Kim Beumer Leeftijd

Kim Beumer Leeftijd
Kim Beumer Leeftijd

Kim Beumer Leeftijd:Advocaat Kim Beumer vertelt over haar First Million. Ze is er zeker van dat als je een sterk rechtvaardigheidsgevoel hebt, een brandende passie voor wat je doet en goede mond-tot-mondreclame, je de top van dit veld kunt bereiken. Als het gaat om het onderwerp echtscheiding, hebben individuen niet alleen de raad van advocaten nodig, maar ook iemand die naar hen luistert en enige richting geeft. Daarin ligt de bron van mijn standvastigheid.

Het concept van hiërarchie is er een waar ik mee worstel. Als gevolg hiervan was werken op een kantoor voor Zuidas nooit een van mijn carrièredoelen. Na mijn opleiding in Rotterdam ben ik als advocaat-stagiair gaan werken bij een middelgroot kantoor. Daar haalde ik veel nuttige informatie uit mijn patroon en al snel had ik meer klanten dan maten.

We bespraken de mogelijkheid om een ​​partnerschap aan te gaan, maar om iets te verwerven, zou je een aanzienlijk bedrag moeten meenemen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Heel spannend, vooral als je bedenkt dat ik onlangs een huis had gekocht. Hoewel ze nooit voor zichzelf zaken deden, hadden mijn ouders dezelfde mentaliteit.

Maar ik heb mijn bedrijf opgericht met behulp van een lening van hen, en alles liep meteen op rolletjes. Die schuld kon ik in korte tijd gemakkelijk terugbetalen. In de tussentijd heb ik me gerealiseerd dat moed en vastberadenheid de belangrijkste aspecten zijn om ondernemer te worden. Bepaal eerst en vooral je eigen route. Doet u dit niet, dan loopt u het gevaar onbeweeglijk te blijven.

Een netwerk is een ander waardevol bezit. Via een organisatie van ondernemers leerde ik Jan Tieleman kennen, een keukenhandelaar die regelmatig bij Harry Mens langskwam. Hij belde me op en vertelde me dat ik als expert een uitstekende aanvulling zou zijn op Business Class. Naast het feit dat ik het graag doe en het van cruciaal belang vind, heeft mijn activiteit geresulteerd in nieuwe klanten voor mijn bedrijf. De reikwijdte van televisie kan veel terrein bestrijken.

Mond-tot-mondreclame blijft echter de belangrijkste factor. Ik ben een expert geworden op het gebied van echtscheidingen en kan stellen dat ik tot de allerbeste in mijn branche behoor. In precaire omstandigheden hebben individuen niet alleen de raad van advocaten nodig, maar ook een aandachtig oor en enige leiding. Daarin ligt de bron van mijn kracht.

Kim Beumer Leeftijd
Kim Beumer Leeftijd

Doordat ik zelf een scheiding heb meegemaakt, kan ik op een dieper niveau contact maken met mijn cliënten. Het maakt mij niet uit dat ik miljardair ben. Ik ben dol op prachtige en dure kleding, dus je zou kunnen zeggen dat ik die levensstijl leef. En je hebt gelijk, de Hermès Birkin Bag is het duurste item in mijn collectie kleding en accessoires. Het was trouwens een hele mooie investering.

Maar dit is het doel geweest waar ik de laatste zestien jaar, sinds de oprichting van mijn bureau, ijverig naar heb gezwoegd. Tijdens mijn scheiding heb ik ook een aantal moeilijke momenten doorgemaakt. Daarom beschouw ik mijn gezondheid en de geweldige mensen om me heen als de bronnen van mijn grootste rijkdom en geluk. De heer Kim Beumer volgde zijn juridische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Na het afronden van haar opleiding is zij gaan werken bij een middelgroot advocatenkantoor. Hier begon de heer Kim Beumer haar professionele leven. Kim ontdekte haar enthousiasme voor zowel het vakgebied waarin ze werkte als het eigendom van een bedrijf toen ze daar werkte. Na een korte periode besloot de heer Kim Beumer zijn eigen bedrijf te starten, dat zich zou gaan richten op het adviseren en vertegenwoordigen in vastgoedrechtelijke zaken aan ondernemers en particulieren.

Daarnaast heeft ze zich altijd verbonden gevoeld met de huisartsgeneeskunde. Ze begon zich te specialiseren op dit rechtsgebied door ongeveer vijf jaar geleden lid te worden van de Vereniging van Familie- en Erfrechtadvocaten Scheidingsmediators. Door haar achtergrond in het goederenrecht heeft zij een natuurlijke voorliefde voor zaken op het gebied van familierecht, met name ingewikkelde alimentatiegeschillen en vermogensregelingen.

De eerste locatie van de heer Kim Beumer was een bescheiden kantoor in Barendrecht. Door de voortdurende uitbreiding van dit kantoor is het uiteindelijk verhuisd naar Brielle. Een Geuzenstad die enigszins dicht bij Rotterdam ligt. Het kantoor in Brielle ligt in een prachtige omgeving en alle medewerkers zijn zeer betrokken bij het werk dat ze doen.Besloten is om een ​​derde zet te doen. In de zomer verhuist het kantoor van Beumer Advocaten en mediators naar een grotere wijk in de wijk Middelharnis.

Kim Beumer Leeftijd
Kim Beumer Leeftijd

Leave a Comment