Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Botic Van De Zandschulp Vriendin

Botic Van De Zandschulp Vriendin
Botic Van De Zandschulp Vriendin

Botic Van De Zandschulp Vriendin:Botic van de Zandschulp Hij werd geboren in oktober en is een professionele tennisser in Nederland. Zijn Nederlandse uitspraak is bo.tak fn d znt.sxlp. In de enkelspelcompetitie plaatste de Association of Tennis Professionals ATP Van de Zandschulp in juni als de nummer speler ter wereld, waarmee hij een nieuw hoogtepunt in zijn carrière markeerde. Hij staat nu op de eerste plaats in Nederland in het heren enkelspel.

Van de Zandschulp heeft één ATP Challenger-titel in het enkelspel op zijn naam staan, die hij in Hamburg behaalde, en één ATP Challenger-dubbelkampioenschap, die hij in Alphen behaalde. Hij heeft ook een carrière hoge dubbelranglijst van wereldnummer, die hij voor het eerst behaalde in juni. Het keerpunt in de carrière van Van de Zandschulp kwam .

op de US Open, waar hij pas de derde qualifier in de hele geschiedenis van het toernooi werd die naar de kwartfinales ging. Hij deed het door op te schuiven over de geplaatste spelers Casper Ruud en Diego Schwartzman. Bovendien was hij de derde man ooit die doorging naar de hoofdtabel van alle vier de majors door zich in hetzelfde kalenderjaar te kwalificeren.

De twee mannen die hem voorgingen in deze prestatie waren Elias Ymer in en Frank Dancevic in. Op de Beierse Internationale Tenniskampioenschappen die plaatsvonden in, bereikte Van de Zandschulp zijn allereerste finale op de ATP Tour. Van de Zandschulp maakte op de Australian Open voor het eerst zijn debuut in de hoofdtabel van een Grand Slam-competitie.

Hij werd echter in de wedstrijd verslagen door Carlos Alcaraz, die zich ook had geplaatst voor het toernooi. Als gevolg hiervan bereikte hij een carrière-high ranking van in de maand februari en was hij tussen februari en maart korte tijd de beste tennissingelspeler van Nederland. Hij won ook zijn eerste Grand Slam-wedstrijd door de nummer één te verslaan in Hubert Hurkacz op de .

Botic Van De Zandschulp Vriendin
Botic Van De Zandschulp Vriendin

Franse Open, waardoor hij zich kwalificeerde voor de tweede major van het jaar en zijn carrière. In juni werd hij verheven tot het hoofdtoernooi op Wimbledon, voor zijn derde Major-debuut op rij als een gelukkige verliezer na de late terugtrekking van de geplaatste Dominic Thiem. Dit was zijn derde opeenvolgende Major optreden. In de eerste ronde zegevierde hij over een qualifier genaamd Grégoire Barrère, maar in de tweede ronde werd hij verslagen door een zaad genaamd Matteo Berrettini.

Na het winnen van Wimbledon in juli deed hij als nummer twee mee aan de Dutch Open in Amersfoort en plaatste hij zich voor de kampioenswedstrijd. In de kampioenswedstrijd kon hij zijn landgenoot en topklasser Tallon Griekspoor niet zegevieren. In augustus heroverde hij zijn positie als beste speler van Nederland en klom op naar de nummer één plek op de wereldranglijst.

Hoewel hij voorafgaand aan de US Open alleen wedstrijden had gewonnen op de ATP-tour, kon Van de Zandschulp zich kwalificeren voor de laatste major van het jaar. dat kalenderjaar. Door de overwinning op de nummer van de wereld en de achtste reekshoofd in het toernooi kon hij voor het eerst de derde ronde van een major bereiken.

Daarna won hij zijn partij tegen Facundo Bagnis om door te gaan naar de vierde ronde. In dat toernooi ging hij voor het eerst door naar de kwartfinales na het claimen van een overwinning in vijf sets op de nummer van de wereld en de elfde reekshoofd Diego Schwartzman. Hij werd echter uiteindelijk uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar Daniil Medvedev.

In de hele competitie was geen enkele andere speler in staat om Medvedev in een set te verslaan. Na Nicolas Escudé in en Gilles Müller in, was hij pas de derde mannelijke qualifier in de hele geschiedenis van de US Open die de kwartfinales van het toernooi haalde. Daarnaast schreef hij geschiedenis door als eerste man uit Nederland de kwartfinales van een groot toernooi te bereiken sinds Sjeng Schalken dat deed op zowel de US Open als Wimbledon.

Als een direct gevolg hiervan klom hij op in het enkelspel en bereikte hij in september voor het eerst in zijn carrière de eerste plaats toen hij de nummer 1 van de wereldranglijst werd. Bij de Indian Wells Masters maakte hij zijn eerste optreden als op Masters-niveau, en hij deed dit door de nummer één zaad in het hoofdtoernooi te verdienen. Hij werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Marcos Giron na een wedstrijd van drie sets.

Botic Van De Zandschulp Vriendin
Botic Van De Zandschulp Vriendin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *