Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Florine Hofstee Leeftijd

Florine Hofstee Leeftijd
Florine Hofstee Leeftijd

Florine Hofstee Leeftijd: Niet noemen

Ze verschenen voor het eerst op onze schermen in de herfst van 2008: Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie worden gezien in hun natuurlijke omgeving, die vaak bestaat uit uitgestrekte herenhuizen, dure auto’s en zomers doorgebracht aan de Côte d’Azur.

Als gevolg van zijn populariteit werd in 2009 een spin-offroman, “Echte Gooische Vrienden in de Bijstand”, uitgebracht en in 2010 werd een tweede seizoen van de tv-show vertoond. doen de vriendinnen? In dit openhartige gesprek bespreken .

de Gooische meisjes het openen van een boek. Ondanks dat Florine op dit moment van het Gooi naar Haarlem is verhuisd, zit het Gooische meisje nog steeds in haar. Ze grapt met een grijns: “Je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar de Throw niet uit het meisje.”

“Nadat ik heb betoogd dat één vakantie niet genoeg is, of als we het hele weekend buiten de deur hebben gegeten, maakt mijn echtgenote de situatie luchtig door me er vaak mee te plagen. Je zou het Gooisch kunnen noemen, maar de slogan “werk hard , play harder” is degene die ik het leukst vind.

Zij en haar man, Jeroen, hebben een bedrijf voor evenementenplanning dat zich richt op het voorzien van heerlijke maaltijden voor klanten. “Ik heb ook mijn eigen webshop, die te vinden is op bybolina.com; tijdens de zomermaanden moet ik het echter op een laag pitje zetten.

” Florine was net 18 geworden toen het eerste seizoen van de show werd uitgezonden. Ze vertelt verder dat ze pas 19 jaar oud was toen ze “op assistentie gingen .” “Ik voelde dat het een beetje een kick had. Er waren veel sequenties die moesten worden overgedaan. Het zou iets zijn in de trant van “Meisjes, weer die trap af” of “zeg dat nog eens”.

Met Real Girls in de Bijstand ging het een nieuwe richting uit. Hier waren we de camera’s helemaal vergeten en konden we ‘helemaal’ onszelf zijn. Als we Florine vragen of er iets is dat ze toen anders had gedaan, geeft ze ons een eerlijk antwoord en zegt: “Zeker niet!” Door de omstandigheden om ons heen was het programma een enorm succes.

Florine Hofstee Leeftijd
Florine Hofstee Leeftijd

Als je ons vandaag zou volgen, zou je zien dat we volwassener zijn geworden, maar dat onze persoonlijkheden hetzelfde zijn gebleven. We zijn nog steeds even spontaan.” Na afloop van Real Girls in the Stand besloot Florine met pensioen te gaan. Ze geeft toe dat ze het leven van een .

televisiepersoonlijkheid wel leuk zou vinden, maar niet met het label “Gooisch meisje”. permanent op haar voorhoofd bevestigd. “Daarnaast was een van mijn doelen om stewardess te worden, en ik geloofde dat mijn blootstelling aan reality-televisie me daarbij zou kunnen helpen. Daarom heb ik uiteindelijk besloten om een ​​heel ander beroep te gaan doen.

Ook nu nog is Florine goed te herkennen, of ze nu over straat loopt, in de rij staat bij Zara of in een café zit. Ze zegt dit lachend en voegt eraan toe: “Ik kan mijn kleinkinderen later vertellen dat oma Flo een realityster was!” Ibiza is de plek die Florine liever thuis noemt.

Ze heeft het grootste deel van haar leven op het eiland op vakantie doorgebracht en ze heeft nog nooit een plek gevonden waar ze zich meer op haar gemak voelt. “De keuken, de geuren, de kleuren, de stranden, de warmte, de eenzaamheid en de mensenmassa’s. Het is mijn plek om daar te zijn.” Zoals je je misschien herinnert van Echte Gooische .

Moeders, houdt Florine Hofstee net zo veel van statement oorbellen als de rest van ons. Vorig jaar heeft Florine haar familie ontworteld en naar Ibiza verhuisd. De oorbellen van Paulie Pocket in Ibiza-stijl behoren tot haar meest dierbare bezittingen. Zeer vrolijk en plezierig, perfect voor de lente- en zomermaanden.

Daarnaast oorbellen Ze trekken de aandacht van mensen naar je gezicht en laten je stralen. Zelfs iets eenvoudigs als een mooie portemonnee kan me zeer tevreden maken. Mijn ring is er een die door mijn oma aan mij is doorgegeven. Het is een riem van platina die door mijn opa is gemaakt toen ze allebei 18 jaar oud waren. Lieverd, Florine was compleet verrast toen ze beviel van haar tweede kindje. Aan RTL Boulevard gaf ze een uitleg waarom.

Florine Hofstee Leeftijd
Florine Hofstee Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *