Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Ouders

Iris De Graaf Ouders

Iris De Graaf Ouders
Iris De Graaf Ouders

Iris De Graaf Ouders:Iris de Graaf is een journalist die nieuws voor de NOS in Nederland brengt. Ze is correspondent voor Rusland bij dat verkooppunt. Iris is helemaal op de hoogte van al het laatste nieuws uit en over Rusland. Maar hoe kwam zo’n lieftallige jongedame in zo’n prestigieuze positie terecht? Er zijn veel meer grappige dingen die over deze blondine kunnen worden gezegd.

Nu is het tijd om kennis te maken. De verslaggever, wiens echte naam Iris Larisa de Graaf is, studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen voor haar opleiding Slavistiek en Russische Studies. Iris is een naam met Russische oorsprong. Er wonen daar leden van haar familie. Daarnaast spreekt ze de taal vloeiend. Een studie in Russian Studies kwam dan ook niet uit de lucht vallen.

Zij was enige tijd werkzaam bij het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg en was tevens aan de instelling verbonden. Onmiddellijk na het afronden van haar opleiding, die ze met grote onderscheiding deed, begon ze aan een reis naar het moederland om de mogelijkheid te onderzoeken om daar een professioneel leven op te bouwen. Sorry jongens, vreselijk nieuws.

Ook al heb je haar nog maar net ontmoet, ze heeft al een vriendje. Iris heeft een vaste vriend die ze vaak ziet. Haar partner is een echte liefhebber van hiphop- en R&B-muziek, en hij bezoekt regelmatig festivals waar hij ten volle kan optreden. Daarnaast gaat het stel graag samen op reis, bijvoorbeeld naar Guadeloupe. Hoewel het er niet naar uitziet dat de twee in de nabije toekomst uit elkaar gaan.

kan men het nooit met zekerheid zeggen. Iris is een jonge en veelbelovende artiest en het is algemeen bekend dat sterrendom grote schade kan aanrichten in romantische relaties. Tijdens haar opleiding heeft Iris enige tijd in Istanbul gewoond. Daar werkte ze als danseres en choreograaf op professioneel niveau om zichzelf te onderhouden. Het is geen verrassing dat ze zo’n prachtige lichaamsbouw heeft.

Als je een carrière als danser wilt hebben, moet je voor je lichamelijke gezondheid zorgen. Het is mogelijk dat Iris over een paar jaar meedoet aan een danswedstrijd of show zoals Dancing with the Stars of Dance Dance Dance. Nadat ze de Verenigde Staten had verlaten en terugkeerde naar Nederland, had ze verschillende banen totdat ze er uiteindelijk een bij de NOS belandde.

Sinds is zij werkzaam bij het bedrijf. Ze begon haar carrière bij NOS on 3 en NOS Stories als online verslaggever. Later klom ze op in de gelederen om een ​​buitenlandse redacteur te worden. Daarna werkte ze als presentator en buitenlandse verslaggever. Momenteel is ze correspondent in Rusland. Als gevolg hiervan heeft zij ook binnen de NOS een forse expansie doorgemaakt.

Iris De Graaf Ouders
Iris De Graaf Ouders

Vanuit haar locatie in Rusland is zij in staat om iedereen in Nederland op de hoogte te houden van de meest recente gebeurtenissen in Nederland. En dat doet ze altijd met een vrolijke uitdrukking op haar gezicht. Mijn grootmoeder, die is geboren en getogen in Rusland, wekte mijn interesse in het land toen ik een jong kind was. De doordringende geur van borsjt die haar huis doordrong, de matroesjka-poppen waar ik als kind mee speelde.

evenals de strenge persoonlijkheid van mijn grootmoeder en de verhalen die ze me vertelde over de Sovjet-Unie en haar deportatie tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden een grote indruk op mij. Identiek aan mijn allereerste reizen naar Rusland met mijn familie toen ik klein was. Als u vandaag als journalist in Rusland werkt, kunt u niet langer “leuke.

reportages maken of vrij reizen binnen uw grondgebied. Alles is precair, en het komt allemaal neer op wat ik een ‘speciale militaire operatie’ ga noemen, het grote mondiale machtsspel en de imperialistische denkwijze van Poetin. Maar ik ging naar Rusland zodat het land een menselijker gezicht krijgt. Niet alleen van waar ik woon in Moskou, maar ook van de andere republieken en landen die het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie vormden.

Ook al is het voor mij nog nooit zo uitdagend geweest, ik blijf het proberen. Want op dit moment is het meer dan ooit nodig om te blijven luisteren naar de stemmen van de ‘gemiddelde’ Russen en door te gaan met het vertellen van die kleine, verbazingwekkende verhalen – naast alle oorlogsretoriek en het rumoer van het wereldwijde discours.

Iris De Graaf Ouders
Iris De Graaf Ouders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *