Ilse De Lange Kinderen

Ilse De Lange Kinderen
Ilse De Lange Kinderen

Ilse De Lange Kinderen:Is Ilse de Lange’s lang gekoesterde wens om een ​​gezin te stichten – die ze vaak heeft geuit – nog steeds op schema om uit te komen? Of heeft Ilse, toen ze de leeftijd bereikte van, besloten dat ze geen kinderen meer wilde? Dat gaat dus niemand iets aan! De vraag of ze nog steeds de wens heeft om moeder te worden irriteert haar.

‘Het gaat andere mensen niet aan of ik kinderen wil hebben,’ zei ik tegen hen. Gezien het feit dat Ilse de Lange in een tien jaar geleden gepubliceerd nummer van Marie Claire verklaarde: “Ik denk dat het heerlijk zou zijn om kinderen te krijgen. Vanwege uitspraken als “Bart en ik hebben het er heel vaak over” en “Mijn oudere broers hebben allebei kinderen ,.

en ik zie hoe mooi het met ze is”, is het onmogelijk om een ​​interview met de zangeres te vinden waarin het onderwerp kinderen krijgen niet ter sprake komt. Dit is Ilse de Lange, om precies te zijn. De Lange was toen zich er terdege van bewust dat ze haar wens om een ​​gezin te stichten niet te lang kon uitstellen. “Als ik ergens lees dat een vrouw of een kind een baby heeft gekregen, is mijn eerste gedachte: ‘Gelukkig, ik heb nog een een paar jaar voordat ik me daar zorgen over moet maken.’

Maar het enige dat u kunt doen, is uw vingers kruisen en hopen dat het op de een of andere manier helpt. En het is nog steeds niet gelukt, dus wordt Ilse nog steeds geconfronteerd met vragen of ze wel of geen kinderen wil. En daar heeft ze helemaal geen probleem mee. Inderdaad, ik vind het echt irritant dat iedereen ineens denkt dat ze over dit onderwerp kunnen beginnen.

Dat heeft niets te maken met de zorgen van de mensen. Ik ben een vrij open persoon, maar ik denk niet dat het nodig is dat anderen alles weten wat er over mij te weten valt als het gaat om dit specifieke onderwerp. Het is niet goed om je de hele tijd te moeten verantwoorden als je van mijn leeftijd bent; het is een noodzaak.

Ik ben het ermee eens dat dit niet het juiste moment is om die vraag te stellen. Je weet op geen enkele manier wat er in het leven van een ander gebeurt, dus laat de besluitvorming over aan het paar in kwestie. Ook al is het persoonlijke leven van de zangeres op dit moment aan improvisatie toe, ze is toegewijd aan de relatie die ze met Bart heeft. “Dat klopt, en ik dank God dat ik de afgelopen jaar een geweldige, betrouwbare relatie heb gehad.

We komen niet echt problemen of drama’s tegen, iets waar ik heel dankbaar voor ben. Zeker, in elke relatie is wel iets te vinden en ook we gaan door stadia. Aan de andere kant zit daaronder zo’n dikke bodem, dat geeft veel mentale verlichting. Aangezien mijn leven in de muziek al zo vol ups en downs, het is een verademing om thuis iets stabiels te hebben om op terug te vallen.

Ilse De Lange Kinderen
Ilse De Lange Kinderen

Omdat Bart en ik het overgrote deel van onze tijd samen doorbrengen, is het voor ons onmogelijk om weg te drijven. Omdat hij speelt zo’n belangrijke rol in mijn persoonlijke en professionele leven, beschouw ik mijn carrière graag als “onze carrière”. We zijn ons terdege bewust van elkaars capaciteiten. Omdat Bart in alle opzichten de antithese van mij is, maken we een uitstekend compliment aan Hij is helemaal niet bezorgd.

in tegenstelling tot mij, de ondernemende, stuiterende energiebal. Hij heeft veel geduld, wat misschien wel nodig is als je met iemand als ik omgaat. Het gebeurt af en toe, maar als het gebeurt, zeg ik tegen hem: “Je hebt het nu lang genoeg uitgesteld, ga het doen.” En hij kan me nog een keer zeggen: “Slaap er maar weer eens een nachtje over”, wanneer hij maar wil. Dat is effectief, zoals we in het verleden keer op keer hebben gezien.

Het is een positieve indicator dat ik, zelfs als ik voor een langere tijd ver van huis ben, niet anders kan dan aan hem denken. Zonder hem zijn de dingen lang niet zo vermakelijk, en ik merk dat ik denk: ‘Wat saai!’ Bart is degene die verantwoordelijk is voor Ilse’s nogal ingetogen houding op sociale media. Het is niet moeilijk voor mij om uit te drukken hoe ik me voel, maar ik ben me bewust van de grenzen die ik niet mag overschrijden, zowel in interviews als op sociale media.

Dat sluit ook aan bij de wensen van de mensen in mijn omgeving. Bart is bijvoorbeeld helemaal niet enthousiast over het idee dat ik ons ​​huis ga opnemen of allerlei privé-dingen op Instagram ga zetten, zoals dingen zeggen als “kijk eens wat lekker, Bart is nu aan het koken”. Omdat hij dat verschrikkelijk vindt, zorg ik er ook voor dat zijn privacy in deze wordt beschermd. Ik geloof niet dat het in iemands belang is om alles gewoon op de stoep te dumpen’, zegt ze in het Viva-interview over haar nieuwe album dat het interview is afgenomen.

Ilse De Lange Kinderen
Ilse De Lange Kinderen

Leave a Comment