Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Christa Planckaert Leeftijd

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Christa Planckaert Leeftijd:In een verklaring laat de familie Planckaert weten: “Intens verdrietig, maar dankbaar voor de ontelbare mooie herinneringen, hebben we gisteren als familie afscheid genomen van Mémé Clara.” Ze verliet ons terwijl we nog dicht bij elkaar waren en vriendelijke dingen dachten.

Door alles wat Mémé Clara haar hele leven voor ons heeft gedaan, voelen we een diep gevoel van bewondering en respect voor haar. We gaan haar zorg en genegenheid vreselijk missen, maar we zullen voor altijd in elkaars hart verbonden blijven. We zijn niet alleen dankbaar voor het medeleven dat ons de afgelopen drie weken is betuigd, maar ook voor de tijd die ons is gegeven om dit verlies te verwerken.

Mémé Clara, wiens familie we kennen door hun associatie met Chateau Planckaert, stierf toen ze een oudere vrouw was. De familie was erg hecht en de moeder van Christa Planckaert was de ware stammoeder van de clan. Zo woonde zij een tijdlang samen met haar dochter Christa en Christa’s echtgenoot, Eddy Planckaert, op het terrein van het familiekasteel van de familie Planckaert in Frankrijk.

Daarnaast was ze te zien in Chateau Planckaert, een serie waarvan zojuist bekend is gemaakt dat deze op Videoland in Nederland wordt uitgezonden. Via een persverklaring deelt de familie Planckaert het tragische nieuws met de wereld. Gisteren hebben we als familie definitief afscheid genomen van Mémé Clara en hoewel we overmand waren door emoties.

waren we ook dankbaar voor de ontelbare mooie momenten die we met haar hebben gedeeld. Ze verliet ons terwijl we dicht bij elkaar waren en met vriendelijke gevoelens. Door alles wat Mémé Clara haar hele leven voor ons heeft gedaan, voelen we een diep gevoel van bewondering en respect voor haar. We gaan haar zorg en genegenheid vreselijk missen, maar we zullen voor altijd in elkaars hart verbonden blijven.

We willen onze dank uitspreken voor de vele condoleances die we de afgelopen weken hebben ontvangen en voor de mogelijkheid om in onze eigen tijd te rouwen. Ze werd ook gespot in Chateau Planckaert vanwege het feit dat Christa Planckaert tijdens de coronacrisis de beslissing nam om haar moeder in haar huis op te nemen.

Op dat moment was het al duidelijk dat ze een deel van haar vermogen om te lopen had verloren en dat haar gezondheid achteruitging. Veel mensen hadden de veronderstelling dat Mémé Clara niet in goede gezondheid verkeerde toen ze begin mei het bericht kregen dat de familie Planckaert niet aanwezig zou zijn bij de introductie van de Planckaert e-bike.

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Ook al was er op dat moment een sprankje optimisme, Stéphanie beaamde dat toen ook. Op maandag mei hebben we met droefheid kennis genomen van het overlijden van de dierbare overgrootmoeder. Binnenkort kunnen consumenten in Nederland ook Chateau Planckaert kopen. De première van het eerste seizoen vindt plaats in juni en zal in totaal uit twaalf afleveringen bestaan.

Omdat hij in juni bij Videoland verkrijgbaar is, hoef je niet lang te wachten op het tweede seizoen van Chateau Planckaert. Je kunt alle afleveringen van Chateau Planckaert, inclusief het seizoen, bekijken op VRT NU als je hier gewoon niet op kunt wachten en alle afleveringen wilt zien. U heeft een Virtual Private Network-verbinding nodig die afkomstig is uit Nederland en via België wordt geleid.

Ook vind je hier De Planckies en Junior die de omgeving afstruinen op zoek naar een romantische partner. Je kunt alle twaalf seizoenen van De Planckaerts bekijken als je een abonnement hebt op VTM Go. We zijn afhankelijk van inkomsten uit Google Ads en commissies uit aangesloten verkopen om Vlaams Kijken te behouden.

Als u een bestelling plaatst via een van deze links, kunnen wij een commissie ontvangen van de betrokken webwinkelier. Wil je op deze manier Vlaams Kijken steunen, dan kan dat door te shoppen op de websites van onze partners, zoals Amazon.nl, Bol.com en Coolblue. Als Amazon-partner kom ik in aanmerking voor.

het verdienen van commissie op bepaalde transacties dit omvat de gratis proefversie van Amazon Prime Video en aankopen via de videokanalen. Ook krijgen we een kleine commissie van links naar VPN Nederland, die we zelf gebruiken om het tv-kijken van over de grens in andere landen makkelijker te maken.

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *