Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Gezin

Angela Cullen Gezin

Angela Cullen Gezin
Angela Cullen Gezin

Angela Cullen Gezin:Angela Cullen, geboren in de maand augustus, is fysiotherapeut in Nieuw-Zeeland en voormalig hockeyster. Sinds ze begon te werken bij Hintsa Performance, is ze momenteel verbonden aan het Mercedes-AMG Petronas F Team. Ze staat bekend om haar rol als fysiotherapeut en vertrouweling van Formule -wereldkampioen Lewis Hamilton, die de titel zeven keer won.

Cullen, geboren in Devonport, Nieuw-Zeeland, vertegenwoordigde Nieuw-Zeeland op het hoogste niveau van de internationale hockeycompetitie tussen de leeftijd van en. Naast haar studie gezondheidswetenschappen heeft ze een diploma fysiotherapie. In zijn rol als senior fysiotherapeut bij het English Institute of Sport in Londen, dat ook het Britse Olympische team, UK Athletics, het Britse triatlonteam en andere zakelijke klanten ondersteunde, verleende .

Cullen diensten aan het Britse Olympische team. Ze werkte met sprinters op de meter en meter, evenals met de ploeg die deelnam aan de meter estafette op de Olympische Zomerspelen in Athene en de gouden medaille won. Ze was lid van het Britse Olympische team. Cullen begon aan een fietstocht van Tierra del Fuego helemaal naar Colombia.

waarbij hij tijdens zijn rit tot mijlen per dag aflegde. Daarna werkte ze als senior adviseur voor het in Nieuw-Zeeland gevestigde bedrijf SPARC High Performance. Daarnaast werkte Cullen zowel voor de New Zealand Academy of Sport als voor Sport New Zealand. In het jaar werd Cullen lid van het Hintsa Performance-team. Na het ontslag van Marc.

Hynes, de manager van Lewis Hamilton, en het overlijden van Aki Hintsa, bracht een collega de mogelijkheid ter sprake om de fysiotherapeut en assistent van Hamilton te worden. Cullen nam de functie op zich, die ook de verantwoordelijkheden van een chauffeur en een vertrouwelinge omvatte. Iedereen die de afgelopen jaren naar.

Formula heeft gekeken, heeft zeker een blonde vrouw gezien die altijd aan de zijde van Lewis Hamilton lijkt te staan ​​als hij niet in zijn auto zit. Dit is iets dat is opgemerkt door iedereen die naar de sport heeft gekeken. Angela Cullen is de naam van de dame en op papier is ze de fysiotherapeut en assistent van Lewis Hamilton; in de praktijk is ze echter veel meer dan dat.

Bovendien is ze de meest vertrouwde vertrouweling, vriend en trouwste bondgenoot van de zevenvoudig kampioen. In navolging van het diepgaande profiel over Angela dat we een jaar geleden publiceerden, waarin we haar leven, werk en relatie met Lewis bespraken, volgen hier vijf grappige en interessante feiten over de persoon die Lewis heeft geholpen zeven wereldkampioenschappen te winnen als zijn rechterhand.

Angela Cullen Gezin
Angela Cullen Gezin

Zoals we al schreven, weten de meeste F-fans dat Angela de fysiotherapeut van Lewis is; haar taken omvatten echter ook het verzorgen van zijn dagelijkse routine, persoonlijke logistiek, voeding, slaappatroon, reisvoorbereidingen en een verscheidenheid aan andere zaken. Daarnaast is Angela er altijd om Lewis haar emotionele steun te geven, waardoor Lewis met haar hulp een zo gezond mogelijke mentale toestand kan behouden.

Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat de Brit in het verleden naar haar heeft verwezen als “een van de mooiste dingen die er zijn gebeurd”. Volgens Hamilton “zullen mensen het natuurlijk niet begrijpen, omdat ze het van een afstand zien”, maar ze is een van de mooiste dingen die hem in zijn leven is overkomen. “Ik heb het geluk gehad om met een groot aantal mensen te werken.

bovendien heb ik het voorrecht om in de buurt te zijn van een van de hardst werkende vrouwen die mijn vriend is. Ze is attent, onbaatzuchtig en de aanwezigheid van haar brengt rust in mijn weekenden. Het maakt niet uit welk tijdstip van de dag het is, ze is altijd vrolijk en optimistisch; er is geen enkele dag geweest waarop ze pessimistisch was, wat een heel, heel belangrijk punt is. Daarna Hamilton legde verder uit hoe hij tot de.

conclusie kwam dat hij de aanwezigheid van iemand als Angela in zijn leven nodig had: “Als je in de Formule komt, is er een groot concept van fysio’s, maar veel van hen, of sommige van hen zijn slechts trainers. Ze blijven de naam ‘fysio’ gebruiken, maar technisch gezien is een fysio een fysiotherapeut. En ik had jarenlang altijd met een mannelijke trainer gewerkt; toch merkte ik dat ik constant met allerlei problemen te maken had.

Mijn personal trainer was niet in staat om de problemen die ik had op te lossen, zoals spierspanning in mijn nek, problemen met mijn onderrug of bilspier, of iets anders dat me dwarszat. Daarom zou je het gewoon het hele weekend moeten volhouden, en ik zei tegen mezelf: “Dit slaat nergens op.” In het weekend hoef ik niet te sporten. Het gevolg was dat ik bij mezelf dacht.

Ik moet een fysio vinden.” De Brit kwam tot een conclusie door te zeggen: “Angela had thuis wat aan me gewerkt, dus ik sprak met haar en vroeg haar: ‘Wil je met me mee op pad?’ en ik realiseerde me niet dat we de beste relatie zouden hebben.”

Angela Cullen Gezin
Angela Cullen Gezin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *