Kinderen Tanja Jess

Kinderen Tanja Jess
Kinderen Tanja Jess

Kinderen Tanja Jess:Tanja’s kind informeerde haar over de belangrijke informatie en op dat moment ervoer ze een moment van licht ongeloof. “Ik had geen idee dat het zou gebeuren”, schrijft ze. Aan de andere kant was haar man Charly niet zo verrast. Hij komt uit een gezin waarin de jongens als meer ‘macho’ worden beschouwd, terwijl de mannen in mijn familie als nerdy en milder worden beschouwd.

Ik zag net Alice acteren in de rol van een echte Jess. Tanja beschrijft de onthulling dat haar oudste ‘zoon’ eigenlijk een meisje is als een ‘zeer zware reis’ voor zowel haar dochter als het gezin. Toen ze ons vertelde dat ze dacht dat ze transgender was, was ik best verbaasd en ook een beetje geschrokken omdat ik dacht, jeetje, wat staat haar nu te wachten.

Ik dacht dat ze misschien een geslachtsaanpassende operatie moest ondergaan. Ik wou dat ik haar leven een beetje eenvoudiger had kunnen maken. Het einde van Alice’s basisschoolcarrière was toen haar ouders zich voor het eerst realiseerden dat hun dochter tekenen van toenemende depressie vertoonde. Destijds hadden ze de indruk dat het kwam door haar diagnose ADD. Tanja beweert dat pas veel later alle puzzelstukjes in elkaar begonnen te vallen. “

Het duurde even voordat ze doorhad waarom ze zich zo slecht voelde. Maar toen dat moment daar was, hebben we gedaan wat nodig was om haar prompt op de wachtlijst van het VU medisch centrum te plaatsen, omdat ik wist dat de lijst extreem was. Het was twee jaar en acht maanden geleden sinds de laatste keer dat haar dochter een interview had, maar nu was het eindelijk haar beurt. “

Het is heel jammer dat dit proces zo lang duurt. Aan de ene kant had ze die tijd ook nu nog nodig. Uiteindelijk heb ik me vrij snel aangemeld omdat ik een aantal transgenders ken en daardoor goed geïnformeerd was. Het einde van Alice’s basisschoolcarrière was toen haar ouders zich voor het eerst realiseerden dat hun dochter tekenen van toenemende depressie vertoonde.

Destijds hadden ze de indruk dat het kwam door haar diagnose ADD. Tanja beweert dat pas veel later alle puzzelstukjes in elkaar begonnen te vallen. “Het duurde even voordat ze doorhad waarom ze zich zo slecht voelde. Maar toen dat moment daar was, hebben we gedaan wat nodig was om haar prompt op de wachtlijst van het VU medisch centrum te plaatsen, omdat ik wist dat de lijst extreem was.

Kinderen Tanja Jess
Kinderen Tanja Jess

Het was twee jaar en acht maanden geleden sinds de laatste keer dat haar dochter een interview had, maar nu was het eindelijk haar beurt. “Het is heel jammer dat dit proces zo lang duurt. Aan de ene kant had ze die tijd ook nu nog nodig. Uiteindelijk heb ik me vrij snel aangemeld omdat ik een aantal transgenders ken en daardoor goed geïnformeerd was.

Het is een keuze die volledig wordt gesteund door de moeder en vader van Alice. Tanja heeft aangegeven dat het volgens haar van cruciaal belang is dat Alice vrij is om al haar eigen onderzoek te doen en met haar eigen ideeën te komen. “Ik wil haar de ruimte geven om op een natuurlijke manier haar weg te ontdekken. Het is een procedure waarin ze door middel van babystapjes verder komt. Tanja wilde er niet verder op ingaan.

Op haar Instagram-account deelt Alice een aantal foto’s van haarzelf, waaruit blijkt dat ze een model is. We vinden haar een mooie verschijning. Na deze afbeelding is meer tekst die je kunt lezen. Recente gebeurtenissen hebben een ongunstig licht geworpen op de verbintenis van Charly en Tanja. Daarna hebben het kwam aan het licht dat Charly een aanzienlijke hoeveelheid interactie had met een andere .

vrouw. Gossip Talk, een programma op YouTube, deed de onthulling over Charly’s uitgebreide interactie met mensen. Tanja was echt ontevreden over een dergelijke ontwikkeling. Ze zei wel dat Charly inderdaad heeft nogal wat problemen. Zo verklaarde ze dat “er een constante behoefte is aan bevestiging die hem ervan weerhoudt sommige verleidingen te weigeren”.

gaan momenteel door “een zoektocht” in hun relatie. Humberto informeerde naar wat er was gebeurd in het huis van Charly en Tanja. Tanja vertelt dat “ze waarschijnlijk ongeveer een jaar oud was toen ze het ons vertelde.” En dan was er nog het feit dat ze zelf al een tijdje op zoek was. Het waren ouders, maar ze merkten niet meteen dat hun dochter Alice maagproblemen had. ‘

We konden zien dat ze donkerder werd,’ zei je. In eerste instantie vermoedden we echter dat het te maken had met het feit dat ze adhd heeft. Pas veel later begreep een van ons of zijzelf wat er werkelijk aan de hand was. Bovendien was het een missie voor haar.

Kinderen Tanja Jess
Kinderen Tanja Jess

Leave a Comment