Heidi Montag Zwanger

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

Heidi Montag Zwanger:Heidi Blair Pratt, wiens geboortemaand september is, is een Amerikaanse reality-tv-ster, zanger en acteur. Haar geboortenaam is Heidi Blair Pratt née Montag. Crested Butte, Colorado, is haar geboorteplaats, en daar maakte ze haar eerste vriend, Lauren Conrad. Na te zijn uitgebracht in de MTV reality-televisieserie .

The Hills, die het persoonlijke en professionele leven van Conrad, Montag en hun vrienden Audrina Patridge en Whitney Port volgde, werd Montag bekend en werd een begrip. Gedurende de tijd dat het werd gemaakt, werkte ze als evenementenplanner voor Bolthouse Productions en bracht ze ook enige tijd door als student aan het Fashion Institute of Design & Merchandising.

Naarmate het seizoen vorderde, bouwde Montag een romantische relatie op met collega-castlid Spencer Pratt, waardoor er uiteindelijk een einde kwam aan haar vriendschap met Conrad. Hun daaropvolgende wrok tegen elkaar werd het belangrijkste onderwerp van de show, en het werd in elk volgend seizoen overgedragen.

In april stapte het paar met de bijnaam “Speidi” in het huwelijksbootje. Later in datzelfde jaar verschenen ze allebei in het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van I’m a Celebrity…Haal me hier weg!, die beide met veel kritiek werden ontvangen. In januari van dit jaar kwam Superficial, het debuutstudio-album van Montag, uit.

Op het moment van de release kreeg het negatieve recensies en economische teleurstelling, en ze was niet in staat om de kosten van het produceren van het album terug te verdienen. Het record zou echter een toegewijde schare fans ontwikkelen. Nadat ze op één dag tien verschillende procedures had ondergaan in een kliniek voor cosmetische chirurgie, kreeg ze hevige kritiek te verduren.

Montag was een deelnemer aan de televisieserie Famous Food in, die dat jaar werd uitgezonden. In de show probeerden zij en verschillende andere beroemdheden samen een restaurant te openen. Twee jaar later, in de elfde serie van de Britse versie van Celebrity Big Brother, streden zij en Pratt als één geheel tegen elkaar.

Twee jaar daarna keerde ze terug naar de serie met Pratt als All-Star voor Celebrity Big Brother. Heidi Blair Montag werd geboren in de maand september in de stad Crested Butte, Colorado. Haar ouders, Darlene en Bill Montag, waren haar ouders. Haar moeder Darlene hertrouwde met Tim Egelhoff nadat haar eerste huwelijk in een scheiding eindigde.

samen onderhielden ze het restaurant The Timberline vele jaren totdat het werd verkocht. Holly, de oudere zus van Montag, is ook een reality-tv-ster, en Sky, de jongere broer van Montag, is ook een reality-tv-persoonlijkheid. Later trouwde hun vader Bill met Terri O’Hara en kwam hun stiefbroer Eric O’Hara op tragische wijze om het leven na een ongeval met een val van een ijskoud dak.

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

Montag reisde naar Californië na haar afstuderen aan de middelbare school, waar ze zich voor een enkel semester inschreef voor een programma voor beeldende kunst aan de Academy of Art University in San Francisco. Ze raakte goed bevriend met Lauren Conrad, die een hoofdrol speelde in de MTV reality-televisieserie Laguna Beach: The Real Orange County, terwijl ze allebei eerstejaars oriëntatie volgden aan dezelfde universiteit.

Na hun verhuizing naar het Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles, Californië, was Montag te zien in in totaal vier afleveringen tijdens het tweede seizoen van de serie. Maar omdat ze het cursuswerk niet ‘moeilijk’ vond, besloot ze te stoppen met school en in plaats daarvan een baan te zoeken als assistent bij Bolthouse Productions.

Binnen de eerste twee jaar van haar baan werd ze gepromoveerd tot evenementenplanner. Nadat Conrad en Montag, samen met hun vrienden Audrina Patridge en Whitney Port, verhuisden naar Los Angeles tijdens de opnames van het eerste seizoen van de Laguna Beach spin-off serie, The Hills, werd de show bedacht om hun leven te beschrijven.

In hetzelfde jaar begon ze een relatie met Jordan Eubanks, die niet lang duurde; ze heeft verklaard dat het beëindigen van de relatie de “beste beslissing van haar leven” was. Nadat Montag met Spencer Pratt begon te daten en vervolgens bij hem introk, begon de vriendschap van Conrad en Montag al te lijden tegen de tijd dat het tweede seizoen begon.

Conrad verbrak haar band met Montag tijdens het derde seizoen nadat ze achterdochtig werd dat Pratt betrokken was bij het verspreiden van geruchten over een sekstape waarbij zij en haar ex-vriend Jason Wahler betrokken waren. Het daaropvolgende conflict duurde elk volgend seizoen voort. Ze maakte in augustus haar debuut in de muziekindustrie en begon toen ook met het opnemen van haar eerste studioalbum.

Later in die maand werd een kopie van het nummer met de titel “Body Language” illegaal via internet verspreid. Het nummer bevatte een ongeoorloofd rapvers uitgevoerd door Pratt. De volgende maand onthulde ze aan Us Weekly dat ze vijf maanden eerder borstimplantaten had en een neuscorrectie. De aankondiging kwam vorige maand. In de maand februari onthulde Montag zowel zijn eerste promotiesingle als.

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

Leave a Comment