Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Kees Stevens Leeftijd

Kees Stevens Leeftijd
Kees Stevens Leeftijd

Kees Stevens Leeftijd:John de Bever maakte naam in de voetbalsport op professioneel niveau. Nadat aan die fase van zijn leven een einde kwam, besloot hij in plaats daarvan muziek te gaan maken. John was succesvol in zijn inspanningen, vooral met betrekking tot het nummer “You can’t get that smile off my face.”

Nu kunnen kijkers John twee keer per week op hun televisie zien als onderdeel van de Expeditie Robinson-show. Zijn reis begon niet al te best omdat hij vrijwel direct na het begin met Eva van de Wijdeven op een woestenij belandde. Hoe lang verwacht hij daar te zijn? Dat is de belangrijkste vraag. Iedereen die John volgt op sociale media weet dat hij niet veel over zijn persoonlijke leven prijsgeeft aan zijn volgers.

Zijn man Kees Stevens is bijvoorbeeld lang niet zo vaak te zien op de foto’s die hij op Instagram plaatst. Ondanks dit lijkt het paar best tevreden samen te zijn. Ze vierden net hun eerste verjaardag als getrouwd stel. Daarnaast is Kees de manager van John. Tijdens zijn tijd als profvoetballer had John de Bever de reputatie een van de weinige atleten in de competitie te zijn die open was over zijn seksuele geaardheid.

In het jaar stapten John en Kees in het huwelijksbootje. Ze hebben een gedeelde woning in Den Bosch. Sindsdien woont Marianne Weber enige tijd bij hen tweeën. Het koppel komt bij elkaar in het warme Spaanse weer om hun jubileum te vieren met een uitbundig feest. Er was een weg die RTL Boulevard heette. John onthult het volgende aan de verslaggever Aran Bade.

“We zijn de hele dag samen en delen zowel ons professionele als persoonlijke leven.” Dat we weer een jaar samen mogen vieren, omringd door veel liefde en vriendschap, is het mooiste wat er kan gebeuren. Iedereen die Expeditie Robinson heeft gezien, weet dat wanneer ze op het drop-out eiland aankomen, John niet bepaald zijn mouwen opstroopt.

Het was handiger voor hem om alles aan Eva te delegeren. John erkent dat het thuis niet echt anders is. Ter illustratie orkestreerde Kees het geheel van het verrassingsfeest, waarvoor de gasten helemaal naar Spanje reisden. John: “Het is hetzelfde als bij Robinson.” Ik kan maar een klein beetje spelen en een beetje zingen, meer kan ik niet doen.”

De Bevers wordt een show tussen John de Bever en zijn man Kees Stevens. Zo ontdekken we in de allereerste aflevering dat John de Bever is tot op de dag van vandaag een enorme sportliefhebber, zeker als het om zaalvoetbal gaat. Maar daarnaast hebben we zojuist gezien hoe John en Kees de klusjes in huis hebben verdeeld.

Kees Stevens Leeftijd
Kees Stevens Leeftijd

De realityshow De Bevers hint op iets interessants. John de Bever merkte in De Telegraaf op dat Kees Stevens “misschien tien keer aardiger” is dan hij. “Hij is recht door zee, slim in zaken en hilarisch. Dit punt in de reeks hebben we in ieder geval bereikt, hehe.” Om VlaamsKijken haalbaar te maken werken we samen met Google Ads en affiliate links.

Als je een aankoop doet nadat je op een van deze links hebt geklikt, dan betaalt de betreffende webwinkelier ons een soort commissie. Als je de VlaamsKijken op deze manier wilt steunen, dan kan dat door te winkelen op de websites van onze partners, zoals Amazon.nl, Bol.com en Coolblue. Als Amazon Partner ben ik komen in aanmerking voor het verdienen van commissie op sommige transacties.

Dit omvat de gratis proefversie van Amazon Prime Video en aankopen die zijn gedaan via de videokanalen. Bovendien worden we gecompenseerd in de vorm van een bescheiden commissie door het gebruik van links die naar VPN leiden Nederland, een dienst die we zelf gebruiken om makkelijker tv te kijken van over de grens.John de Bever maakte naam in de voetbalsport op professioneel niveau.

Nadat die fase van zijn leven voorbij was, besloot hij om in plaats daarvan muziek nastreven. John was succesvol Hij doet zijn best, vooral met betrekking tot het nummer “You can’t get that smile off my face.” Nu kunnen kijkers John twee keer per week op hun televisie zien als onderdeel van de Expedition Robinson-show.

Zijn reis begon niet al te best omdat hij vrijwel direct na het begin met Eva van de Wijdeven op een woestenij belandde. Hoe lang verwacht hij daar te zijn? Dat is de belangrijkste vraag. Iedereen die John volgt op sociale media weet dat hij niet veel over zijn persoonlijke leven prijsgeeft aan zijn volgers. Zijn man Kees Stevens is bijvoorbeeld lang niet zo vaak te zien op de foto’s die hij op Instagram plaatst.

Ondanks dit lijkt het paar best tevreden samen te zijn. Ze vierden net hun eerste verjaardag als getrouwd stel. Daarnaast is Kees de manager van John. Tijdens zijn tijd als profvoetballer had John de Bever de reputatie een van de weinige atleten in de competitie te zijn die open was over zijn seksuele geaardheid. In het jaar stapten John en Kees in het huwelijksbootje. ze hebben.

Kees Stevens Leeftijd
Kees Stevens Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *