Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Eggers

Hoe Oud Is Sien Eggers

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

Hoe Oud Is Sien Eggers:Eggers maakte deel uit van verschillende uitvoeringen in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, waaronder: “De Blauwe Maarschalk”, “The Misanthrope”, “Oedipus”, “Freud’s Last Dream”, “Andromache” en “Diplodocus Deks. ” In totaal speelde ze drie seizoenen de monoloog “You are my mother” met hetpaleis.

In december volgde ook Armandus met Hetpaleis. In stond ze op het podium tijdens de tour van Twee Old Women en de zomerpremière van Grey Gardens van Compagnie De Koe. Beide producties waren te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. Ze speelde in een ander toneelstuk van Hetpaleis, “The Quest of the Elephant”, waaraan ze deelnam.

Het was vanwege haar optreden als dochter Sonja in de Arca-productie van Derniers Détails dat ze dat jaar de Vlaamse Theaterprijs ontving. Ze werd door de VSCD Colombina theaterprijs erkend als beste actrice in een bijrol van het jaar voor haar werk in de productie van ‘De cocu magnifique’, ook wel bekend als ‘de mooie cuckold van het Toneelhuis’.

Sindsdien heeft Eggers een carrière als acteur voortgezet en verscheen hij in een breed scala aan rollen, zowel terugkerende als gastrollen, in verschillende Vlaamse televisieprogramma’s. Ze was de hoofdpersoon in een aantal van de sketches die het meest memorabel waren in de serie In de Gloria. In het toneelstuk “Het Eiland” werd Eggers gecast in de rol van Lydia Protut.

In de film Flesh and Blood speelde ze de rol van Liliane Verstappen, de vrouw van de slager. Door haar vertolking in de rol werd ze bekroond met de Vlaamse Televisiester in de categorie beste actrice. Ze vertolkte de rol van moeder Ria Goudezeune in Eigen kwee. Ze verscheen op Canvas als co-voorzitter naast Wim Helsen in Wim Helsen’s Program voor in totaal acht opeenvolgende vrijdagavonden op rij. Eggers was ook te zien in de films Iedereen beroemd!.

Onder de wolken, De Indringer en Linkeroever. In al deze films speelde hij een rol. Ze maakte deel uit van het negenkoppige panel dat de winnaar van de One-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ koos. Ze deed mee aan het seizoen van Dancing with the Stars dat werd uitgezonden op VIER. Zij was de eerste die zich terugtrok uit het programma.

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

Ze heeft veel ervaring met het bespelen van het instrument. Dankzij haar optredens in “The island”, “In de Gloria”, “Flesh and Blood” en “Own Breeding” verwierf ze internationale bekendheid in Vlaanderen. En ondanks het feit dat ze afgelopen weekend is gedraaid, is ze niet van plan op te geven. Sien Eggers, een actrice die bekend staat om haar unieke gevoel voor humor en ondeugende ogen, heeft een overvloed aan levenslust.

Ondanks het feit dat ze niet immuun is voor de angst om te sterven of het onbekende. “De gynaecoloog begon te voelen, en ze ging herhaaldelijk terug naar dezelfde regio. En op dat moment was er ineens veel stilte in mij. Ze meldde dat ze iets had gevonden dat niet helemaal ongevaarlijk was, maar het was ook niet bijzonder groot.

Daarna was er een korte pauze in de activiteit van de aardbol. Ik dacht gewoon bij mezelf: “Ik moet het zien te redden.” In het verleden had ik misschien een grap kunnen maken maar nu kan ik het niet. Het hoogtepunt van de avond was dat ik hier als gast mocht blijven bij “Van Gils en gasten”, onder redactie van Van Gils.

Ik zei het net voor de uitzending omdat het louterend om het van mijn borst te krijgen voordat iemand anders het kon horen. Nadat ze haar herstel had voltooid, besloot de actrice haar ervaring te delen in de hoop meer vrouwen te overtuigen om mammogrammen te laten maken. Ze geeft toe: “Ik had een tijdje mijn twijfels over het.” “Dingen naar buiten brengen is niet iets dat van nature voor mij is, maar uiteindelijk is het esse zeker dat vrouwen het doen.

De kwestie heeft ook invloed op het leven van zoveel andere vrouwen. Sien Eggers heeft een lange geschiedenis van optreden op zowel het podium als het kleine scherm, inclusief televisie. Ze was in tv-shows zoals “In de Gloria” en “Het Eiland”. De actrice zal ook deelnemen aan de seizoenseditie van “Dancing With the Stars”, die op 5 oktober in première gaat op VIER en tot het einde van de maand loopt.

Na het succes van ‘In de Gloria’ haalde regisseur Jan Eelen praktisch de hele cast terug voor zijn inmiddels iconische workshopkomedie ‘The Island’. De scène begint al met de verbluffende Sien Eggers die de rol speelt van Lydia Protut, het hoofd van het bedrijf, die verrast is door wat een van haar medewerkers de hele dag op zijn computer doet.

Andere iconische scènes zijn onder meer haar poging om Rik Nallaerts ervan te overtuigen dat Sammy Tanghe de duivel is.Veel van de citaten uit “The Island” worden nog regelmatig op werkplekken door het hele land verspreid. “Zever, stop met klagen,” “Ik ben blij dat je op mijn thee zit”.

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *