Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Kinderen

Bas Muijs Kinderen

Bas Muijs Kinderen
Bas Muijs Kinderen

Bas Muijs Kinderen:Toen Muijs werd gevraagd om het personage van Stefano Sanders, oorspronkelijk gespeeld door Stefano Oliviero, te spelen in de soapserie Goede tijden, slechte tijden, studeerde hij aan de theaterschool Rabarber in Den Haag, waar hij toneel had gestudeerd. Naast zijn werk aan GTST is Muijs vooral bekend van de hoofdrollen die hij speelde in de televisieserie Costa.

Soccer Women, Peacocks and Herons, en Snuff the Dog and the Hunt for Flying Volckert, evenals de films Snuff the Dog in Wartime, My Father is a Detective en When You Fall in Love. Hij speelde bijrollen in de films Trauma, Hotnews.nl en Bit. Romeo en Julia, Frankenstein Exercices de Style, Ado-Ajax en Ik beken behoorden tot de theaterproducties waaraan hij deelnam.

Muijs richtte samen met zijn collega Winston Post en Peter Groenendijk de pianoshowband Great Noten op. Great Noten is een meezingevenement waarbij twee teams muzikaal tegen elkaar strijden. Pauwen en Reigers is een serie die werd uitgezonden op Omroep West en waarin twee hoofdrollen werden gespeeld.

Daarin speelde hij de rol van Paul Pronk, een straatmeisje in Den Haag, en Rudolf Fontijn, een wereldwijde bloembollenhandelaar.Gedurende de zomermaanden is de KRO begonnen met het landelijk verspreiden van deze serie. Naast onder meer Nicolette van Dam en Lone van Roosendaal speelde hij de rol van Italo Ferrero in de Nederlandse televisieserie Voetbalvrouwen van onder meer.

In het begin maakte Muijs zijn rentree in Goede tijden, slechte tijden speelde hij in totaal twee weken de rol van Stefano Sanders. Tijdens het najaar was Muijs presentator van het programma Bedrijfs in Beeld, dat werd uitgezonden op RTL en RTL Z. Tijdens het programma Wat nou Zuid-Holland, dat werd uitgezonden op Omroep West en RTV Rijnmond, waren hij en de presentator van de show.

Marjolein Meijers, ging dieper in op verschillende initiatieven van de provincie Zuid-Holland. Deze tv-show kreeg een tweede seizoen in de lucht. In hetzelfde jaar presenteerde hij nog twee programma’s voor RTL. Het eerste, getiteld Mediazine, ging over nieuwe en oude technologische snufjes, terwijl het tweede, getiteld Wielerland, hem op de fiets interviews liet doen met bekende wielrenners. In de maand december bezocht Muijs het theater nog een keer.

Hij vertolkt de rol van Gekke Hoedenman in de voorstelling Alice in Wonderland die wordt opgevoerd in het theater aan het Spui en wordt uitgevoerd door theaterensemble Rabarber. Als presentator kreeg hij een nieuwe rol in het programma Het cord om van SBS6. Het programma is een doe-het-zelf-serie waarin de lokale bevolking een huismake-over krijgt, inclusief de installatie van nieuwe media-apparatuur.

Bas Muijs Kinderen
Bas Muijs Kinderen

Hij presenteerde het huwelijksprogramma Welcome to my wedding voor het netwerk Net, dat erop gericht was verloofde stellen te helpen beslissingen te nemen voor hun grote dag. In datzelfde jaar presenteerde hij ook het RTL-programma ‘Bedrijfs in Beeld’. Rob Houwer, een filmproducent, benaderde Muijs in en vroeg hem de hoofdrol te spelen in zijn aankomende film, If You Fall in Love.

Het is een heruitvinding van de film “Hoge hakken, ware liefde”, die oorspronkelijk vele jaren geleden werd uitgebracht en met Rijk de Gooyer en Monique van de Ven in de hoofdrollen. In datzelfde jaar kreeg hij extra filmwerk aangeboden toen de Belgische Studio hem benaderde voor een rol in de meest recente Kabouter Plop-film, getiteld Plop Becomes Gnome King.

Muijs kruipt in de huid van kabouter Stoef. Witches don’t exist is een film voor het hele gezin, en Muijs heeft een bijrol als agent in de film. Na twee jaar in film en televisie te hebben gewerkt, keerde Muijs terug op het podium met een hoofdrol in een musical. Dit was zijn tweede keer dat hij in het theater werkte. Henk van der Meijdens musical Yab .

Yum vertelt het verhaal van het ontstaan ​​en de ondergang van het beroemdste bordeel uit de Nederlandse geschiedenis, Yab Yum. Yab Yum is geproduceerd door Henk van der Meijden. Muijs speelt als crimineel de rol van Kees, die is gebaseerd op Klaas Bruinsma. In deze rol perst Muijs de eigenaar van het bedrijf, Theo Heuft, af, die uiteindelijk zijn bedrijf verliest na vele voorspoedige jaren door toedoen van de poldermaffia.

Een show die suggesties biedt voor een weekendje weg in eigen land, dit keer in Nederland. Beide shows werden vertoond op SBS. Muijs verscheen nog een keer in de pilot-aflevering van Goede tijden, slechte tijden, als Stefano Sanders bij het huwelijk van zijn zoon Lucas. Hij verscheen ook in de volgende afleveringen.

In de tweede helft van dat jaar verzorgde hij de presentatie voor de Facts and Fables-show die op SBS werd uitgezonden. Daarnaast was hij daar in het theater. Met theatergezelschap Vrijzijn reed hij door de voorstelling Expeditie Brazilië op de Nederlandse verovering van Brazilië. Het stuk ging over de verovering van Brazilië door de Nederlanders. Sindsdien is hij regelmatig te gast bij RTL Darts. Tijdens het voorstellingsseizoen.

Bas Muijs Kinderen
Bas Muijs Kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *