Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Fenne Kuppens Leeftijd

Fenne Kuppens Leeftijd
Fenne Kuppens Leeftijd

Fenne Kuppens Leeftijd:Tijdens een wedstrijd merkte Fenne Kuppens op: “Mijn risicobereidheid wordt alleen maar groter.” We gaan van stad naar stad met de Whispering Sons, en elke keer als we dat doen, gaan we op weg naar de dichtstbijzijnde boekwinkel, zodat we een heleboel boeken kunnen terugbrengen die we geen tijd hebben om te lezen.

De epidemie verstoorde het normale patroon, maar de publicatie van covid zorgde ervoor dat de boekenstapel snel in populariteit groeide. Fenne Kuppens is de dynamische frontvrouw van de Limburgse vijfkoppige postpunkband Whispering Sons. Fenne is een van de leiders van de band met een universitaire graad in literatuur. Dit is de ware essentie van de band, de reden voor hun succes buiten de grenzen van clichés, en het kan de schijnbare traagheid .

van de teksten in vertaling verklaren. De deur sloeg dicht bij elke competitie voor Humo’s Rock Rally en Whispering Sons werd gekroond tot de zegevierende band. Het zag eruit als een sneeuwbal, en het werd zachter en zachter. De atmosferische rock van deze band in de geest van Joy Division en The Horrors zorgde ervoor dat ze op de voorlopige rekening voor de Europese .

tour van Editors, een slot op het hoofdpodium van Rock Werchter en een verzoek van Raf Simons om als verrassing op Paris Fashion Week te spelen. . Er heeft zich een pandemie voorgedaan, maar de onderbouwing ervan wordt nog steeds vastgesteld. Whispering Sons is een futuristische rockband die nog steeds tijd vindt om te lezen tussen shows, in het hotel en tijdens het diner.

Sylvia Plath en T.S. Eliot zijn twee dichters wiens werk Fennes lyrische benadering heeft beïnvloed. “Mijn Heilige Bijbel is de Verzamelde Poëzie, waarin alle poëzie van Plath is opgenomen.” Op mijn werkstation is het altijd een klein eindje verwijderd. Door haar woorden zorgvuldig te kiezen, kan Plath de lezer met slechts één zin naar een andere plaats en tijd brengen.

Ik voel me aangetrokken tot de tragische ondertoon in haar schrijven. Ja, ik beschouw mezelf als een zwarte vrouw. De doelman ontketent een spervuur ​​van schoten vanaf het podium. De diepe, donkere stem van Fenne Kuppens vult het hardrockgeluid van de band aan en dempt de gebruikelijke kreet van de jeugd, alsof het een vervlogen periode is.

Zij is de ster, de zangeres met het witte haar die wordt vergezeld door vier mannen in zwarte pakken. Maar iedereen die Plath en Eliot achteraf leest, ziet Kawgum overal waar het licht valt. Zoals Fenne het stelt, lijkt tragedie een noodzaak te zijn om interesse in het leven te behouden. ” Hoe moeten we het dan definiëren? Net als jij heb ik het geluk gehad om zo’n vreselijke gebeurtenis te vermijden.

Misschien was het opvallende contrast met mijn eigen leven wat me ertoe aantrok. Whispering Sons, de Rock Rally-kampioenen, begon aan een onwaarschijnlijke traject, optreden op Rock Werchter, opening voor Editors, en in korte tijd het publiek choqueren op de Parijse modeshow van Raf Simons. Hun eerste album, “Image”, was een wereldwijd fenomeen, en hun nummer “Alone” was de .

Het is waar dat Whispering Sons het moeilijk heeft, maar ze houden hun hoofd laag, zijn eerlijk tegen hun fans en blijven trouw aan hun creatieve visie om hun muziek fris te houden en, belangrijker nog, om hun reputatie als band waarop je kunt vertrouwen om op te treden bij concerten en op albums.


Verhuizend van het AD-podium naar de AD-woonkamer, spreken we met Fenne Kuppens over het runnen van een onafhankelijk label, de opkomst van haar band en een aankomend optreden. Om “bange kwezel te krijgen waar ze nu is”, vertelt ze hoe het compositieproces en de teksten haar leven hebben gevormd. Kom kijken naar deze unieke entertainer en sta versteld van zijn of haar capaciteiten. In het jaar zal dit helemaal geen probleem zijn. Kobe Lijnen, gitarist en tekstschrijver van .

Fenne Kuppens Leeftijd
Fenne Kuppens Leeftijd

Whispering Sons, zegt: “Veel van mijn muzikale vrienden hebben gevraagd: ‘Waar komt die band vandaan?'” We hadden nog nooit in een band opgetreden, veel alleen hadden muzieklessen gevolgd of bezochten PXL- middelbare school. Het enige wat hij kon afleiden was dat de leden van Whispering Sons oorspronkelijk maatjes waren geweest die hadden ontdekt dat ze een gemeenschappelijke.

interesse hadden in het maken van muziek. Het was in ons grote voordeel dat we de tijd konden nemen om ons comfortabel te voelen in onze cocon voordat we de deur uitrenden. Fenne Kuppens, de leadzangeres die vanaf het begin bij de prille is, beschrijft hoe “uiterst fantastisch” het was dat alles zo plotseling gebeurde. Met haar lagestemregister maakt ze een afscheidsbord voor de oneven band. Een stevige reputatie in de sociale scene, opgebouwd in de loop van verschillende internationale .

toernooien, was ook aanwezig. identiek aan de eerste single, “Image”. Hoewel het kenmerkende ijskoude maar edgy geluid van de band nog steeds behouden blijft, heeft het nieuwe album meer individuele accenten die helpen om de duidelijke schuld van de plaat aan de vroege new wave-grootheden te verminderen. We kregen het idee voor het nummer “Hollow” van T.S. Eliots gedicht “.

The Hollow Men”, dat op ons eerste album verscheen. Tijdens mijn studie aan de universiteit heb ik veel gelezen over de geschiedenis van deze poëzie. Tekstueel is ons nummer geen exacte replica van dat van hen, maar het roept wel vergelijkbare emoties en mentale beelden op. Whispering Sons maakte een enorme sprong voorwaarts als band toen ze te zien waren op Radio Scorpio. de leden van.

de band “Synth Britannia” is allemaal geboren en getogen in Limburg, hoewel ze allemaal hun eerste muzikale opleiding hebben gehad aan de KU Leuven “zoals Lijnen het zich herinnert. We begonnen met grotendeels klassieke new wave-bands en werkten ons een weg naar meer moderne .

muziek Het inspireerde ons om onze artistieke horizon te verbreden buiten de grenzen van de reguliere muziekbusiness. Aanvankelijk werd Kuppens alleen binnengehaald om een paar fragmenten voor te lezen, maar hij merkte al snel dat hij ver buiten de grenzen van het genre ging.

Fenne Kuppens Leeftijd
Fenne Kuppens Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *