Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Familie

Antonia Rados Familie

Antonia Rados Familie
Antonia Rados Familie

Antonia Rados Familie:Antonia Rados is een Oostenrijkse televisiejournalist die sinds het jaar in dienst is van RTL Television. Ze werd in juni geboren in Klagenfurt, dat in Karinthië ligt. Rados begon haar professionele leven bij ORF, hoewel ze nu politicoloog is met een doctoraat. Ze bouwde een reputatie op als crisisverslaggever terwijl ze van eind jaren tachtig tot begin jaren negentig .

werkte als buitenlandcorrespondent voor de Oostenrijkse nationale radio. Haar verslaggeving uit de eerste hand van de Roemeense revolutie in was in dit opzicht bijzonder opmerkelijk. Ze begon bij WDR als speciaal correspondent in en stapte het jaar daarop over naar RTL Televisie. Tijdens de oorlog in Irak deed ze live verslag van Bagdad, wat haar op nationaal niveau veel erkenning opleverde.

De reportage van Antonia Rados uit Bagdad in werd algemeen erkend op het gebied van televisiereportages; als gevolg daarvan ontving ze verschillende onderscheidingen, waaronder de Hanns Joachim Friedrichs Media Award voor televisiejournalistiek. Ze verhuisde voor een korte periode naar ZDF, een openbare tv-zender, maar keerde binnen hetzelfde jaar terug bij RTL. Ze voerde in maart een interview met de dictator van Libië, Muammar Gaddafi.

De ervaren oorlogscorrespondent en expert op het gebied van het Midden-Oosten heeft haar reputatie vooral gevestigd door de toegewijde rapportage en kenmerken die ze produceerde vanuit conflictgebieden. Rados is ook geëerd voor haar werk op het gebied van het maken van documentaires. In dat jaar ontving ze de Robert Geisendorfer Award en de Duitse Camera Award voor haar krachtige film getiteld Feuertod, die gaat over Afghaanse vrouwen die ervoor kiezen zichzelf in brand te steken in plaats van verder te leven.

Antonia Rados Familie
Antonia Rados Familie

Ze ontving in augustus een nominatie voor een International Emmy Award in de categorie “Current Affairs” voor een documentaire die ze maakte over piraterij in Hobyo, dat in Somalië ligt. Rados en haar man maken hun thuis in Parijs, dat in Frankrijk ligt. Antonia Rados ging naar scholen in Parijs en Salzburg voor haar opleiding in politieke wetenschappen.

Ze was correspondent voor de Oostenrijkse omroep ORF van tot in de landen Chili, Zuid-Afrika, Somalië en Iran. Haar ambtstermijn strekte zich uit. Haar berichtgeving over de Roemeense revolutie voor ORF in dat jaar leverde haar de titel “Vrouw van het Jaar” in Oostenrijk op, die ze ontving als erkenning voor haar werk. In hetzelfde jaar als haar overstap maakte ze de overstap naar WDR om daar speciaal.

correspondent te worden. Als buitenlandse verslaggever voor de netwerken die deel uitmaken van de Mediengruppe RTL Deutschland from to, bracht ze haar tijd door in conflict- en rampgebieden over de hele wereld. Daarnaast zijn er veel meldingen binnengekomen bij RTL en n-tv. Toen ze tijdens de oorlog in Irak live vanuit Bagdad verslag deed van de televisiestations .

RTL en n-tv, trok ze de aandacht van een groot publiek. Ze is geëerd met talrijke onderscheidingen voor haar verslaggeving uit Bosnië en Herzegovina, Zuid-Afrika, Somalië, Iran en Afghanistan, waaronder de Duitse televisieprijs en de Hanns-Joachim-Friedrichs-prijs voor televisiejournalistiek. Onder deze onderscheidingen zijn de .

Duitse televisieprijs en de Hanns-Joachim-Friedrichs-prijs. Daarnaast won de documentaire die ze voor RTL maakte met de titel “Onze Vriend Saddam” haar de Oostenrijkse mediaprijs die bekend staat als de Romy. Bij de . Op de eerste van het jaar begon Rados zijn nieuwe rol als hoofdverslaggever in het buitenland voor het mediabedrijf RTL Duitsland.

Rados was zowel gehinderd als teleurgesteld door de werkomstandigheden van de openbare televisie, evenals de instellingen van het netwerk zelf. Rados hield in maart een interview met de leider van Libië, Muammar al-Gaddafi, en deed ook verslag van de aanhoudende burgeroorlog in dat land. Rados had in de maand augustus een interview met de Turkse president Recep Tayyip Erdoan.

In het Beiers-Oostenrijkse dialect wordt Salzburg op dezelfde manier uitgesproken als in het Latijn. In de Republiek Oostenrijk is de stad Salisburgum de hoofdstad van het gelijknamige land. een woonplaats voor inwoners Na Wenen, Graz en Linz qua inwonersaantal is het de vierde stad van Oostenrijk. Het Salzburg Basin is daar te vinden.

De stadsbergen, de rivier de Salzach, die door het midden van de stad loopt, en de vesting Hohensalzburg, die van een afstand te zien is, dragen allemaal bij aan het unieke karakter van de stad. De rest van het stadsgebied ligt in het district Salzburg, dat vaker wordt aangeduid als “Flachgau”. De noordwestelijke hoek van de statutaire stad Salzburg .

deelt een grens met Freilassing in Duitsland de Vrijstaat Beieren, district Berchtesgadener Land). Het verval van de Romeinse stad Iuvavum begon precies op dezelfde locatie. De rol van Salzburg als bisdom werd nieuw leven ingeblazen en de stad werd verheven tot de residentie van de aartsbisschop. Zoutproductie en -handel waren de belangrijkste inkomstenbronnen van Salzburg.

Antonia Rados Familie
Antonia Rados Familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *