Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Elodie Ex On The Beach Leeftijd

Elodie Ex On The Beach Leeftijd
Elodie Ex On The Beach Leeftijd

Elodie Ex On The Beach Leeftijd:In de vierde aflevering van “Ex on the Beach: Double Dutch All Stars” werd Elodie Laay eindelijk voorgesteld aan het publiek. De grof gesproken brunette kwam uit het water tevoorschijn als de ex-vriendin van Renan Hellemans, ondanks het feit dat ze meteen duidelijk maakte dat ze op geen enkele manier in hem geïnteresseerd is.

Elodie Laay was een van de kandidaten van het derde seizoen van EOTB DD die de meeste aandacht kreeg van kijkers. Elodie heeft haar opleiding genoten aan de Hogeschool van de Hofstad omdat ze geboren is in Delft maar haar jeugd doorbracht in Den Haag. De Haagse, nu een jaar oud, heeft een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek behaald.

Op haar blog met de titel ‘Just Elodie’ gaat ze regelmatig uitgebreid in op deze onderwerpen. Dat doet ze momenteel vanaf het mooie eiland Bali, dat in Indonesië ligt, waar een grote populatie Fransen woont. Elodie omschrijft zichzelf als “krachtig, fantasierijk, ambitieus en kritisch.” Iemand die bereid is zichzelf in potentieel gevaarlijke situaties te plaatsen om hun doelen te bereiken.”

Ook in de realityserie waaraan ze meedeed voor MTV liet ze zien dat ze behoorlijk stoer, sterk en direct kan zijn; ze is niet iemand van de kleinste details.Ze bezit ook een overvloed aan zelfverzekerdheid, zoals blijkt uit de volgende verklaring: “Mijn geheime wapen: mijn billen, mijn ogen, mezelf, ik ben gewoon aardig, hallo, ik ben fucking aardig .

Het is overduidelijk dat de vurige tante niet de harten van alle mensen wist te veroveren. We laten bijvoorbeeld zien dat ze in de promo voor aflevering vijf vecht met vechtersbaas Yasmin Pierards. In diezelfde preview laten we zie haar ook het gevecht winnen. Het is goed bekend dat de aandacht van de jongens niet werd gemotiveerd door een verlangen om een ​​fysiek conflict aan te gaan; toch duurde het niet lang voordat ze haar ermee overstelpten.

Hoewel ze bekend was met Lisa Sace en Roy van den Branden naast Renan, Elodie m tijdens de eerste avond die ze samen doorbrachten een bewonderenswaardige houding. De vraag is hoe lang ze nog door kan gaan? Tijdens het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars vestigde Elodie Laay zich als een van de meest invloedrijke trendsetters.

Ze urineerde bijvoorbeeld een hele koffer, ging met Harrie naar bed en viel Yasmine meerdere keren aan. Ze had ook een affaire met Harrie. Elodie daarentegen zag er vier jaar geleden heel kinderlijk uit! Elodie laat haar volgers op Instagram zien hoe ze door de jaren heen haar uiterlijk heeft veranderd door een aantal throwback-beelden te plaatsen. Ze verklaarde.

Elodie Ex On The Beach Leeftijd
Elodie Ex On The Beach Leeftijd

“Omdat ik genoeg directe berichten krijg van jonge, soms onzekere meisjes die zeggen dat ik oh zo mooi ben en ze willen op mij lijken. Aangezien ik genoeg directe berichten krijg van jonge, soms onzekere vrouwen die ik zeggen. Nu, dames, ik wil dat jullie naar een paar oude foto’s van mij kijken en eens goed en hartelijk lachen om mijn kosten.

Oh, en jullie mogen ook lipfillers niet vergeten.” Als Elodie dronken wordt, heeft ze de reputatie nogal luidruchtig te zijn, wat een van haar vele gebreken is. Het lijkt erop dat dit een bron van problemen blijft in Ex on the Beach Double Dutch. Ze zou in het programma een type als Jordi Schuurmans willen ontmoeten. Bij elke aflevering stond ik op het punt van mijn stoel te vallen. Het is nog steeds de vraag of haar hoop zal worden gerealiseerd.

In de film Ex on the Beach: Double Dutch heeft Elodie Laay een hoofdrol. Elodie heeft jarenlange ervaring en woont momenteel in Den Haag. Deze jonge dame is een echt atletisch type die veel kennis heeft van voeding en precies weet wat haar sterke punten zijn. Ze begrijpt precies wat haar voordelen zijn. Mijn kont, mijn ogen, en het feit dat ik gewoon aardig ben, hallo, en ik ben verdomd aardig.

Dat is mijn geheime wapen. Een andere manier om de vrouw te karakteriseren is als iemand met een grote mond maar een beperkt inlevingsvermogen. Ze voelt zich meer op haar gemak om zich open en eerlijk uit te drukken. Jordi, die in het vorige seizoen van Ex on the Beach verscheen, is meer in haar sferen. Elodie had er het volgende over te zeggen.

“Toen ik elke aflevering bekeek, schrok ik zo dat ik bijna van mijn stoel viel.” Of misschien is het Jordi zelf die weer aanspoelt op een van de Thaise stranden…” Zou de grappige Jordi later in het seizoen opduiken? Kon je je weer niet herinneren wie Jordi is? Hier is een herinnering Je kunt Elodie volgen op Instagram door op deze link te klikken. Waar we al hebben gelezen dat ze in de tweede aflevering gedrag zal vertonen dat haar moeder afkeurend zal vinden. Hmm. Dat lijkt toch niet zo erg.

Elodie Ex On The Beach Leeftijd
Elodie Ex On The Beach Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *