Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Dood

Cameron Boyce Dood

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Cameron Boyce Dood:Cameron Mica Boyce mei-juli was een artiestennaam die werd gebruikt door een Amerikaanse acteur. Als jonge acteur maakte hij zijn debuut in de film Mirrors en Eagle Eye, evenals in de komische films Grown Ups en het vervolg. Hij speelde verder in de films Grown Ups en het vervolg. Zijn debuut als hoofdrolspeler kwam in de komische serie Jessie, die werd uitgezonden.

op Disney Channel. Boyce kreeg meer erkenning als Carlos, een van de titelpersonages in de muzikale fantasiefilmfranchise Descendants, in de loop van zijn voortdurende samenwerking met Disney. Naast het verschijnen in verschillende spin-off media, was hij in alle drie de televisiefilms die werden vertoond tussen en.’

In het tweede en derde seizoen van de Disney Junior-serie Jake and the Never Land Pirates speelde hij ook het titelpersonage Jake, dat hij eerder in het eerste seizoen had gespeeld. Boyce speelde de hoofdrol in de komische serie Gamer’s Guide to Pretty Much Everything die werd uitgezonden op Disney XD. Boyce stierf op de leeftijd van als gevolg van complicaties van epilepsie net voor de lancering van de derde Descendants-film in het jaar.

Postuum speelde hij in de spannende film Runt en was hij regelmatig te zien in de bovennatuurlijke thrillerserie Paradise City, die beide beschikbaar zijn op Amazon Prime Video. Mei is de maand waarin Boyce werd geboren en hij werd geboren in Los Angeles, Californië. Boyce’s vader, Victor Boyce, is van Afro-Amerikaanse afkomst, terwijl zijn moeder, Libby Boyce, van joodse afkomst is. Boyce werd geboren in de Verenigde Staten.

Na Brown v. Board of Education, was zijn grootmoeder van moederskant, Jo Ann Boyce née Allen, een van de Clinton Twelve. De Clinton Twaalf waren de eerste Afro-Amerikanen die in naar een geïntegreerde middelbare school in het zuiden van de Verenigde Staten gingen. Zijn grootvader van vaders kant kwam uit het Caribisch gebied.

Boyce’s ouders en jongere zus verbleven tot mei in de regio van Los Angeles, toen hij introk bij zijn voormalige co-sterren Karan Brar en Sophie Reynolds. Daarvoor woonde Boyce bij hen in de buurt. Breakdance, hiphopdans, moderne dans, jazzdans, tapdans en ballet maakten allemaal deel uit van zijn opleiding. Zijn favoriete soort dans was breakdance en hij was lid van de “X Mob”-groep, die uit hemzelf en vier van zijn andere vrienden bestond. Boyce verscheen voor het eerst.

in het openbaar als jonge acteur in de songvideo in mei “Things Have Changed featuring That Green Gentleman, who portretteerde een jongere versie van Panic! at the Disco-gitarist Ryan Ross. In de maand juli maakte hij zijn debuut in General Hospital: Night Shift in de rol van Michael, een terugkerend personage. In de maand augustus maakte hij zijn debuut in de speelfilmindustrie met een hoofdrol in de horrorfilm Mirrors.

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Later datzelfde jaar, in de herfst, verscheen hij in de mysterie-thrillerfilm Eagle Eye. In de komische film Grown Ups, die in juni werd uitgebracht, speelde Boyce de rol van Keith, de verwende zoon van het personage gespeeld door Adam Sandler. Later hetzelfde jaar nam Boyce deel in de webserie The Legion of Extraordinary Dancer, waar hij pronkte met zijn dansvaardigheden.

Boyce maakte een cameo-optreden in de comedyserie Good Luck Charlie die in april op Disney Channel wordt uitgezonden. Later diezelfde maand was hij een van de uitgelichte dansers in een koninklijke huwelijkshulde die wordt uitgezonden op de Dancing with the Stars-show die wordt uitgezonden op ABC. In de film Judy Moody and the Not Bummer Summer, die in juni werd uitgebracht, had hij een cameo als een van Judy’s klasgenoten.

Zijn rol was nogal klein. Tijdens de maand augustus verscheen hij als een van de aanbevolen dansers in de komische serie Shake It Up op Disney Channel. Boyce werd in september gekozen om de hoofdrol van Luke Ross te spelen in de comedyserie Jessie van Disney Channel. Tijdens de pre-productiefase van de serie zou de rol van Luke gespeeld worden door een in Korea geadopteerd kind genaamd Hiro.

De castingdirectors waren echter zo onder de indruk van Boyce tijdens het auditieproces dat ze er uiteindelijk voor kozen om de rol uitdrukkelijk voor hem te herschrijven. In de originele Disney Channel-serie Descendants, die in het jaar werd uitgezonden, speelde Boyce de rol van Carlos, de zoon van Cruella de Vil.

Hij was een van de belangrijkste castleden in de serie. Later gaf hij zijn stem voor de rol in de korte animatiefilm Descendants: Wicked World en in de sequels Descendants en Descendants, waarvan de laatste na zijn dood werd gepubliceerd. In maart werd Boyce gecast in de rol van Becker voor de ABC-komedietelevisiepiloot Steps, en hij werd ook gecast in de rol van Cal voor de onafhankelijke film Runt. Beide rollen waren komische rollen.

Boyce was in de maand januari toegetreden tot de cast van de HBO-serie Mrs. Fletcher. In de maand april was Boyce te zien in de muziekvideo voor “Hozier’s Almost Sweet Music was bijna lief. Hij en danseres Christine Flores werkten samen om de choreografie van de dans te creëren, en de twee verschenen samen in de muziekvideo.

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *