Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Jill Roord Vriendin

Jill Roord Vriendin
Jill Roord Vriendin

Jill Roord Vriendin:Jill Jamie Roord RON, geboren in april, is een Nederlandse profvoetballer die nu uitkomt voor zowel het Nederlands Elftal als de Frauen-Bundesliga-club VfL Wolfsburg. Roord kan zowel op het middenveld als op de verdedigingspositie spelen. In het verleden speelde ze voor Arsenal in de Engelse Women’s Super League, Bayern München in de Duitse Frauen-Bundesliga en FC Twente in de Nederlandse eredivisie.

Als speelster van FC Twente won ze vele Nederlandse landstitels. In de loop van het Eredivisie-seizoen eindigde ze als topscorer van de competitie. Op de leeftijd van, Roord nam deel aan het Nederlands Elftal tijdens zijn allereerste finish op de tweede plaats op de FIFA Women’s World Cup in Frankrijk. Deze prestatie kwam twee jaar nadat ze assisteerde bij het leiden van het Nederlands elftal naar zijn allereerste overwinning in de UEFA Women’s Euro-competitie in. Roord was destijds.

Jill’s vader, René Roord, is een voormalig profvoetballer in Nederland. Jill bracht haar jeugd door in de stad Oldenzaal, gelegen in de provincie Overijssel. Haar moeder was een atleet en speelde basketbal. Roord bracht als jong kind veel tijd door met voetballen in de achtertuin met jongens, haar vrienden en zelfs haar broers voor en na school.

Op vijfjarige leeftijd werd ze lid van haar eerste organisatie. Ronaldinho was de man naar wie ze opkeek. Roord begon haar voetbalcarrière bij de onder-17 van FC Twente, en ze klom al snel door naar de jeugdafdelingen van de organisatie. Ze maakte haar eerste optreden bij het eerste team toen ze jaar oud was.

Ze leverde een belangrijke bijdrage aan de overwinningen van het team in de BeNe League een combinatie van de Belgische en Nederlandse divisies en werd betwist tussen en de Eredivisie (de Nederlandse competitie) en de KNVB Women’s Cup (die de Nederlandse beker). Daarnaast maakte ze dit seizoen haar debuut bij het team in de UEFA Women’s Champions League.

Tijdens de maand april nam ze deel aan haar honderdste wedstrijd voor de club. Roord heeft zich gecommitteerd om voor Bayern München te spelen in de Duitse eredivisie, de Frauen-Bundesliga, door voor aanvang van het seizoen een contract met de club te ondertekenen.

Ze maakte haar eerste optreden voor de club in een overwinning op SGS Essen in de maand september. In een wedstrijd thuis tegen SC Sand in de maand oktober scoorde ze haar eerste doelpunt voor het team. Roord beleefde een productief debuutjaar bij het team en sloot het jaar af met zes doelpunten in de wedstrijden waaraan ze deelnam.

In de loop van de reguliere competitie eindigde Bayern München op de tweede plaats overall met een record. Haar zes doelpunten brachten haar op een gedeelde derde plaats in het team met twee andere spelers voor de meeste gescoorde doelpunten. In de wedstrijd tegen Chelsea die in oktober buitenshuis plaatsvond, maakte Roord haar debuut voor het team in de UEFA Women’s Champions League.

Jill Roord Vriendin
Jill Roord Vriendin

Roord maakte in de loop van het seizoen in veel optredens doelpunten voor Bayern München. De hoofdcoach van het team, Thomas Worle, zei al vroeg in het seizoen: “Je kunt nu al verklaren dat Jill een van de grootste talenten in Europa is.” Het afgelopen half jaar was het heel moeilijk om tegen haar te spelen, ze scoorde veel goals en bereidde zich veel meer voor.

Het seizoen eindigde met Bayern München op de tweede positie en met een record. Roord maakte in mei bekend dat ze aan het einde van het huidige seizoen Bayern München gaat verlaten. Na negen dagen maakte Arsenal bekend dat ze getekend had bij de club. In mei tekende Roord een contract bij Arsenal. Ze scoorde een hattrick voor Arsenal in een vriendschappelijke wedstrijd die ze speelden tegen Tottenham Hotspur, wat hen hielp de overwinning te behalen.

Tijdens de veertien wedstrijden waaraan Roord meedeed tijdens het FA WSL-seizoen was ze verantwoordelijk voor het maken van twee goals. Het reguliere seizoen eindigde met Arsenal op de derde plaats met een record, en ze eindigden als tweede in de League Cup na verlies van Chelsea in de kampioenswedstrijd.

Roord begon het nieuwe seizoen van de FA Women’s Super League met het scoren van een hattrick in elk van de eerste twee wedstrijden van het team, die werden gespeeld tegen respectievelijk Reading en West Ham United. Ze was de eerste vrouwelijke voetballer die ooit werd erkend in het DAZN European Team of the Week.

De competitie riep haar uit tot Speler van de Maand voor september en ze was ook de eerste die deze eer te beurt viel. Ze liep een knieblessure op tijdens een internationale wedstrijd voor haar land tegen Rusland, waardoor ze een paar wedstrijden moest missen. Roord tekende tot het einde van het seizoen een deal met VfL Wolfsburg nadat in mei bekend werd dat ze .

in de zomer van Arsenal naar de club zou verhuizen voor een transferprijs die niet werd bekendgemaakt. Roord speelde voor Arsenal in de Frauen Bundesliga. In de maand september scoorde Roord haar eerste doelpunt voor VfL Wolfsburg in een competitiewedstrijd tegen SC Sand. Het team ging verder om de wedstrijd te winnen.

Jill Roord Vriendin
Jill Roord Vriendin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *