Diana Kuip Vriend

Diana Kuip Vriend
Diana Kuip Vriend

Diana Kuip Vriend:Diana Kuip Vriend – Diana Kuip is presentatrice en journaliste die naast haar werk voor RTL NPO Radio, Voetbal International en het AD ook verslag doet van sport. Daarnaast is ze sportjournalist. Ze voeren dagelijks interviews met enkele van de meest gerenommeerde sporters ter wereld, waaronder mensen als David Beckham en Frenkie de Jong, maar ook met Dennis Bergkamp en Tom Dumoulin.

, zodat jij, je vrienden en de leden van je ploeg alles in voor een echte traktatie! Altijd kiezen voor de weg van de minste weerstand en een consistent reisschema aanhouden om commentaar te leveren bij belangrijke internationale wedstrijden. Als sportschrijver weet ik niet zeker of ik nog iets anders of beter had kunnen doen. zou een geweldig sportjaar worden.

, waaronder de Olympische Zomerspelen. De afgelopen maanden verbruikt het coronavirus het roet dat zich in de voeding heeft opgehoopt.Er was een tijd waarin er geen conflicten waren. De wedstrijden werden hervat ondanks de extra strenge maatregelen, maar er was nog steeds een aanzienlijke foutmarge in bijna elk aspect van het proces.

Net als eerder dit jaar hebben mijn collega’s in de sportmedia en ik regelmatig gesprekken over werkgerelateerde onderwerpen. Mijn gesprek met Diana Kuip, een freelance sportjournalist die schrijft voor een breed scala aan media, vond een week geleden plaats. Ze werkten aan een forse blokkade voor het AD terwijl de coronacrisis aan de gang was, en toen die eenmaal voorbij was, gingen ze terug naar een meer ontspannen periode.

Om te beginnen was ik verrast door het aantal personen dat al vertrokken was. Aan de andere kant maakte ik me nergens druk om, aangezien ik net een belangrijke opdracht had gekregen. Ik had veel verantwoordelijkheden, zowel in mijn rol als sidekick bij Radio als in mijn tijdschriftrubrieken. Dit is de reden waarom het nooit is voltooid. Ik was ook opgelucht toen ik hoorde dat er andere.

belangrijkere dingen in de wereld speelden buiten het werk dat ik op dat moment deed. Maar het is geen geheim dat ik me verheugde op de actievolle zomer vol sport. Mijn sportprogramma op RTL is dit jaar de hele zomer afgelast, ondanks dat ik het elk jaar lever. De voetbalcompetities op de Olympische Spelen en het EK zouden ook.

op mijn lijst van mogelijke discussieonderwerpen staan ​​als ik er een zou maken. Ook al brengt het komende jaar nog meer ongelukkige ontwikkelingen, het blijft belangrijk om de situatie in de gaten te houden. Mijn inspanningen gericht op de Tour de France kwamen eveneens niet van de grond. Om heel eerlijk te zijn, er zijn in het verleden een paar keer geweest dat ik me zo voelde over het werk dat ik heb.

Het mag geen verrassing zijn dat een aanzienlijk aantal presentaties en videoprojecten werd opgeschort voordat de eerste shutdown werd opgelegd. Dingen die ik heel graag op de kalender wilde zetten maar die niet in de agenda stonden die ik voor mezelf heb gemaakt. Aan de andere kant werd het programma Nederland Blijft Thuis elke dag live vanaf de grond uitgezonden door het AD.

Diana Kuip Vriend
Diana Kuip Vriend

Voor dat programma voerde Zoom dagelijks interviews met atleten en daar wilde ik verandering in brengen. Elke dag had ik een interview met een fantastische atleet. Het kostte me ongeveer twee jaar om het te doen. Mijn ervaring als freelancer deed me geloven dat deze kans een gelukkige was. Als u succesvol wilt zijn, zult u altijd elke dag van de week moeten besteden aan .

de service van één klant. Ondanks dat het een moeilijke tijd was, was ik opgelucht dat het wat minder chaotisch was. Om je de waarheid te zeggen, ik let constant op dingen die me een warmer gevoel kunnen geven. Tijdens deze periode van lockdown ben ik teruggevallen in mijn eerdere gewoonte om te schrijven en plannen te maken voor wat ik hierna ga doen.

Dat is naar de achtergrond geduwd door de hoeveelheid werk die in de betreffende periode beschikbaar was in radio, film en presentatie. De tijdschriften moeten gevuld worden ongeacht of er wel of geen corona is.Daarnaast ben ik altijd bezig met het creëren van iets nieuws. Daarom redeneerde ik dat het geweldig zou zijn om iets minder stressvol te hebben.

mijn schema was duidelijk, dus ik kon frisse ideeën formuleren en netwerken met nieuwe mensen. Ter illustratie werk ik nu aan twee verschillende boekconcepten. Dat is precies wat er op dit moment in de klas gebeurt: ik laat niemand weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Toch kreeg ik eindelijk de kans om het op de brander te plaatsen.

Naast de ideeën voor nieuwe programma’s die ik heb opgeschreven en de vele Zoom-bijeenkomsten die ik heb ingepland, heb ik ook wat ideeën voor nieuwe programma’s. Het kostte me veel moeite tot het moment dat ik het ontdekte.

Diana Kuip Vriend
Diana Kuip Vriend

Leave a Comment