Erben Wennemars Gezin

Erben Wennemars Gezin
Erben Wennemars Gezin

Erben Wennemars Gezin:Voor zover ik weet had A. Rolf Egbert Longshoreman Erben Wennemars Dalfsen uit Nederland een normale november. De kortere en middellange afstanden in meters waren zijn sterkste kant, maar hij zocht afwisseling. Zijn carrière werd gekenmerkt .

door twee wereldtitels op de kwartmijlsprint, zes wereldtitels op afstand (twee keer in de, één keer in het midden en drie keer in de ploegenachtervolging), en twee bronzen medailles op de Olympische Spelen van 2006 in Turijn, Italië. In plaats van te trainen voor de Olympische Spelen werd Wennemars televisiepresentator voor BNN, analist voor NOS, voetbalmanager en ondernemer.

De man liep terug het gebouw in nadat hij de steiger had omcirkeld. De eerste jaren van zijn professionele leven ging Wennemars onder de alias “Kees Roeiboot”, omdat niemand zich zijn echte naam kon herinneren. Hij gebruikt deze alias echter niet meer nadat hij brede erkenning heeft gekregen. De eerste zeiler die sneller ging dan een decameter was Erben Wennemars.

Helaas werd de zomercompetitie waaraan Zijn meedeed niet erkend als wereldrecord door de ISU. Toen Wennemars struikelde over de North Gorge Njs terwijl hij probeerde zich te kwalificeren voor de meter race op de Olympische Spelen van Nagano, werd hij gevangen door het stijgende water en gedwongen om in plaats daarvan deel te nemen aan het .

-meter evenement voor de rest van de competitie. Daar raakte de schouder van Wennemars uit de kom. Goud in de en meter op het WK in Berlijn was de eerste grote overwinning van Wennemars. Na een jaar liep Wennemar op Nagano voor de wereldtitel op de meter sprint. Zijn kampioenschapsverdediging kwam op de WK Sprint van Salt Lake City.

Renate, zijn vrouw van twee jaar, en een van zijn twee nichtjes noemden Londen twee jaar geleden allemaal thuis. “Dat is makkelijk aan te reizen”, zegt hij tegen RTL Boulevard. Hij had in Nederland een sabelwedstrijd gewonnen. Zijn kind is het echter niet eens met zijn vader.” Hij vroeg: “Mag ik deze expeditie naar Sotsji vergezellen?” Toen hij vroeg of ik ooit in Londen was geweest, zei ik.

“Nee, je bent er al geweest, en je heb Usain Bolt de finale van de meter zien winnen.’ Dat had niemand onder de tien jaar kunnen waarnemen.’ In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, houdt Erbens kleine neefje vol dat er altijd een baas boven een baas is.’ ‘Ik ben niet geïnteresseerd in Usain Bolt,’ zei hij categorisch. Ik hoop dat Sven Kramer zegeviert. ‘Dit is Erben, giechelend. Het is niet alleen Erben Wennemars meer; nu is zijn vrouw ook bekend, zij het in mindere mate.

Renate Wennemars verankerde voorheen programma’s als “Yorin Travel” en “de Smaakpolitie” voordat Van der Zalm het overnam. Renate besteedt momenteel veel tijd en moeite aan de hardlooping-subcultuur. Ze publiceert ook artikelen over het onderwerp en geeft hardloop-clinics. Renate is misschien geboren in Brasschaat, België, maar ze heeft diepe wortels in het Zuiden.

Om dichter bij haar oude vriend Erben te zijn, verhuisde ze naar Dalfsen, een stad niet ver van Zwolle. Na een ontmoeting op een woonboot, ging het echte stel samenwonen en hebben ze nu twee jongens. Renate Wennemars is de vrouw van Erben, en ik wil je graag aan haar voorstellen. Laten we het ijs breken met wat hapjes uit de goede oude tijd, toen Renate nog Yorins redder en de wereld was. De Fransman wachtte ons op toen we uit het bos kwamen; hij stond naast zijn voertuig.

De man probeerde wanhopig zijn hoofd te fixeren met zijn handen. “Onze zonen zaten helemaal leeg achterin”, zei de ex-gastvrouw. Maar niemand was te overtuigen. Toch kun je daarna achter het stuur van de auto kruipen. Daarna is het hele gezin op de vlucht geslagen.

Je kunt niet meer van gedachten veranderen nu je je doel hebt bereikt. Bel de politie als u een voertuig ziet met een stuk plastic aan de achterruit met de tekst “da’s pech, achterruit weg”, zoals onze oudste zoon deed. Zeg “dat zijn wij” om naar ons te verwijzen. Een van hun voertuigen kwam daardoor van achteren terecht. “Die Fransman moet best hard gereden hebben”, schrijft Renate.

Ze moeten tot op een paar meter van ons zijn gekomen en zijn gaan zitten. Er was een totale crash in zijn auto. De hele voorrand was over de snelweg uitgestrooid. Gelukkig kon de fietsketting het winnen van de klap. Zelfs de achterwielen waren vernield, waardoor de fietsen onbruikbaar werden. De kinderen streden op de achterbank van de auto over wie waar moest zitten.

, zo meldt Renate’s column in De Stentor. ‘Gaan we zó acht uur in de auto?’ zij vroeg. Helaas hielp het niet en bleven de jongeren hun eigen taal gebruiken. Renate riep toen: “Stop!” op hoog volume. Onmiddellijk nadat hij de gevolgen van ongehoorzaamheid had gehoord, gehoorzaamde Erben.


Wennemars kwalificeerde zich voor de Olympische Winterspelen na een tweede plaats in alle drie de onderdelen van het Nederlands kampioenschap in Heerenveen in december. Omdat Wennemars niet meedeed aan het NK sprint dat als kwalificatie voor de WK Sprint diende, kon hij zijn titel niet verdedigen. Vanwege zijn moeilijkheden om Jac Orie te vertrouwen, beëindigde Wennemars zijn relatie met hem inJanuari.

Erben Wennemars Gezin
Erben Wennemars Gezin

Bij de voorbereiding van de Olympische Winterspelen in Turijn werkte Wennemars samen met Gerard Kemkers en het TVM-team. Zijn beste Spelen-resultaten waren een vierde plaats op de meter, een vijfde plaats in de ploegenachtervolging en een derde plaats op de meter. Slechts één keer heeft Wennemars meegedaan aan het NK Allround.

Hij won de en de meter zoals verwacht, maar zijn razendsnelle mijl, die dertig seconden van zijn vorige beste afschoor, was de echte verrassing, die hem naar de eerste positie in het algemeen klassement stuwde. Wennemars beklom de Adelskalender, een lijst van de beste schaatsklimmers aller tijden, door zijn tijd op de 10 kilometer lange klim terug te brengen van de .

vijfentwintigste naar de vijfentwintigste. Om het eerlijk te zeggen, de breuk met Orie heeft hem de hernieuwde drive gegeven die hij vroeger toegegeven had. Wennemars werd aanvankelijk voor de derde keer eerste in de NK Sprint competitie in Groningen. Helemaal op het einde vestigde Wennemars een nieuw baanrecord en passeerde daarbij zijn tegenstander Jan Bos.

Zowel hij als anderen die de race zagen, zoals Jan Bos, waren het erover eens dat het de spannendste NK Sprint was die ze ooit hadden gezien. Het WK Sprint van Wennemars in Hamar verliep niet zo goed als gehoopt. Hij kwam binnen op nummer zes, ternauwernood achter TVM-ploegleider Beorn Nijenhuis, grotendeels dankzij een kortere tweede ronde. Wennemars schaatste de .

week erna weg in een poging een plek te veroveren in de WK Allround competitie die later dit jaar in Thialf op het programma staat. Hij is in de running voor de algemene titel nadat hij de meter- en meterevenementen domineerde. In deze competitie werd Wennemars zesde in het algemeen klassement. In deze wedstrijd won hij de de en meter klasse. Na dit WK werden er acht plaatsen aan zijn Adelscalendar toegevoegd.

Erben Wennemars Gezin
Erben Wennemars Gezin

Leave a Comment