Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Knol

Hoe Oud Is Enzo Knol

Hoe Oud Is Enzo Knol
Hoe Oud Is Enzo Knol

Hoe Oud Is Enzo Knol:Enzo Knol Uitspraak in het Nederlands: nzoknl; volledige naam, Enzo Knol nzoknl; nhoknl; geboren Enzo Knol June is een videoblogger uit Nederland met meer dan een miljoen abonnees op YouTube. In de maand juni uploadde Enzo Knol zijn allereerste video. Al vroeg werd hij bekend nadat hij zijn arm brak en een videoblog plaatste over de ervaring.

Zijn broer Milan Knol is ook een videoblogger op de website YouTube. Enzo Knol is vereeuwigd in was in het Madame Tussauds museum in Amsterdam. Knol en zijn broer Milan besloten beiden om de meisjesnaam van hun moeder, Knol, aan te nemen na de ontbinding van het huwelijk van hun ouders. Ze volgden hun moeder en stiefvader naar Den Haag, waar ze een tijd verbleven.

In zijn laatste jaren, toen hij een tiener was, bracht hij enige tijd door in Assen met zijn vader. Nadat hij zijn vader nog een keer had bezocht, verbrak Knol alle communicatie met hem op zijn e en verwijderde al hun gedeelde berichten. Het feit dat zijn oudere broer Milan Knol al een tijdje video’s op internet had gezet en dat al een tijdje deed, inspireerde hem om zelf films te gaan posten.

De allereerste video die Knol uploadde op YouTube ging in juni van dit jaar live; het was de dag ervoor opgenomen, ter gelegenheid van zijn verjaardag. Na het uploaden van een video in februari die de mislukte poging van Enzo Knol tot een stunt tijdens het fietsen liet zien, waarbij zijn arm brak, nam het aantal kijkers van zijn kanaal aanzienlijk toe.

Het duurde tot ver in de val van zijn roem, en daarmee ook het aantal volgers van zijn YouTube-kanaal, begon omhoog te schieten. Elke dag zal Knol een nieuwe video uploaden. Zijn eerste kanaal heet EnzoKnol en hij werkt het elke dag bij met een nieuwe vlog met verschillende situaties uit zijn leven. Hoewel hij de kijkers vaak aan het lachen wil maken met zijn films, gaat hij af en toe ook in op zwaardere kwesties, zoals cyberpesten of kinderen van gescheiden ouders.

Hoe Oud Is Enzo Knol
Hoe Oud Is Enzo Knol

Er is stiekeme marketing gaande in een paar verschillende situaties. In april splitste Knol de inhoud van zijn gamevideo’s en vlogs op in twee afzonderlijke YouTube-kanalen om alles beter te organiseren. Het tweede kanaal heet EnzoKnol en is gewijd aan het uploaden van Knol-gamevideo’s, zoals die met betrekking tot Fortnite en Minecraft.

In oktober introduceerde Knol ook zijn gloednieuwe derde kanaal, EnzoKnolShorts. Op dit kanaal plaatst hij korte, humoristische videoclips die afkomstig zijn uit een van zijn duizenden video’s. Sindsdien is Knol ongetwijfeld de populairste YouTuber met als voertaal Nederlands. Vanaf de maand december had het Knol-kanaal op YouTube een miljoen abonnees. Inmiddels hadden ook de meer conventionele media de populariteit van de vlogger opgemerkt.

Er zijn verschillende krantenartikelen en interviews met Knol gepubliceerd. In september maakte hij zijn debuut in het televisieprogramma RTL Late Night; sindsdien staat hij vaker op het programma. Vanwege het overweldigende aantal jongeren dat in oktober op een bijeenkomst met fans in de Jaarbeurs in Utrecht afkwam, moest Knol door de politie worden verwijderd en afgevoerd, waardoor de bijeenkomst voortijdig eindigde.

nodig om te registreren om Knol te ontmoeten. Knol kreeg ook de kans om te schitteren in zijn eigen reality-tv-serie, maar hij wees dit voorstel af. In september werd Knol lid van het gamingprogramma Legends of Gaming NL, waarin het in het eerste seizoen meedeed en op de vijfde plaats eindigde. Daarnaast nam hij deel aan het seizoen van het spelprogramma in september en eindigde hij opnieuw op de vijfde plaats.

Tijdens het tweede seizoen was Knol succesvol in het claimen van de Legends of Gaming Skill Award. De beeltenis van Knol werd in was vastgelegd door Madame Tussauds Amsterdam en in oktober werd de tentoonstelling voor het eerst aan het publiek getoond. Het originele YouTube-kanaal van Knol bereikte onlangs de mijlpaal van twee miljoen abonnees in september.

StukTV heeft In Knol gepasseerd om de grootste Nederlandstalige YouTuber te worden. StukTV heeft de positie overgenomen. In dat jaar overtrof hij StukTV en werd hij de populairste YouTuber met als voertaal Nederlands.

Hoe Oud Is Enzo Knol
Hoe Oud Is Enzo Knol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *