Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Relatie

Kirsten Flipkens Relatie

Kirsten Flipkens Relatie
Kirsten Flipkens Relatie

Kirsten Flipkens Relatie:Kirsten Flipkens hoefde niet lang na te denken over de vraag toen haar werd gevraagd welke tennisster op het roster van atleten zou moeten komen die mee zouden doen aan de Container Cup. “Raphael Nadal. Hij is een van de meest complete tennissers die momenteel op de tour meedoet, wat betreft zijn fysieke mogelijkheden.”

Het zou erop kunnen wijzen dat Flipkens en Nadal, die hetzelfde geboortejaar delen, elkaar op dit moment kennen. “Dat klopt, onze leeftijden zijn identiek aan elkaar. We waren jeugdvrienden”, hoorde ik haar zeggen. “Waren we ooit in het bezit van iets? lacht Inderdaad, je hebt gelijk. Toen ik veertien jaar oud was, had ik een romantische relatie met Rafael.

Hij verstond toen echter geen Engels, waardoor de situatie verder ging dan alleen hand in hand wandelen en elkaar kussen. Nadal zou meer grandslamtitels winnen, waarmee hij zijn status als een van de grootste tennisspelers aller tijden zou versterken. Een vrouw die koppig en erg emotioneel is. De eerste werd aan mij doorgegeven. door mijn vader, die ook een Steenbok is. De eigenschap van koppigheid kan worden gezien als een tweesnijdend zwaard.

Dat is goed omdat het betekent dat ik nooit opgeef om nieuwe dingen te proberen. Als je me vertelt dat ik het niet kan Ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om te bewijzen dat je ongelijk hebt. Hoewel dit positief kan zijn, kan het ook nadelig zijn als je niet kunt accepteren dat je ongelijk hebt. De sentimentele of empathische relatie die ik heb met mijn moeder .

Als ik iets doe, doe ik het met alles wat ik heb In dat geval kunt u de komende veertien jaar niet deelnemen aan de Fed Cup, omdat u geen punten of geld verdient. Ik denk dat ik nog niet klaar ben. (gelach) In ieder geval heb ik deze mening. Ja, ik had dit probleem toen ik aan het trainen was, vooral toen ik jonger was. Ik kwam vaak onder mijn voeten.

Kirsten Flipkens Relatie
Kirsten Flipkens Relatie

Aan de andere kant, als je me had gedwongen een Russische dictatuur te volgen, zou ik het eerder hebben opgegeven (zo lang zou het hebben geduurd). wie ik ben, en ik wil niet gedwongen worden om een ​​nieuwe manier van denken aan te nemen. Als ik besluit dat ik voedsel van hoge kwaliteit wil consumeren, zal ik dat doen.

Daarnaast houd ik van een lekker glas wijn. Dat lijkt me gewoon redelijk. Ze kende een slechte start door een vernederende nederlaag te lijden in de Fed Cup-wedstrijd tegen Oekraïne en niet te voldoen aan de vereisten om deel te nemen aan de Proximus Diamond Games. Ze was succesvol in haar poging om het ITF-evenement dat eind februari in Buchen werd gehouden te winnen.

Halverwege de maand maart nam Flipkens deel aan de kampioenswedstrijd van het ITF-evenement dat werd gehouden in Las Palmas de Gran Canaria. De Nederlandse Chayenne, bekend als Ewijk, was in die tijd gewoon superieur. Na haar overwinning op het ITF-evenement in Buchen heeft Flipkens nu haar tweede kampioenschap op haar naam staan.

Toen ze deelnam aan de Vatana open in Tessenderlo, ontdekte haar landgenote Caroline Maes dat ze een maat te groot voor haar was. Na deze indrukwekkende vertoningen werd Flipkens opnieuw beschouwd als een van de beste vrouwelijke atleten ter wereld. Bovendien zegevierde ze in de competitie in Marseille. In de kampioenswedstrijd zegevierde ze van haar Franse tegenstander Stéphanie Foretz.

De samenwerking die tussen Flipkens en haar instructeur Marc De Hous bestond, kwam in de maand augustus tot een einde. Ik geloof van wel omdat ik plezier in het leven wil hebben. Het is voor mij onmogelijk om zo non-stop te tennissen. Het is mij ter ore gekomen dat wie het ook doet, ofwel onmiddellijk stopt, ofwel later in een zwart gat verdwijnt. pauze Je moet weten dat ik zo’n vijf jaar geleden heel dicht bij de dood was.

Dit kan een domper zijn, maar het is de eerlijke waarheid. Mijn kalf begint te stollen met bloed. Iets dat erfelijk is. Ik was van plan om zaterdag naar Japan te vertrekken, maar gelukkig kreeg ik van tevoren het advies om naar een chirurg te gaan, omdat ik al een tijdje last had van ongemak voordat ik vertrok. Hij vertelde me: “Als je in dat vliegtuig was gestapt en niet naar me toe was gekomen, is de kans negen op tien dat je blauw zou zijn teruggekeerd.

Die ervaring opende mijn ogen voor het feit dat iemands leven elk moment plotseling kan eindigen. Degene die het zei, had geen idee waar ze het over hadden op het gebied van tennis. Ik heb het wereldkampioenschap junioren gewonnen, dat klopt. Kim zat echter al in de vierde ronde op Wimbledon en had daar al eerder gespeeld. Ik kreeg een beeld van de situatie.

Ik herinner me wel wat Ivo Van Aken, destijds technisch directeur van de VTV, destijds zei: “Als Kirsten alles uit haar carrière haalt, kan de top twintig wel.” Dat was een redelijke veronderstelling. Het nieuwe seizoen begon sterk voor Flipkens. In eerste instantie besloot .

ze niet deel te nemen aan een van de Australische evenementen; maar toen er een plek vrijkwam in de hoofdtabel van de Australian Open, besloot ze het erop te wagen. Haar eerste wedstrijd, die ze speelde tegen de Paraguayaanse Rossana de los Rós, werd gewonnen door Flipkens.

Kirsten Flipkens Relatie
Kirsten Flipkens Relatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *