Chris Van Espen Vriendin

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Chris Van Espen Vriendin:Chris Van Espen had altijd verklaard dat hij nooit zou trouwen, maar uiteindelijk zou de acteur gevoelens ontwikkelen voor zijn beste vriendin Elke. Chris had er altijd op aangedrongen dat hij nooit zou settelen. In de film “Story” beweert een van de imitators van Tegen De Sterren Op: “In Las Vegas zeiden we ja tegen elkaar.”


Chris en Elke zijn een belangrijk deel van de acht jaar dat ze elkaar kennen, de beste vrienden. “Op een gegeven moment waren we allebei vrijgezel terwijl we bezig waren met activiteiten waarbij traditioneel koppels betrokken waren. Samen op vakantie gaan, elkaar meteen bellen als er een probleem was, elkaar constant sms’jes sturen en samen iets doen als er iets was.

was een vrij moment zijn allemaal voorbeelden van activiteiten die kunnen worden gedaan. Mensen stopten uiteindelijk zelfs met te doen alsof ze niet dachten dat we een relatie hadden toen we samen waren “Chris Van Espen legt deze verklaring af in het verhaal. Vroeg of laat zouden de eerste vonken overslaan. “Toen we zo’n drie jaar geleden samen op reis waren.

hebben we elkaar uiteindelijk gekust. Heel ongepland, ondanks dat we er vooraf veel over hadden nagedacht. We wilden onze hechte vriendschap niet op het spel zetten, daarom hebben we daarmee”, licht Van Espen toe in het weekblad. Tijdens een belangrijke vakantie in de Verenigde Staten twee jaar geleden, bevestigde het paar hun toewijding aan elkaar door ja uit te wisselen.

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Chris Van Espen onthult in Story dat de twee zijn getrouwd in de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas door een imitatie van Elvis Presley. “We zijn ook naar de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas geweest”, zegt hij. Als het op liefde aankomt, kunnen dingen soms snel gaan.

Acteur Chris Van Espen, bekend van zijn rol in ‘Against the Stars Op’, deelde onlangs een foto op zijn Instagram-account met zijn nieuwe vriendin, Jamilla, die in het derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ zat. Een paar uur later maakte hij bekend dat ze al problemen hadden in hun relatie. In het boek Story geeft hij aan zichzelf toe: “Ik had niet tegen haar moeten liegen.”

Als het op liefde aankomt, kunnen dingen soms snel gaan. Acteur Chris Van Espen, bekend van zijn rol in ‘Against the Stars Op’, deelde onlangs een foto op zijn Instagram-account met zijn nieuwe vriendin, Jamilla, die in het derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ zat. Een paar uur later maakte hij bekend dat ze al problemen hadden in hun relatie. In het boek Story geeft hij aan zichzelf toe.

“Ik had niet tegen haar moeten liegen.” Verwarring op Facebook nadat zangeres en vlogger Jamilla Baidou, bekend van het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen, een foto de wereld in stuurde met Chris Van Espen, de man die Sam Gooris, Showbizz Bart en Wouter Beke imiteert in de VTM-programma Against the Stars. Jamilla Baidou .

is vooral bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen. Jamilla voegde een briefje bij de foto met de tekst: “We hebben het bewust twee maanden stil gehouden, maar hier zijn we”, en toen tekende ze een hart. Verwarring op Facebook nadat zanger en vlogger Jamilla Baidou, bekend van het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen, een foto de wereld in stuurde met Chris Van Espen.

de man die Sam Gooris, Showbizz Bart en Wouter Beke imiteert in het VTM-programma Tegen de Sterren op. Jamilla Baidou is vooral bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen. Jamilla plakte een foto op de kaart en schreef: “We hebben er alles aan gedaan om het twee maanden geheim te houden,.

maar het zou onmogelijk zijn geweest om te verbergen dat acteur Chris Van den Durpel een virtuoos impressionist is. In de show ‘Chris en Co’ speelde hij in de loop van een aantal jaren verschillende bekende mensen, maar hij laat Day All weten dat hij liever niet meedoet aan het populairste copycat-programma van Vlaanderen, genaamd “Against the Stars .”

de tijd is gekomen, “waarna er een hart is. Het zou overduidelijk zijn gezien het feit dat acteur Chris Van den Durpel een virtuoos is in imitaties en rollen. In de show ‘Chris en Co’ speelde hij gedurende een aantal jaren verschillende beroemde mensen. Hij laat Day All echter weten dat hij liever niet meedoet aan het populairste copycat-programma van Vlaanderen, dat ‘Against the Stars’ heet.

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Leave a Comment