Babette Van Veen Relatie

Babette Van Veen Relatie
Babette Van Veen Relatie

Babette Van Veen Relatie:Van Veen werd geboren als dochter van singer-songwriter Herman van Veen en Marijke Hoffman. Ze werd in Breukelen opgevoed door haar moeder en stiefvader nadat haar ouders scheidden toen ze nog een klein kind was. Haar postsecundair onderwijs begon in de Herman Teirlinck Studio in Antwerpen, die ze volgde na het afronden van de middelbare school.

Tijdens de beginfase van haar carrière kreeg ze bekendheid op televisie door de rol van Linda Hamans-Dekker te spelen in de avondreeks Goede tijden, slechte tijden. Ze werd in deze rol gegoten vanaf het begin van de show tot het einde ervan. In deze periode vormde ze samen met haar serie co-sterren Guusje Nederhorst en Katja Schuurman het meisjestrio Linda, Roos & Jessica.

Samen wisten ze onder meer de nummer één Ademnood te scoren. Sinds de zomer is ze te zien als Linda Dekker als vast onderdeel van de serie. Ze is een essentieel onderdeel van de show. Na haar eerste verlof uit Goede tijden, slechte tijden in , nam van Veen deel aan verschillende kleinere onderdelen in film en televisie.

In de speelfilm “Nachtvlinder”, die haar vader regisseerde, speelde ze tegenover Karin Bloemen en Ramses Shaffy. Haar vader was de regisseur van de film. Nadat ze in augustus getrouwd was met tv-presentator Bas Westerweel, verliet ze de industrie. Bij de . In april verwelkomde ze haar eerste kind ter wereld.

Ze was een castlid in de productie van de musical Aladdin van de maand september tot de maand mei. Bij de . Afgelopen april verwelkomde ze haar tweede kind, een zoon. In hetzelfde jaar trad ze op in een muziektheaterproductie genaamd “De Kameleon Ontvoerd”, die was gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Hotze de Roos en ging op tournee. Daarin vertolkte ze de rol van Mem Klinkhamer, het personage dat Dominique van Vliet vertolkte in de verfilmingen van haar romans.

ze maakte haar rentree in Goede tijden, slechte tijden. Dancing on Ice is een coproductie van VTM en RTL in Nederland, en ze was een deelnemer aan de show. In Van Veen speelde ook in Raveleijn als Sophie Woudenberg. In het najaar van werd Van Veen gecast in de rol van Inge Bakker in de Nederlandse televisieserie VRijland.

Als gevolg van een plotselinge beslissing van de actrice die de dochter van Van Veen speelde, werd de show na slechts één seizoen abrupt geannuleerd. Als direct gevolg hiervan was er geen content meer passend bij haar functie. Van Veen is vooral bekend van haar rollen in de films Blueberry Hill en Brylcream Boulevard, beide geregisseerd door haar vader, en de film Nachtvlinder.

Babette Van Veen Relatie
Babette Van Veen Relatie

Hierin speelde ze onder meer samen met Karin Bloemen en Ramses Shaffy. Van Veen vertolkte de rol van hogepriesteres Kathiakasos in de film Joris en Boris en het geheim van de tempel. Van Veen trad van september tot en met mei op als Jasmine in de musical Aladdin. In dat jaar en de jaren daarna was ze een castlid in de reizende muziektheaterproductie die.

bekend staat als De Kameleon Ontvoerd. Hierin speelde ze de rol van Mem Klinkhamer, de hoofdpersoon in de gelijknamige boeken van Hotze de Roos en gespeeld door Dominique van Vliet in de verfilmingen van die werken. Ze gaf een memorabel optreden als Marjorie Houseman in de film Dirty Dancing. Het jaar daarop speelde ze haar eigen liedprogramma op verschillende podia in het hele land.

Gedurende het jaar ging ze op tournee met de nieuwe Mike & Thomas Kerstrevue naast Mike Boddé, Thomas van Luyn en Frits Lambrechts. Ze nam het stokje over van Marieke Klooster als presentatrice van Vrouw Holland. Na een tijd “buiten het scherm” doorgebracht te hebben, verschijnt ze momenteel in een advertentie voor NOVASOL.

Daarnaast was Van Veen lid van de meidenband Linda, Roos & Jessica naast GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Katja Schuurman. Linda, Roos & Jessica brachten twee albums uit. Hierna zong ze de nummer één single ‘Ademnood’ en daarna zong ze nog een paar hits, waaronder ‘All or nothing’, ‘Long night’ en ‘Drops and’.

Na een periode van drie jaar werd de groep ontbonden. Lana Wolf, Gonny Buurmeester, Marcel Dorenbos, Oscar Kraal en Bobby Jacobs waren de leden van Van Veens eigen coverband, Rent A Vip, en zij waren de muzikanten die andere artiesten begeleidden tijdens Van Veens optredens. Winter was de titel van Van Veens debuutalbum als soloartiest, waarin ze uitbracht. Het volgende deel van dit verhaal verscheen in Confidential.

Babette Van Veen Relatie
Babette Van Veen Relatie

Leave a Comment