Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Gezin

Jeroen Spitzenberger Gezin

Jeroen Spitzenberger Gezin
Jeroen Spitzenberger Gezin

Jeroen Spitzenberger Gezin:Het huiselijk leven van acteur Jeroen Spitzenberger; hij neemt een vakantie van de schijnwerpers om meer tijd aan zijn gezin te besteden. Het is een bijzonder genot om met ze te eten en ze dan in bed te stoppen. Evenzo zouden kinderen geen angstaanjagend auto-ongeluk moeten riskeren om er zeker van te zijn dat ze genoeg groenten hebben gegeten.

Eerder op de dag had mijn vrouw mijn tevredenheid in twijfel getrokken door te vragen of ik het naar mijn zin had. Het is mogelijk dat ik in het verleden gelukkig ben geweest, maar ik betwijfel het echt. Vader worden en mijn kinderen laten zien dat ze aardige mensen kunnen zijn, is het beste wat me ooit is overkomen. Ik wil niet het soort acteur zijn dat van set naar set gaat op zoek naar de perfecte rol. Ik heb actief gezocht naar manieren om mijn situatie te verbeteren.


Als je erg georganiseerd bent, kan dat slecht zijn voor je gezondheid. Gezien hoeveel werk er nog moet worden gedaan, is het mijn topprioriteit om te blijven zitten. Toen hem werd gevraagd over zijn keuze om zijn ambt te verlaten, heeft Spitzenberger aangegeven dat het even duurde voordat hij tot die beslissing was gekomen. Er ging een lange tijd voorbij voordat ik klaar was om te gaan. Ik doe het niet in de badkamer. Als alternatief ga ik de tijd nemen en hier goed over nadenken.

Op jarige leeftijd bracht Spitzenberger tien jaar door in het National Theatre in New York City. Tegenwoordig is hij te zien in films als Süskind en tv-afleveringen als Divorce. De -jarige acteur Jeroen Spitzenberger heeft een significante rol in de nieuwe dramaserie Oogappels. Hij is een ervaren “Oogappels”-speler. Vier families staan ​​centraal in het verhaal.

die allemaal streven naar een koesterende sfeer voor hun kinderen. In de Nederlandse comedyserie Sorry Minister uit speelde hij de kersverse minister Karel Bijl. Hier zal hij de confrontatie moeten aangaan met het driemanschap van secretaris-generaal Helen van Zuylen, kabinetschef Maarten Hulst en secretaris-generaal Mohammed’s assistent .

Jeroen Spitzenberger Gezin
Jeroen Spitzenberger Gezin

Mohammed in hun nooit eindigende zoektocht naar ware macht binnen de regering. Het resultaat was een reeks confrontaties met hoge inzetten die het publiek zowel dramatisch als vermakelijk vond. Jeroen was de eerste drie maanden van te zien in de AVRO-dramaserie Bloedverwanten. In de hoofdrol van Thomas speelde hij samen met .

Derek de Lint en Antoinette Tol. In de uitvoering van Pier Paolo Pasolini: The Three Sisters van Nationaal Theater Den Haag waren van maart tot en met mei Jeroen Spitzenberger, Jochum ten Haaf, Betty Schuurman en Jaap Spijkers te zien. PPP Vanwege zijn uitstekende werk in deze rol ontving hij de Guido de Moor-prijs. Mijn dagen zitten constant vol met activiteiten.

Mijn gezondheid en welzijn hangen af ​​van mijn vermogen om vooruit te plannen en ze topprioriteit te geven. Hoewel, zoals elke toegewijde ouder, er dagen zijn dat ik niet kan wachten om weer aan het werk te gaan. Tijdlijnen en afspraken worden gemaakt en ik weet precies wat er van mij wordt verwacht op het werk. Ook al kan volwassen worden een angstaanjagende.

Chaotische en moeilijke tijd zijn voor een kind. Verder blijf ik natuurlijk thuis. Daarom probeer ik mijn gedachten niet te laten afdwalen naar iets te serieus, zoals werk of het nieuws, als ik daar ben. In de loop van de afgelopen jaren ben ik ook veel beter geworden in het settelen. Tim. Hij en zijn partner zijn gelukkig en gezond en hebben als kind een klein elfje.

Tims twee tieners uit een eerder huwelijk wonen nu bij zijn ex-vrouw. Tim is onmiskenbaar een ongeorganiseerde en doelloze ziel. Hij is een grafisch ontwerper die vanuit huis werkt, en hij is echt chill en doet geweldig werk als vader. Alleen als vader is hij niet in staat redelijke beperkingen vast te stellen. Tim voelt zich verplicht om in te grijpen wanneer de aandachtsspanne .

van zijn neefje begint af te nemen als gevolg van overmatig gebruik van elektronische media. De vraag is of zijn benadering van het ouderschap aansluit bij die van zijn vrouw. Ik denk dat het uitstekend is dat de show zoveel verschillende problemen behandelt die de jongeren van vandaag .

en hun gezinnen kunnen raken. Trucs, vals nieuws en zelfs meer controversiële thema’s zoals sexting staan ​​​​allemaal ter discussie op internet. Hoe komt een tiener daar? Hoe vertel je het nieuws aan mama en papa? Hoe reageer je als volwassene hierop? ”
Zodra je denkt dat je alles onder controle hebt, komen je kinderen. Jongens, jullie verslappen op je werk en zorgen helemaal niet voor jezelf. Het is gemakkelijk om de critter-achtige kleine jongens voor echte wezens te verwarren. Op een manier die vergelijkbaar is met het runnen van een boerderij voor kinderen. Dat je verplicht bent om netjes te blijven, voor financieel te zorgen .

en de beestjes erin te vermaken. En toch vind ik het fantastisch! Jeroen zou willen dat bekend wordt dat hij geen perfectionist is. Om deze reden kan ik het me niet veroorloven om te laat te zijn. Als je twee kleine kinderen hebt, moet je dat opzij zetten. Vader zijn heeft me laten zien hoe dwaas en irrationeel sommige van mijn vroegere gedragingen waren. Niet dat ik een nerveuze bende ben.

maar het in de buurt zijn van die kinderen heeft me geholpen te leren improviseren en risico’s te nemen, waardoor ik net zo succesvol ben geworden als zij. Voor mij een van het beste aan kinderen zijn, is dat het je eraan herinnert hoeveel je de wereld bent vergeten sinds je een kind was. Gezien hoeveel er op dit moment kan worden bereikt, is in leven zijn mijn primaire doel. Volgens .

Spitzenberger heeft de acteur serieus overwogen om het theater te verlaten. Ik heb er veel over nagedacht. Als ik heel eerlijk ben, maak ik nooit zulke keuzes zonder er eerst goed over na te denken. Nu 39 jaar oud, bracht Spitzenberger het grootste deel van een decennium door met optreden op het podium van het Nationale Toneel. Sindsdien is hij te zien in films als Süskind en Mannenharten, maar ook in televisieprogramma’s als Divorce.

De films over seksuele voorlichting zijn uitstekend in het ondermijnen van de verwachtingen van kijkers, wat een van de redenen is waarom ik ze zo leuk vind. Mijn hart zwol op bij het nieuws van Lady Gaga’s succes. Ik ga volgende week naar Gaspar Noé’s Climax kijken. Het gaat over een groep salsadansers die besluiten LSD in hun sangria te doen. Ik kan zien wanneer .

ik wat wil kijken in welke periode het is gemaakt. Hoewel ik op mijn werk veel tijd doorbreng met het jongleren met verhaallijnen en verhalende wendingen, is het verfrissend om wat non-fictie te lezen. Een film over Frank Sinatra of Quincy Jones bijvoorbeeld. Want als ik heel boos word.”

Jeroen Spitzenberger Gezin
Jeroen Spitzenberger Gezin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *