Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Kinderen

Kelly De Vries Kinderen

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

Kelly De Vries Kinderen:De zoon en dochter van de misdaadverslaggever legden dinsdag allebei een uitgebreide getuigenis af tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak die tegen de twee loopt. “Toen ik er voor het eerst over nadacht, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om vandaag de verdachten in deze zaak aan te spreken.

om mijn gedachten en emoties, evenals die van mijn familie, aan hen over te brengen. maar ook mijn woede. Of om op een of andere manier emotioneel contact met hen te maken. Royce begon zijn verhaal met de zin “In de tussentijd ben ik tot het besef gekomen dat dit absoluut waardeloos zal zijn”, die hij gebruikte om het toneel voor zijn verhaal te vormen Kelly koos voor een unieke strategie.

die als volgt is: “Ik zou de twee mensen willen aanspreken die vandaag van het misdrijf worden verdacht, in tegenstelling tot mijn broer Royce. Ik zeg dit niet omdat ik denk dat het logisch is; ik zeg het liever omdat ik het voor mezelf nodig heb. Geef me alsjeblieft je hele aandacht, Delano. Ik wil dat je naar me kijkt zoals je jezelf er niet toe kon brengen naar mijn vader te kijken terwijl je hem van achteren sloeg.

Ik zal nu naar je verwijzen met je voornaam, Kamil, in plaats van de obscene termen die je naar mijn vader stuurde in zijn sms-berichten. De dochter van Peter R. heeft gezegd dat ze, ondanks haar afkeer van de verdachten, hen met menselijkheid zou blijven behandelen. omgaan met. “Waarom? Gewoon omdat ik zo ben opgevoed.

Opgegroeid door twee geweldige ouders die altijd vochten voor waar ze in geloofden, zelfs als dat betekende dat ze de dingen op de harde manier moesten doen. Ze hadden de moed om op te komen voor degenen die waren mishandeld, ondanks het feit dat ze daardoor in gevaar zouden kunnen komen. Jij daarentegen bent verantwoordelijk voor de dood van een van mijn ouders.

Kelly sprak de hele rechtszaal toe en noemde haar vader “mijn geliefde vader, “Mijn vriend”, “mijn vertrouweling” en “de liefhebbende opa van mijn kind.” Royce concentreerde zijn opmerkingen op de kant van zijn vader die door een kleiner aantal mensen werd gezien voordat deze stierf.

Als de toegewijde vader, man, en opa was hij elke dag voor zijn familie, hij was iemand die heel veel hield. “Mijn vader was de definitie van een harde werker, het soort persoon wiens werkweek niet eindigde om uur. Hij was echter nooit afwezig als we hem nodig hadden. “Niet een vader die op zondag het vlees slachtte, maar een vader .

die elke zaterdag hand in hand met mij naar de voetbalclub liep, de coach werd van mijn pupillenteam en elke avond na het eten met mij op straat voetbalde tot mijn moeder schreeuwde geërgerd dat ik naar bed moest”, schreef hij vanuit zijn gedachten. ‘Geen vader die zondag het vlees slachtte.’ Daarnaast dacht hij na over de relatie die zijn vader en moeder bleven hebben.

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

ondanks het feit dat ze niet meer samen waren. Mijn grootvader was het soort man dat zijn huwelijksverjaardag vierde door zijn vrouw elk jaar een bos bloemen te sturen. Ze gaven elkaar een roos voor elk jaar dat ze getrouwd waren. Zelfs nadat ze uit elkaar waren gegaan, bleef hij zich op deze manier gedragen. We zijn tenslotte nooit gestopt onszelf als een gezin te beschouwen.

Mijn moeder zou in april vorig jaar bloemen van mijn vader hebben gekregen. Ze kreeg ze niet voor het eerst van mijn vader; ze kreeg ze eerder via mijn zus, van mij en van haar kleinkinderen. Daarnaast besprak hij de strijd van zijn vader voor gerechtigheid en zijn niet aflatende .

steun voor een groot aantal mensen. Mijn vader was er altijd voor ons, onze rots in de branding, net zoals hij was voor familieleden, slachtoffers en ieder ander die in nood was en een beroep op hem deed. “Mijn vader was er altijd voor ons, onze rots in de branding.” Daarom, mijnheer de voorzitter, ben ik er zeker van dat als de verdachte op juli aan de Lange Leidsedwarsstraat .

mijn vader om hulp had gevraagd, mijn vader hem ook zou hebben bijgestaan ​​als hij erom had gevraagd. In plaats daarvan reikte de verdachte achter hem en haalde de trekker over, zei Royce. Kelly besprak de gevolgen van de moord. “Ik zou je kunnen gaan vertellen wat dit alles vandaag met mij heeft gedaan, maar het heeft geen zin om dat te doen.

Als je in staat bent om te doen wat je hebt gedaan, dan is de mening van iemand zoals ik, die je niet kent, is van geen enkel belang. Daarom wil ik je iets aanbieden dat een beetje ongewoon is. een gedachtegang waar je nog vele jaren over kunt nadenken. Mijn grootvader was een auteur, en hij schreef een boek met de titel ‘Een moord kost meer levens’.

Kelly De Vries Kinderen
Kelly De Vries Kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *