Didier Froger Vriendin

Didier Froger Vriendin
Didier Froger Vriendin

Didier Froger Vriendin:Het ziet er niet naar uit dat de Frogers dit jaar kerst met hun uitgebreide familie kunnen vieren door samen een warme maaltijd te nuttigen. Zowel Shanny als Sammy, de maatjes van Maxim en Didier, kunnen op geen enkele manier met elkaar communiceren.

Een ruzie die begon terwijl de vrouwen op vakantie waren in Marbella, Spanje, escaleerde in fysiek geweld en getuigen werden gedwongen tussenbeide te komen om te voorkomen dat de situatie veel ernstiger zou worden. Vanwege de ruzie hebben Maxim Froger en zijn Shanny besloten hun relatie voorlopig op pauze te zetten.


Het conflict heeft zijn oorsprong in de zomer van het voorgaande jaar. Tijdens hun vakantie in Marbella, Spanje, waren de broers Maxim en Didier bij hun respectievelijke vriendinnen, Shanny en Sammy. De zaken liepen snel uit de hand toen Didier’s vriendin, Sammy, zich gedwongen voelde om Maxim’s vriendin, Shanny, te beschuldigen van ontrouw tijdens hun tijd samen.

Een woordenwisseling waarbij, volgens de legendes, de vrouwtjes elkaars haar zouden hebben uitgetrokken en fysiek gewelddadig met elkaar zouden worden. Het kwam op het punt dat anderen moesten ingrijpen om te voorkomen dat het erger werd. Didier stelt dat zij en haar tegenstander elkaar niet uit de haren hebben getrokken tijdens het vechten.

Op het shownieuws gaf Maxim’s vriendin Shayna een interview waarin ze haar kant van het verhaal uitlegde. Ze zei dat het gevecht had plaatsgevonden op haar verjaardag in juli. Ze erkende dat zij en Sammy geen bijzonder warme relatie met elkaar hebben. Shayna beweert dat er die avond alcohol in het spel was en dat als gevolg daarvan iedereen dronken was.

Het spanningsniveau wordt gedurend de hele uitwisseling door Shayna zelf gehandhaafd. Dit alles leidde er uiteindelijk toe dat de twee ‘schoonzussen’ niet meer met elkaar spraken, en het droeg ook bij aan het stuklopen van de relatie tussen Maxim en Shayna. In de tv-show zei Shayna dat zij en Maxim hun romantische betrokkenheid tijdelijk hebben opgeschort.

Tijdens de vakantie van vorig jaar werden de broers op hun reis vergezeld door hun vriendinnen Shayna en Sammy, die echt onverenigbaar met elkaar zijn. Sammy, de vriendin van Didier, zou het gerucht hebben verspreid dat Maxims vriendin een affaire heeft. Als direct gevolg hiervan zouden de meisjes in Spanje zo’n gevecht met elkaar hebben gekregen dat ze elkaars haar zouden hebben uitgetrokken.

Vrijdag bracht Didier het nieuws aan Shownieuws dat er inderdaad gevochten was in Marbella. De onenigheid escaleerde in een dusdanig gewelddadige confrontatie dat andere mensen zich genoodzaakt voelden om in te grijpen. Voor zover hij weet, is er geen discussie geweest over haren trekken. Vandaag deelde ook Shayna, de vriendin van Maxim, haar gedachten met Shownieuws.

Ze beweerde dat de woordenwisseling plaatsvond op haar verjaardag in juli en dat zij en Sammy elkaar niet erg leuk vinden. Ze verklaarde ook dat de woordenwisseling plaatsvond op haar verjaardag. Shayna heeft in het verleden vriendjes gehad met bekende achternamen, dus Maxim is niet de eerste. Ze had vroeger een relatie met Quincy Kluivert, de zoon van Patrick Kluivert.

Didier Froger Vriendin
Didier Froger Vriendin

Volgens Maxim “was het nog geruime tijd een fenomeen.” We zijn al heel lang vrienden en onze relatie is er altijd een geweest van wederzijds respect en bewondering. Daarom ging ik voor de vergadering persoonlijk naar hem toe. Ik vertelde haar dat hoewel ik niet weet of er iets tussen ons twee gaat gebeuren, ik wil dat jij de eerste bent die van mij hoort dat ik Shayna leuk vind.

Het scenario is nog niet uit de lucht. Omdat ze Quincy’s eerste vriendin was, zal hun relatie altijd een heel speciaal plekje in zijn hart hebben. Aan de andere kant hebben Quincy en ik geen enkele kwade wil jegens elkaar. Muzikaal gezien is Maxim behoorlijk productief. “Dit is iets wat ons al heel jong is aangeleerd. Ik ben een muzikant die R&B en soulmuziek maakt. Sinds een paar maanden is Maxim Froger hopeloos verliefd op Shayna Senior, die drie jaar jonger is dan hij.

is. Er zijn ongeveer vijf jaar verstreken. Het ziet er niet naar uit dat de Frogers kerstmis zullen kunnen vieren met hun uitgebreide familie door dit jaar samen een warme maaltijd te delen. Zowel Shanny als Sammy, die de maatjes van Maxim en Didier zijn, kunnen niet communiceren met één een ander op welke manier dan ook.

Een ruzie die begon terwijl de vrouwen op vakantie waren in Marbella, Spanje, escaleerde in fysiek geweld en getuigen werden gedwongen tussenbeide te komen om te voorkomen dat de situatie veel ernstiger zou worden. Vanwege het gevecht, Maxim Froger en zijn Shanny hebben besloten hun relatie voorlopig op pauze te zetten.


Het conflict vindt zijn oorsprong in de zomer van het voorgaande jaar. Tijdens hun vakantie in Marbella, Spanje, waren de broers Maxim en Didier bij hun respectievelijke vriendinnen, Shanny en Sammy. De zaken liepen snel uit de hand toen Didier’s vriendin, Sammy, zich genoodzaakt voelde Max te beschuldigen.

Didier Froger Vriendin
Didier Froger Vriendin

Leave a Comment