Floortje Dessing Relatie

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Floortje Dessing Relatie:Floortje heeft niets dan lof over de relatie tussen Bibian en Edwin en spreekt die bewondering uit naar haar vriendin Margriet. De vorige snowboardster is echter ook geïnteresseerd om achter te komen van de presentatrice zelf tevreden is met haar romantische relaties. “Ik zie nu iemand met wie ik het leuk heb, maar het is nog erg vroeg”, legt Floortje uit.

“Het is echter nog niet vrij vroeg.” “Ik was in ongeveer twintig jaar niet in Nederland geweest toen ik er vorig jaar voor het eerst naar reisde. Daar na zo’n lange afwezigheid te zijn, werd ik aangekondigd, maar uiteindelijk begonnen ik verwacht het en accepteerde. ‘deze gast’ in het toen gaande coronajaar, vervolgt ze: “Een jaar zoals we de laatste tijd hebben, biedt ook de gelegenheid tot bezinning.”

Aan het einde van het jaar was Floortje open en eerlijk over hoe de invloed van corona haar en haar reislust heeft veranderd. haar vriend heeft onlangs gekregen. Bij Floortje’s maatje is onlangs kanker geconstateerd. ine mee aan het chatprogramma van Humberto Tan, wat tot een intens gesprek. We proberen alle dingen te zien als een geweldige gelegenheid over.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Wil je op de hoogte blijven van onze meest recente weggeefacties en artikelen van interesse? , die helemaal gratis is. Dessing, die nu een jaar oud is heeft het afgelopen jaar geen relatie gehad. “Ik denk dat ik voor mezelf moet accepteren dat het niet voor mij, dat huis, die boom of dat dier is.” voor mij.” In het tijdschrift Margriet van vorig jaar had Floortje Dessing al eerder laten weten dat ze geweldig naar haar zin heeft met een man.

Ze zei: “Ik zie momenteel iemand met wie ik plezier heb, hoewel het nog erg vroeg is.” Floortje heeft deze ontluikende passie vanaf het begin voor de rest van de wereld verborgen. Eerder liet Floortje Dessing tegen RTL Boulevard weten dat ze de hoop op het vinden van echte liefde al had vooraf. Ze volgt nooit het voorbeeld van iem and anders en anders een hoge mate van privacy voor zichzelf. Als je een samenhangende relatie hebt, is dat zeker een uitdaging.

Floortje kan haar reizen over de hele wereld weer hervatten nu de coronapandemie wat is voltooid. Ze reist naar deze unieke en effectieve plek op aarde om haar meest ingrijpende programma, Floortje naar het einde van de aarde, waarin ze mensen ontmoet ingrijpende veranderingen hebben ondergaan. Mensen die hun leven volledig geïsoleerd leven van wat de samenleving als ‘normaal’ ontwikkeld, hebben hun eigen unieke manier van leven gecreëerd.

Ze gaat een week bij hen logeren om te voelen hoe het is om zo te leven. Reizen is Floortje’s liefde en ze is erg geïnteresseerd in de gevarieerde levenservaringen van de mensen die ze onderweg ontmoet, dus dit is de activiteit waar ze het meest van genieten. Het programma maakt over duidelijk hoe mooi en gevarieerd de eigenlijk is.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Leave a Comment