Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Plessen

Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Hoe Oud Is Nikkie Plessen:Nikkie de Jager is een visagiste en beautyvlogger uit Nederland. Ze werd geboren in maart en is vooral bekend onder de naam van haar kanaal op YouTube, NikkieTutorials. Ze werd bekend op internet toen haar video op YouTube met de titel “The Power of Makeup” veel gezien werd en leidde tot de creatie van vele andere video’s waarin individuen hun uiterlijk met en zonder make-up vergeleken.

Begin januari had haar kanaal op YouTube meer dan een miljard videoweergaven en een miljoen abonnees. Nadat ze een aflevering van The Hills op MTV had gezien toen ze zich niet lekker voelde en gemotiveerd werd door de make-up van Lauren Conrad, uploadde De Jager haar eerste video naar YouTube in. Destijds was ze nog maar een jaar oud.

Daarna ging ze op zoek naar methoden om de look op YouTube te reproduceren, wat haar ertoe aanzette om in dezelfde geest haar eigen inhoud te maken. Ze uploadde al bijna twee jaar films voordat ze besloot deel te nemen aan de cosmeticalessen van B Academy in Amsterdam. Daarna werd ze lid van het Colourfool Agency en begon ze haar carrière als professionele visagiste.

Ze nam deel aan de RTL-show I Can Make You a Supermodel met Paul Fisher in de herfst van en werd kort daarna gepromoveerd tot hoofdmake-upartiest. Aan het begin van het jaar stopte De Jager bij Colourfool Agency om zelfstandig aan de slag te gaan als haar- en visagist. Volgens Forbes magazine behoort De Jager tot de top tien van meest invloedrijke mensen in de beauty-industrie in.

Daarnaast kreeg ze de award voor “YouTube Guru” bij de Shorty Awards en de award voor “Choice Fashion/Beauty Web Star ” bij de Teen Choice Awards in hetzelfde jaar. Beide onderscheidingen werden dit jaar uitgereikt. In uploadde De Jager een video waarin hij een foundation beoordeelt die is vervaardigd door een cosmeticamerk uit Praag.

In de video vertelde ze hoe het bedrijf haar afbeelding had gebruikt, met name een screenshot van haar “The Power of Makeup”-video, om hun producten op sociale media te verkopen zonder eerst haar toestemming te vragen. Ze uitte haar ontevredenheid over de activiteiten van het bedrijf en beweerde dat ze geloofde dat ze hun klanten hadden misleid door een foto van haar te gebruiken waarop ze geen van .

hun producten droeg om hun bedrijf te promoten, die ze eerder hadden gebruikt. In januari maakte Marc Jacobs Beauty bekend dat De Jager de rol van Global Beauty Adviser voor het bedrijf op zich neemt. In een persbericht zei het bedrijf dat “in deze nieuw gecreëerde rol, Nikkie zal worden geïntegreerd in het productontwikkelingsproces van het merk.

en haar ongelooflijke talent en expertise zal delen om unieke inhoud en artisticiteit over de hele wereld uit te breiden op zowel Marc Jacobs Beauty en haar eigen kanalen.” Nikkie zal ook haar ongelooflijke talent en expertise delen om unieke inhoud en artisticiteit over de hele wereld uit te breiden op zowel Marc Jacobs Beauty als haar eigen kanalen.

De Jager heeft samengewerkt met bekende cosmeticabedrijven als OFRA Cosmetic en Maybelline. Haar samenwerking met OFRA Cosmetics resulteerde in de creatie van een highlighter palette en liquid lipsticks. In december werkten de twee samen om haar schoonheidslijn Haus Laboratories te promoten als onderdeel van een samenwerking.

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

In augustus introduceerde De Jager haar eigen oogschaduwpalet, dat ze samen met het bedrijf Beauty Bay ontwikkelde. In februari werd bekend dat De Jager de online presentator zou zijn van het Eurovisie Songfestival, dat in Rotterdam zou plaatsvinden. De wedstrijd zou worden georganiseerd door de BBC.

Het evenement werd uiteindelijk afgelast vanwege de wijdverbreide COVID-epidemie. Daarna verscheen De Jager als co-presentator in de vervangende show Eurovision: Europe Shine a Light, die in mei op televisie werd uitgezonden. Tijdens die show gaf ze de internetinhoud van de show in realtime door aan het grote publiek.

Ze werd verheven van de baan van online presentator die ze het jaar ervoor had, naar die van vaste presentator in september, toen werd aangekondigd dat ze terug zou keren naar de competitie als co-host. Ze was de eerste persoon die zich identificeerde als transgender om de wedstrijd te organiseren. In een video die De Jager in januari uploadde naar haar YouTube-kanaal en getiteld “I’m Coming Out”.

waarin ze onthulde dat ze transgender is en dat ze was gechanteerd door iemand die dreigde haar toegewezen geslacht bij de geboorte openbaar te maken, De Jager verklaarde dat ze was bedreigd door iemand die dreigde haar toegewezen geslacht bij de geboorte openbaar te maken. Tijdens haar jeugd en adolescentie maakte ze een overgangsproces door.

Haar verloofde, Dylan, stelde haar de vraag in augustus, terwijl de twee samen op vakantie waren in Italië. Ze zijn nu verloofd. De Jager en haar verloofde werden onder schot in de maand augustus beroofd in de woning die ze deelden in Uden. Een bewoner zou volgens de politie lichtgewond zijn geraakt. De politie heeft verklaard dat ze arrestaties hebben verricht.

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *