Jochem Myjer Ziek

Jochem Myjer Ziek
Jochem Myjer Ziek

Jochem Myjer Ziek:Myjer bracht zijn jeugd door in Zutphen, maar vestigde zich uiteindelijk weer in zijn geboorteplaats Leiden. Na twee jaar biologie te hebben gestudeerd in Groningen, besloot hij zich in plaats daarvan volledig te richten op zijn carrière in de cabaretindustrie.

Hij spreekt vrij snel en heeft ADHD. Zijn energieke optredens leven voort, niet in de laatste plaats vanwege zijn indrukken van beroemde mensen en soorten. Hij speelt piano om zijn eigen zang te begeleiden en is zeer bedreven met viool. Naast een aantal andere zaken was hij presentator van het klassieke kinderprogramma ‘Kinderen voor Kinderen’ en is hij ook te zien op de radio.

Op het Groninger Studenten Cabaret Festival kwam hij als beste uit de bus. Myjer is samen met zijn partner, de kunstenares Marloes Nova, de ouder van hun kind. Myjer bracht zijn vormende jaren door in Zutphen, waar hij zijn basisonderwijs volgde op Basisschool Het Kelderslag en zijn middelbaar onderwijs op het Baudartius College.

Halverwege de jaren negentig maakte hij een einde aan zijn leven en verhuisde terug naar zijn geboorteplaats Leiden, waar hij zijn middelbare schoolopleiding aan het Stedelijk Gymnasium afrondde. Na zijn afstuderen verhuisde hij naar Groningen om daar biologie te gaan studeren. Na in totaal twee jaar scholing te hebben gevolgd, besloot hij in plaats daarvan een carrière als komiek na te streven.

Myjer komt over als een geanimeerde en hilarische komische artiest. In zijn programma Adéhadé beeldt hij zichzelf af als een volwassene die lijdt aan ADHD en dat doet hij ook. Myjer beschikt over een sterk muzikaal talent en treedt regelmatig met eigen begeleiding op, niet alleen op de piano maar ook op andere instrumenten zoals viool en accordeon.

Ook imiteert hij bekende personen en personages, zoals Marc-Marie Huijbregts, Willibrord Frequin, Piet Paulusma, Jos Brink, Gaston Starreveld, Herman van Veen, Henk Westbroek, Ab Normaal, Samson, Paul Jambers, Nico Zwinkels, Jules Deelder, Martin Gaus , Cas Spijkers, Pastor Gremdaat, Extince, Chris Zegers, Jan van Veen, André van Duin, Nico Dijkshoorn, Stef Bos, Peter R.

de Vries, Rinie van den Elzen en Lange Frans. Jochem Myjer was een tijdje presentator bij de VARA, naast het uitvoeren van muziek en cabaret daar. Hij is verschenen als presentator in de kindertelevisieshow die bekend staat als e. Daarnaast was hij te gast bij een aantal radioprogramma’s.

Zo trad hij in als presentator van de voorstelling Leuk Is Anders, was hij een tijd presentator van de voorstelling ‘S Nacht Is Anders’ en was hij betrokken bij de productie van Spijkers met koppen. Beginnend kwam een ​​deel van de De Mike & Thomas Show, waarin Myjer zijn talent voor imitatie demonstreert, op de derde plaats in de stemming voor TV-moment van het jaar van de VARA.

Jochem Myjer Ziek
Jochem Myjer Ziek

Vanwege zijn rol als ambassadeur van de stad Leiden en zijn deelname aan tal van charitatieve activiteiten in de stad, ontving Jochem Myjer in de maand oktober een erepenning van de gemeente Leiden. In hetzelfde jaar bleef Myjer de reikwijdte van zijn ervaringen verbreden. Pietje Paniek is een personage in het Sinterklaasjournaal en de regisseur benaderde hem over het spelen van de rol. Hij bleef deze rol spelen tot.

Het hele jaar door was hij presentator van het programma Jochem in de Wolken. Daarin rijdt hij samen met ballonvaarder Ike Visser in een heteluchtballon over het Nederlandse platteland, waarbij hij onderweg enkele natuurgebieden passeert. In het kinderboek “De Gorgels”, geschreven door Jochem Myjer en geïllustreerd door Rick de Haas.

ontving de auteur en illustrator de jaarlijkse Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Sindsdien is een luisterboekversie van het boek beschikbaar gesteld. The World of the Gorgels, een prentenboek voor kinderen, werd in de maand november uitgebracht. In de maand oktober zag auteur De Gorgels zijn derde boek verschijnen, getiteld .

“De Gorgels en het geheim van de gletsjer”. Tot aan zijn pensionering was Jochems vader, Egbert Myjer, rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Sindsdien is Jochem Myjer een relatie met Marloes Nova, de zanger van de band Soulvation. Tijdens zijn concert in Carré in december ging hij op één knie zitten en vroeg haar ten huwelijk.

Ze zijn de trotse ouders van zowel een zoon als een meisje. Het ruggenmerg van Myjer is in augustus onderzocht en daar werd een tumor gevonden. Vanwege deze ongelukkige gang van zaken is zijn volgende theatertournee, Please Wait Until September, geannuleerd.

Er werd vastgesteld dat het een tumor van goedaardige cellen was en het lijkt volledig uitgeroeid te zijn. Vanwege de gezondheidsproblemen die hij ondervond, kon hij echter maximaal één optreden per week geven.

Jochem Myjer Ziek
Jochem Myjer Ziek

Leave a Comment