Enghardt, de oprichter van het gezelschap.

werd zich bewust van Faltskog en verwelkomde haar deelname niet alleen vanwege haar zangtalent, maar ook vanwege de gelijkenis in naam met haar voorganger. Hierdoor hoefden er geen nieuwe posters geprint te worden; De foto van Faltskog werd gewoon over de oude geplakt. Bij de . In september had ze haar eerste optreden met de band. Ze bleef haar eigen composities maken, waaronder een met de titel “I was so in love”, die een paar maanden later werd toegevoegd aan het repertoire van Bernt Enghardts orkester. Dit lied werd uitgevoerd door de orkester van Bernt Enghardt.

De band maakte in het voorjaar een demo-tape met een paar nummers en composities geschreven door Agnetha Faltskog. Agnetha stuurde de band vervolgens naar producer Karl-Gerhard Lundkvist (ook bekend als “Little Gerhard” van de platenmaatschappij Cupol die de opname vervolgens aan Agnetha bezorgde. Hij werd vooral gegrepen door .

Agnetha Fältskog Kinderen
Agnetha Fältskog Kinderen

Utan Dej Ohne dich, en niet lang daarna nam hij contact op met Faltskog. In de maand oktober kreeg ze de kans om twee van haar liedjes op te nemen in de Philips Studio’s in Stockholm. Ze tekende snel een platencontract en tegen het einde van november werd haar eerste nummer beschikbaar gemaakt voor het publiek. Ondanks dit feit bleef ze deel uitmaken van de dansband .

van Bernhardt Enghardt. In januari had Faltskog een optreden op televisie met het nummer Jag var s kar, en slechts een paar weken later werd de single gepubliceerd en werd al snel het populairste item in de verkoophitlijsten. Bovendien deed de platenzaak een poging om ze op de gevestigde Duitse markt te verkopen. Faltskog vertrok begin mei.

naar Berlijn om twee liedjes in het Duits op te nemen, geschreven door componist Dieter Zimmermann, die zeer te spreken was over haar als zangeres. De nummers werden gecomponeerd door Zimmermann nadat hij haar had zien optreden. In korte tijd daarna ging ze terug naar Zweden en gaf een optreden op. Het was hier dat Faltskog zijn eerste ontmoeting had met Bjorn Ulvaeus.

de zanger van de band. Ulvaeus had ze eerder dat jaar voor het eerst op televisie zien optreden. Twee jaar later verliet Faltskog het bedrijf. Momenteel op tournee voor vele weken met haar vriend Dieter Zimmermann, met wie ze voor het eerst ontmoette. Juli 1968 raakte erbij betrokken. Ze verhuisde eind september naar Stockholm nadat ze haar vertrek uit de band van Bernt Enghardt had aangekondigd. De band zette hun succes voort met verdere tours, singles en hun eerste album, Ende.

Agnetha Fältskog Kinderen
Agnetha Fältskog Kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *