Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Hans Dulfer Leeftijd

Hans Dulfer Leeftijd
Hans Dulfer Leeftijd

Hans Dulfer Leeftijd:Hans Dulfer Saxofonist Amsterdam, May is geboren in Nederland. Hij trad op met een aantal opmerkelijke muzikanten, waaronder Boy Edgar, Clous van Mechelen, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman, Herman Brood en Saskia Laroo. Candy Dulfer, een saxofoon, heeft de muzikant als haar vader. Coleman Hawkins, die tenorsaxofoon speelde.

is een fantastisch rolmodel voor Dulfer, die zichzelf saxofoon leerde spelen en al sinds zijn zeventiende als professioneel muzikant werkt. Eind jaren vijftig maakte Dulfer integraal deel uit van de combinatie onder leiding van Clous van Mechelen. Later was hij lid van Heavy Soul Inc., waartoe ook gitarist John McLaughlin, Ritmo Natural, behoorde, de voormalige ritmesectie van de band van Max Woiski Jr., Theo Loevendie Consort, Reflud, een anagram van de woord “Dulfer.

The Perils en Future Groove Express. In de tweede helft van de jaren negentig kende Dulfer aanzienlijk succes in Japan. Als resultaat van deze prestatie kreeg Dulfer een gouden plaat voor zijn nummer getiteld “Streetbeats”. Hans Dulfer in Amsterdam, omstreken Naast zijn functies als saxofoon, bestuurslid van het Bimhuis, schrijver voor Muziekkrant OOR en radiopresentator, werkte .

Dulfer als autoverkoper. Jazz in China is een verzameling van zijn essays die eerder zijn gepubliceerd. In, diende hij als regisseur van de film Paradiso. Dulfer presenteerde van september tot en met juni van dit jaar wekelijks een jazzshow op BNR Nieuwsradio. Daarnaast had hij een cameo-rol op Soulvation’s album getiteld Some Love, waar hij optrad met zijn dochter Candy.

In de maand april pionierde hij met de distributie van zijn muziek op een USB-stick. Door publiekelijk te verklaren dat hij het downloaden van zijn liedjes steunt, veroorzaakte hij nogal wat opschudding in de muziekwereld. Volgens hem zijn de enige mensen die profiteren van de verkoop van cd’s de platenmaatschappijen, niet de artiesten.

Daarom zouden er geen beperkingen op het downloaden moeten zijn en zou iedereen naar zoveel mogelijk concerten moeten gaan. Deze provocerende beweringen zijn gepubliceerd op het opinieweblog van XS4ALL, maar ook in diverse publicaties en in tal van televisieprogramma’s. Dulfer won de Wessel Ilckenprijs in iN.

In zijn carrière als autoverkoper ontving hij niet één maar twee keer de GM Car Seller Award. In werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in kreeg hij de Bird Award van het North Sea Jazz Festival. In beide jaren trad hij op op het festival. Drie decennia lang gaf hij elke woensdagavond een optreden in jazzcafé Alto in Amsterdam.

Hans Dulfer Leeftijd
Hans Dulfer Leeftijd

Tegenwoordig zie je hem en zijn band elke woensdagavond spelen in The Bulldog Palace op het Leidseplein in Amsterdam. Sinds de start van de Concertzender is hij presentator van een jazzradioprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In mei, in de maand van zijn geboorte, kreeg hij de Andreaspenning uitgereikt. In de maand mei werd in Amsterdam, Nederland, Hans Dulfer geboren.

Hij begon toen hij jong was en wordt “Big boy” genoemd omdat de naam van zijn album hetzelfde is als de bijnaam. In de tweede helft van de jaren zestig richtte hij samen met Herbert Noord, die het Hammond-orgel bespeelde, een viertal op dat saxofoon en orgelfunk uitvoerde.

Hij heeft samengewerkt met punkrockmuzikanten, naast het uitvoeren van een aanzienlijke hoeveelheid jazzfusion en cross-overjazz gedurende zijn hele carrière. El Saxofón is de naam van een album waar hij samen met saxofonist Frank Wright aan werkte. In Japan, waar Hyperbeat naar instrumentale maatstaven een best verkochte cd was, heeft hij daar een vrij hoge populariteit.

Daarnaast heeft de regisseur van de Japanse film Mind Game, Masaaki Yuasa, aangegeven zich te hebben laten inspireren door de muziek van Hans Dulfer toen hij aan het project werkte. Hans Dulfer is een tenorsaxofonist afkomstig uit Nederland en speelt in het jazzgenre. In de maand mei werd in Amsterdam, Nederland, Hans Dulfer geboren.

Hij begon zijn carrière toen hij jaar oud was en staat bekend als “Big boy” omdat de naam van zijn album hetzelfde is. Eind jaren zestig richtte hij samen met Herbert Noord een saxofoon/orgelfunkkwartet op dat enkele jaren actief was. Hij werkte samen met punkrockers en speelde in de loop van zijn carrière een aanzienlijke hoeveelheid crossover-jazz en jazzfusion.

El Saxofón is de naam van een album waaraan hij samen met saxofonist Frank Wright heeft meegewerkt. In Japan, waar Hyperbeat de best verkochte instrumentale cd ooit was, kent het een bovengemiddelde populariteit. Daarnaast zei de Japanse regisseur Masaaki Yuasa in een interview dat hij tijdens het werken aan Mind Game naar de muziek van Hans Dulfer luisterde. Candy Dulfer is saxofoon en haar vader, Hans Dulfer, is ook muzikant. Candy en haar vader werkten samen aan de cd Dulfer Dulfer.

Hans Dulfer Leeftijd
Hans Dulfer Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *