Jaap Reesema Leeftijd

Jaap Reesema Leeftijd
Jaap Reesema Leeftijd

Jaap Reesema Leeftijd: 37 years

Na zijn overwinning op de Nederlandse versie van X Factor, werkte Reesema samen met Hardwell aan de tracks “Run Wild” en “Mad World”, die beide genomineerd waren voor awards op de IDMA’s van 2015. Een van die prijzen was voor Best Vocal Performance.

Daarnaast heeft hij gewerkt met Lost Frequencies, Hardwell en Jay Sean (in de hoedanigheid van co-schrijver), David Guetta en Showtek (in de hoedanigheid van co-schrijver en zanger) aan de single “Your Love”, KSHMR en Brennan Heart op de single “Carry Me Home” (in de hoedanigheid van co-schrijver en zanger), Sam Feldt, Topic.

Lucas & Steve, Dash Berlin en Waka Flocka op de single “Lose It All.” In 2015 schreef en voerde Jake het nummer “Day to Feel Alive” uit voor de Ameriprise US-campagne. Dit nummer werd ook een heel seizoen lang gebruikt als openingsnummer voor het Anderson Cooper-programma op CNN. Beide uitvoeringen vonden plaats in 2015. Jake gebruikte zijn expertise.

in het dansen op zijn solo-inspanning, “Day to Feel Alive”, en voegde het samen met het meer rauwe en authentieke geluid van het album. Zijn samenwerking met de Belgische DJ Regi resulteerde in de single “Ellie”, die zeven opeenvolgende weken bovenaan de hitparade in dat land stond.

Kort voor de overwinning in X Factor begon Reesema met het werken aan een album in Brussel. Tijdens de opnamesessies werkte de zanger met onder anderen producer Gordon Groothedde. De eerste single Walk To The Side versie op 29 oktober 2010 Other maar geen hitnotering.

Op 27 mei 2011 kwam zijn album Changing Man uit, een plaat bestaande uit Engelse en Nederlandstalige liedjes die geen groot succes werd. Reesema was een van de vijftig artiesten dateert van april 2013 meezong aan het Koningslied van John Ewbank. In 2013 hij zijn mastertitel rechten en opende hierna samen met Sander Schimmelpenninck een horecazaak in de Amsterdamse wijk De Pijp.

Reesema is getrouwd met Kim Kotter. Het stel heeft samen drie zonen. In 2014 zong Reesema samen met zangeres Jill Helena het nummer Goede tijden, slechte tijden dat als titelsong werd gebruikt voor de gelijknamige RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden. Hun versie was tot 2018.

als titelsong van de soap te horen. In 2016 maakte Reesema een gastverschijning op het lied Encore van de Duitse danceact Scooter, op hun album Ace. In 2017 was Reesema samen met zijn vrouw te zien in het RTL 4-programma Een goed stel hersens. In 2018 werd Jaap Reesema door de Vlaamse producer en dj Regi betrokken bij diens soloprojecten. Ze scoorden onmiddellijk een nummer 1-hit in Vlaanderen met Ellie.

Jaap Reesema Leeftijd
Jaap Reesema Leeftijd


In 2019 startte Rees samen met Sander Schimmelpenninck een podcast genaamd zelfspodcast, waarin zij hun dagelijkse leven bespraken aan de hand van verschillende onderwerpen per aflevering. De podcast heeft hij met Schimmelpenninck en Titus van Dijk uitgebouwd tot mediaproductiebedrijf Tonny Media. Eveneens was in 2019 de hitsingle Summer Life de zomerhit in Vlaanderen, opnieuw in samenwerking met Regi en de zangeres OT.

In maart 2020, zo’n tien jaar na zijn eerste & laatste hit in Nederland, stond Reesema op nummer 1 in de VRT Top 30 met Kom wat dichterbij, een nummer dat hij had gemaakt met Regi en zangeres Olivia voor het programma Liefde voor Muziek . Tevens win hij met dit nummer de VRT Radio 2 Zomerhit en brak mit 24 weken op 1 in de Vlaamse Ultratop 50 het record van langst op .

1 genoteerde single aller tijden in de lijst voor Nederlandstalig werk uit Vlaanderen. In januari 2021 bereikt Nederlandse het duet Nu wij niet meer praten (gezongen met Pommelien Thijs) de eerste plaats van de Top 40, Jaaps eerste Nederlandse nummer 1-hit. Sinds 2021 is hij te zien als jurylid in het VTM 2-programma Regi Academy. In maart 2022 was hij te gast bij I Can See Your Voice. Bijna bewezen .

Jaap met maar liefst vier Top 40 singles binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: with ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. Het nummer ‘Voor Je Van me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘.

Liefde Zonder Grenzen’, ook ‘Alles Komt Goed’ kreeg fantastische support en ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ stond meer dan 20 weken onafgebroken in de hitlijsten. Reesema groeide op in Terwolde als jongste zoon in een gezin met vijf kinderen, hij is een telg van het Nederlandse patriciërsgeslacht .

Siewertsz van Reesema. Beide ouders zijn als reumatoloog. Reesema rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en tevens korte tijd media en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was tot 2011 de frontman van de Hermes House Band, de gelegenheidsband van het Rotterdamsch Studenten Corps. In 2009 speelde hij mee aan de talentenstrijd in het televisieprogramma .

Carlo & Irene: Life4You. Op 29 mei 2010 won Reesema 51 procent van de stemmen in het derde seizoen van X Factor met zijn vertolking van het nummer Don’t Stop Believin’. Reesema won een platencontract voor Sony BMG en een auto. Hierna trad hij op tijdens de TMF Awards 2010. De single kwam in de top 40binnen op nummer 21.

Jaap Reesema Leeftijd

Leave a Comment