Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Dood

Doodsoorzaak Gabby Petito

Doodsoorzaak Gabby Petito
Doodsoorzaak Gabby Petito

Doodsoorzaak Gabby Petito: Niet gevonden

De vermoedelijke verdachte van de Amerikaanse Gabby Petito gaf schriftelijk toe voordat hij zichzelf beging dat hij de jonge vrouw had vermoord. Het notitieboekje met de bekentenis werd ontdekt naast het lijk van Brian Laundrie en de FBI heeft dit publiek gemaakt. Afgelopen september verdween Petito .

tijdens een reis met Laundrie voor hun reisblog. Onverklaarbare acties van Laundie’s kant, zoals zijn solo -terugkeer naar Florida en zijn weigering om te bespreken wat er met zijn verloofde gebeurde, trok wereldwijde aandacht voor de zaak. Nadat hij door de politie was gezien, verdween Laundrie. Het lijk van Petito werd kort daarna ontdekt in een wildpark in Wyoming, VS.

Volgens recente FBI -verklaringen werd ze gedood door een combinatie van een staking in het hoofd en wurgen. Verdachte wie is verdwenen. Toen Laundrie vermist werd bij een natuurreservaat in Florida, vonden de autoriteiten daar aanvankelijk geen aanwijzingen, ondanks het uitvoeren van een grondige zoektocht.

De FBI zei dat de locatie waar zijn lijk op 20 oktober werd ontdekt, voor het eerst in water was ondergedompeld. Zijn lijk werd ontdekt met een pistool, een notitieboek en een tas in de buurt. De FBI heeft vastgesteld dat Laundrie alleen handelde in de moord op Petito. Agenten zeiden dat Laundrie probeerde haar dood te verbergen door teksten van.

Doodsoorzaak Gabby Petito
Doodsoorzaak Gabby Petito

haar telefoon te sturen, zelfs nadat ze was overleden. De FBI was geheimzinnig over de details van Laundrie’s bekentenis. Wat er met het notitieboekje zal gebeuren, is op dit moment ook onbekend. De FBI heeft de mensen bedankt die informatie hebben verstrekt en de hoop uitgesproken dat de twee betrokken families de onrust zullen laten rusten. “

Iedereen die Gabby en Brian kende en van Brian hield, is diep getroffen door deze tragedie. We bidden dat het herinneren van hun kinderen hen vrede kan aanbieden.” Autoriteiten begonnen Laundrie te vermoeden toen hij verdween ongeveer dezelfde tijd dat Petito deed. Hij werd onderzocht als een mogelijke link naar de verdwijning en de dood van Petito.

Zijn ouders meldden dat hij hem voor het laatst zag op 14 september. Ze weten niet om zijn verdwijning uit te leggen. Het lijk van Petito werd ontdekt in Wyoming. Laundie’s skeletale overblijfselen werden ontdekt in een groot park in Florida in de maand oktober.

Hoewel het niet meteen duidelijk was dat de overblijfselen die van Laundrie waren, deden de Amerikaanse media al snel zoveel aan, omdat ze werden ontdekt in de nabijheid van Laundrie’s bezittingen zoals een rugzak, notitieblok en andere aandenkens.

Het Carlton -reservaat, niet ver van Sarasota, is waar de ontdekking werd gevonden. Op verzoek van Laundrie was de FBI begonnen met het kijken in dat gebied dicht bij Myakkahatchee Creek. Drie tot vier weken vóór 19 september, toen het lijk van Petito werd ontdekt, is het geschatte tijdstip van de dood. Rond die tijd werd Laundrie ook voor het laatst gezien met de dame die al een tijdje vermist was.

Hoewel Brian Laundrie nog niet formeel is beschuldigd van de moord, wordt hij algemeen beschouwd als de hoofdverdachte in de ogen van het Amerikaanse volk. Een “persoon van belang”, de politie en FBI zochten hem al weken. De geliefden van Petito hoorden twee weken niet van haar.

dus gingen ze midden september naar de politie. Brian Laundrie was begin september al teruggekeerd zonder zijn verloofde, zoals geverifieerd door de politie, maar hij en zijn familie weigerden mee te werken aan het onderzoek. Talloze mensen zijn naar voren gekomen met potentiële leads nadat de zaak uitgebreide media -aandacht had gekregen. Er was extra deelname van de FBI.

Laundrie verdween niet lang daarna. Eind september ontdekten onderzoekers het lijk van Gabby Petito in een nationaal park in het zuidwesten van Wyoming. De dood van de vrouw was een brute. Het was slechts een paar weken later dat het lijk van Brian Laundrie werd ontdekt in een Wildlife Preserve in Florida. Hij had blijkbaar zelfmoord gepleegd. Petito en Laundrie documenteerden .

hun reis met frequente sociale media -updates, inclusief afbeeldingen en video’s. Alles voelde gewoon te gemakkelijk. Toch werden ze op 12 augustus overgehaald voor roekeloos rijden in Utah en van de weg gehaald. De lichaamscamera’s van de politie geven grafisch bewijs vast van een fysieke ruzie tussen de partijen. Op dat moment werden echter geen formele kosten ingediend.

De FBI beweert dat Laundrie probeerde officieren te misleiden door teksten van Petito’s telefoon naar de zijne te sturen op de rit terug naar Florida. En hij voerde ongeautoriseerde aanklachten op haar creditcard. Er is vastgesteld dat Laundrie moet worden aangehouden als een mogelijke dader.

in het frauduleuze gebruik van de creditcard van Petito. Hij is nu een maand afwezig en zijn familie heeft hem vermist. Toen september rond rolde, was het tijd voor de Petitos om afscheid te nemen van Gabby. In de lofrede beschreef pater Joseph Petito zijn dochter als een “gelukkige jongen.

die door velen geliefd was. Petito en Laundrie documenteerden hun reis met frequente berichten op sociale media die hun reizen documenteren. Alles leek cake en ei. Toch werden ze op 12 augustus overgehaald voor roekeloos rijden in Utah en van de weg gehaald. De lichaamscamera’s van de politie hebben het bewijs van een fysi vastgelegd

cal ruzie tussen de partijen. Er zijn echter nooit formele aanklachten ingediend. Petito en Laundrie’s ontvoering en de daaropvolgende ontdekking van Laundrie’s lijk in Wyoming hebben de Amerikaanse media al weken gedomineerd. Sommigen hebben erop gewezen dat het “Missing White Woman Syndrome” heeft geresulteerd in een overdreven nadruk op de zaak, omdat het.

een blanke dame betreft, terwijl het verdwijnen van personen van kleur vaak veel minder aandacht krijgt. Het was vanaf het begin duidelijk dat Petito was gedood, maar het gedetailleerde onderzoek van de lijkschouwer van haar lichaam .

was vereist voordat een eindrapport kon worden vrijgegeven. Die studie geeft nu aan dat het echt een moord is, en dat Petito werd vermoord door wurgen. Dr. Brent Blue stelde vast dat wurgen de dood veroorzaakte.

Doodsoorzaak Gabby Petito
Doodsoorzaak Gabby Petito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *