Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Ouders

Bart Chabot Ouders

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

Bart Chabot Ouders:De dichter en tv-persoonlijkheid Chabot is meer openhartig over zijn jeugd nu zijn beide ouders zijn overleden. Dat is heel afschuwelijk. Zijn beide ouders zijn gewelddadig, hoewel zijn moeder gereserveerder is.Als zijn zoon Barteen bidt, is de godheid van de katholieken buitengewoon aanwezig in het huis van Chabot; vandaar dat wanneer Barteen bidt, hij een klop op het hoofd krijgt. Klap als hij niet binnen een redelijke tijd leert fietsen, te slechte cijfers haalt of per ongeluk .

een beeldje in huis vernielt tijdens het voetballen. Zijn moeder neemt geen contact met hem op en er is niet zoiets als een knuffel in het huishouden van Chabot. Aan de andere kant raakt zijn vader hem wel aan wanneer en wanneer hij maar kan. In dit interview met De Volkskrant bespreekt Chabot het boek dat hij schreef over die jongeren. Van de hand van mijn vader:

“Mijn jeugd veranderde in een oorlog.” Ik viel uiteen in een miljoen stukjes en liet me geleidelijk naar boven dragen. Hierdoor veranderde het leven thuis in een uitzichtloze situatie waar geen uitweg meer mogelijk was. Omdat hij er ofwel niet over wilde praten of er niet over kon praten, kwamen zijn vrouw en kinderen er via het boek achter hoe moeilijk zijn opvoeding was.

“Mijn vader zou Elvis liever hard maken en luchtgitaar spelen dan praten over de goede oude tijd”, zei zoon Splinter. Hij heeft heel lang een muur om zijn geschiedenis gebouwd. Hij deelde ons hoogstens twee anekdotes, en elk werd op zo’n manier gebracht dat we erom konden lachen. Hij was als een vuurtoren die een korte tijd helder schijnt. Uit de hand van mijn vader.

De deur van mijn kamer ging helemaal open en mijn vader kwam binnen.” Ik heb geen ongelukje in mijn broek gehad. Als je zoveel mogelijk van je hoofd zou uitschakelen, inclusief de bedrading en de elektronica, zou praktisch niets je kunnen raken. Toen hij klaar was met me te praten, zei mijn vader: ‘Heb ik mezelf duidelijk genoeg gemaakt?’ ‘Of moet ik het je wat duidelijker maken, zodat.

het toch je dikke brein binnendringt? Je moet weten dat ik het met plezier zal doen. om te voorkomen dat je met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Noem maar op.’ Hij stond met zijn rug naar de deur van de kamer en stond op het punt deze te sluiten toen hij van gedachten veranderde en zich omdraaide. Hij zei: “Geloof je dat je nog steeds in staat bent om te gaan zitten?” Bart werd zowel .

fysiek als emotioneel aangevallen. “Op een gegeven moment noemde mijn vader me niet meer bij mijn naam en noemde me in plaats daarvan ‘die figuur’. Dat werd ingekort tot ‘dat daar’ en tenslotte werd dat ingekort tot ‘dat’. De vraag “Moet dat niet naar bed?” Het geeft aan dat je op spiritueel niveau volledig geruïneerd bent. Je bevindt je midden in een.

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

gebombardeerde vlakte met puin dat alle kanten op ligt. Daarna moet je jezelf oppakken, de stukken weer in elkaar zetten en weer opstaan. Hij vertelt over een periode in zijn leven als jarige die heel belangrijk voor hem was, toen hij de woorden The Golden Earrings op een muur zag staan ​​die verder blanco was. Destijds stond de bekende Haagse band bekend onder die naam.

Het was er in de ochtend toen ik het zag, en het was er nog steeds in de middag toen ik thuiskwam van school en het zag. En ook de volgende dag. Daarom was The Golden Earrings echt, en het feit dat ik het zag, betekent dat ik ook besta. Dat was een prachtig stukje informatie om te ontdekken. Want hoewel mijn ouders ontkenden dat ik bestond en probeerden elk spoor van .

mij te laten verwijderen, realiseerde ik me dat ik dat deed toen ik naar The Golden Earrings keek die aan de muur hing. Bart Chabot Lazarus – Laurette de Kievit Onvoorwaardelijke liefde Rock & roll werd niet alleen zijn levensader in die tijd, maar ook in de jaren daarna, omdat in die tijd het motto “hoe gekker, hoe leuker” was. En hij maakte vrienden die in hem geloofden en hem steunden.

zoals Herman Brood, Jules Deelder en Martin Bril. Yolanda, zijn vrouw (red.), had ook een belangrijk aandeel in mijn revalidatie. Ze trok me aan mijn schoenveters omhoog en redde mijn leven. Ze had het idee gehad dat deze man een goede ouder voor haar kinderen zou kunnen zijn.

Ik denk dat de verwachting die op mij werd gesteld is uitgekomen. Ondanks het feit dat een perfecte ouder een schaars goed is, geloof ik dat ik een fatsoenlijke vader ben. Yolanda toonde me onvoorwaardelijke liefde. Bart bevond zich drie jaar geleden in een levensbedreigende situatie. Daarna nam hij de beslissing om het verhaal van zijn jeugd in geschreven vorm vast te leggen.

Eerst en vooral voor zijn kinderen, die hij alle vier wilde informeren over de opvoeding die ze van hun vader hadden gehad. Hij heeft hoge verwachtingen dat kinderen niet alleen door zijn verhaal, maar ook door zijn rol als ouder, de enorme kracht van liefde zouden begrijpen.

“Ze hebben uit de eerste hand gezien hoeveel hun moeder van me houdt, en hoeveel ik in ruil daarvoor van haar hou.” Ze hebben gezien hoeveel ik om ze geef, en ook hoe ik…omhoog en redde mijn leven. Ze had het idee gehad dat deze man een goede ouder voor haar kinderen zou kunnen zijn.

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *