Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Kinderen:

Andy Murray Kinderen

Andy Murray Kinderen
Andy Murray Kinderen

Andy Murray Kinderen:Andrew Barron, Knight, Sir Murray is een professionele tennisser uit Schotland die de titels OBE en OLYMPIC bezit. Murray werd geboren in mei. Hij sloot het jaar af als de nummer speler volgens de ranglijst van de Association of Tennis Professionals ATP, waar hij enkele weken de nummer plek vasthield.

Hij zegevierde in het enkelspel op alle vier de Grand Slam-toernooien (twee op Wimbledon en één op de US Open), en hij nam deel aan elf grote kampioenschapswedstrijden. Gedurende de periode van juli tot oktober eindigde Murray niet lager dan de eerste plaats in een van de eindejaarsranglijsten, en hij stond in die periode op de eerste plaats voor op één na alle maanden.

Murray is meervoudig kampioen in het ATP-singelspel, ook op ATP Masters-niveau. Nadat hij op jonge leeftijd instructie had gekregen van zijn moeder Judy en zijn oudere broer Jamie, verhuisde Murray op de leeftijd van naar Barcelona, ​​Spanje om te studeren aan de Sanchez-Casal Academie.

Op hetzelfde moment dat Roger Federer en Rafael Nadal zich vestigden als de twee meest dominante spelers in het herentennis, begon hij zijn professionele carrière. In, hadden Murray en Novak Djokovic zich afgescheiden van de rest van het mannentennis en voegden zich bij Roger Federer en Rafael Nadal om de Big Four te vormen, de groep spelers die het mannentennis tijdens de jaren vijftig domineerde.

Door, Murray en Djokovic hadden zich afgescheiden van de rest van het mannentennis en door, Murray maakte zijn topdebuut op de leeftijd van. In het begin had Murray moeite om te concurreren met de andere leden van de Big Four. Als gevolg daarvan verloor hij zijn eerste vier Grand Slam-finales – drie van Roger Federer en één van Novak Djokovic.

De overwinning op Djokovic op de US Open was het keerpunt in zijn carrière als tennisser. Hij werd de eerste Britse speler die een Grand Slam-kampioenschap in het enkelspel won sinds Virginia Wade in en de eerste Britse man die won sinds Fred Perry toen hij dit toernooi won en de titel pakte. Een maand eerder versloeg hij Roger Federer om het mannenenkelspel te winnen op de Olympische Spelen in Londen en de gouden medaille te winnen.

In de jaren variërend van tot, nam Murray deel aan in totaal zes grote finales. Hij kwam als overwinnaar uit de bus in twee van deze wedstrijden, die beide plaatsvonden op Wimbledon: in en in genoot Murray het beste seizoen van zijn hele carrière. In dat jaar deed Murray mee en won in de finale van drie grote toernooien, waaronder Wimbledon.

Bovendien verdedigde hij met succes zijn titel op de Olympische Spelen in Rio, waardoor hij de enige speler, man of vrouw, ooit twee gouden medailles won in het enkelspel op de Olympische Spelen. Bovendien won Murray zijn enige ATP Finals-wedstrijd tegen Djokovic, wat hem naar zijn allereerste positie als nummer van de wereld bracht en hem aan het einde van het jaar de eerste plaats garandeerde.

Sindsdien wordt hij geplaagd door een verscheidenheid aan blessures, waardoor hij uit de topposities is verdwenen vanwege het feit dat hij zo zelden op tournee heeft gespeeld. Murray is een veelzijdige speler die vooral sterk is in de verdediging, in zijn vermogen om terug te slaan en in zijn vermogen om punten op te bouwen.

Op de ATP Tour wordt zijn tweehandige backhand door velen beschouwd als een van de meest indrukwekkende, zowel in termen van kwaliteit als consistentie. Voor het eerst sinds het begin van de 20e eeuw kon Groot-Brittannië zich vestigen als een prominente macht in het herentennis dankzij Andy Murray, die in het Verenigd Koninkrijk wordt vereerd als een nationale held.

Andy Murray Kinderen
Andy Murray Kinderen

Zowel hij als zijn broer speelden een belangrijke rol in het succes van het Davis Cup-team in Groot-Brittannië. Murray is zeer uitgesproken over zijn feministische overtuigingen en toen hij Amélie Mauresmo als zijn coach koos, werd hij pas de tweede topspeler in de hele geschiedenis van de ATP Tour ooit een vrouwelijke coach te hebben.

Cliff Drysdale was de inaugurele voorzitter van de organisatie toen deze in september werd opgericht door Donald Dell, Jack Kramer en Cliff Drysdale met de bedoeling de rechten van professionele tennisspelers te beschermen. Sindsdien is de vereniging verantwoordelijk voor het organiseren van de ATP Tour,.

een tenniswedstrijd voor mannen die over de hele wereld wordt gehouden, en heeft de naam van de tour gekoppeld aan die van de organisatie. Het professionele mannentenniscircuit wordt door deze organisatie bestuurd. In stond de organisatie bekend als de ATP Tour; in werd de organisatie echter gewoon bekend als ATP, maar de tour behield de naam ATP Tour.

De naam van de tour werd opnieuw gewijzigd in en werd bekend als de ATP World Tour. In het jaar werd het echter terug veranderd in de oorspronkelijke naam, de ATP Tour. De competities op deze tour, die voorheen bekend stonden als Grand Prix-tennistoernooien en World Championship Tennis WCT, hebben zich ontwikkeld tot dit formaat.

Londen dient als de locatie van het wereldwijde hoofdkantoor van de ATP. Ponte Vedra Beach, Florida dient als het hoofdkantoor voor ATP Americas, terwijl Monaco de locatie is van het hoofdkantoor van ATP Europe. Sydney, Australië dient als.

Andy Murray Kinderen
Andy Murray Kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *