Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Kurt Loyens Leeftijd

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

Kurt Loyens Leeftijd:Ik was er niet op voorbereid dat dit nog een keer zou gebeuren. Evi Hanssen vertelde vorige week aan onze krant dat “het nog vroeg is, maar het voelt heel goed”, en hoewel ze alleen de naam van haar nieuwe partner wilde prijsgeven, nam ze hem nu mee naar de première van “Flashdance”.

We kunnen geen genoeg van elkaar krijgen en willen nooit van elkaar gescheiden zijn. Dat moet de heerlijkste sensatie zijn. Ik kan eerlijk zeggen dat ik dolgelukkig ben”, vertelde ze aan Het Laatste Nieuws. Toch zei ze wel dat het een beetje onwennig was voor Kurt om daar te zijn. “Meestal is hij degene die de camera bedient.”

zowel een art director als een production designer in de professionele wereld. Hij was verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de decors voor films als “Groenten uit Balen” en de Belgische en Amerikaanse bewerkingen van “Loft”, evenals voor televisieprogramma’s als ” Van Vlees en Bloed”, “De Rodenburgs” en “Salamander”.

Als erkenning voor zijn inspanningen als artdirector van de Nederlandse film Storm, kreeg hij het jaar ervoor een Ensor. Bovendien bloeit Evi in ​​haar werkleven. Ze heeft onlangs het tweede seizoen van Hanssens Heilige Huis afgesloten, haar radioprogramma op Joe, en momenteel treft ze voorbereidingen om terug te keren naar de televisie.

In Nederland is ze nog steeds regelmatig te zien in het reisprogramma Op Reis en de documentairereeks De Wereld Draait Door. Onlangs werd de vraag gesteld: “Hanssen stuurt de brief samen met een aantal foto’s waarop het idee is afgebeeld. Haar antwoord had niet duidelijker kunnen zijn: “JA, NATUURLIJK!” Ongeveer anderhalf jaar geleden ontmoette Hanssen, in Nederland vooral bekend van Op Reis en Expeditie Robinson.

Loyens naar aanleiding van een “pairing” die was georganiseerd door een goede vriend van Loyens. Op het feest, waar we allebei vreemden waren, raakten zij en ik in gesprek. “In maart gaf Hanssen zijn mening aan HLN. “Na verloop van tijd vervolgde ze: “Ik zou je aan mijn beste vriend Kurt moeten voorstellen.” Geef me je e-mailadres, dan neem ik contact met je op. Ik redeneerde bij mezelf, ach, waarom niet.

Die vriend had al “Hallo, ik denk dat je elkaar moet leren kennen” geschreven in een e-mail die de volgende dag naar de twee werd gestuurd. Ondanks dat ze beweerden bedenkingen te hebben, sloeg “de vonk er meteen over”. Hanssen, die al twee kinderen heeft uit haar eerste huwelijk, gaat voor de tweede keer trouwen.

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

Ze scheidde in van haar eerste echtgenoot. In het televisieprogramma The Therapist deed de presentatrice de volgende verklaring: “De scheiding leek een deel van de glans uit mijn leven te verwijderen. Het betekende het opgeven van de zorgeloze levensstijl. Zelfs hoewel ik al volwassen was, leek het nog steeds alsof ik volwassener werd.”

De spandoeken die het feest vertegenwoordigen, hangen in deze zaal altijd vanaf het plafond. Evi Hanssen, een presentatrice uit België die ook zo graag reist in Nederland (Wie is de Mol, DWDD, Super Freek Show), beleeft momenteel een prachtige periode in haar leven, iets dat omarmd moet worden. “Een moment vol vreugde.

” Ze is tot over haar oren verliefd op haar partner. Aan artdirector en production designer Kurt Loyens, die binnenkort bij haar intrekt, compleet met ‘smaakvolle meubels’. Op zonnige dagen zullen ze snel sterk zijn met zes mensen: Evi heeft al twee jongens, Scout, tien, en Mac, acht, uit een eerdere relatie, en Kurt heeft al twee dochters.

vechtend tegen het begin van een verkoudheid terwijl je moedig de dag doorkomt. Deze waanzinnig ruime loft in Antwerpen is ook helemaal haar thuis. Het is een mengelmoes van stijlen en tijden, maar het is zo smaakvol en zo licht dat je meteen – daar gaan we weer – hopeloos verliefd op wordt. “

Voordat mensen in Nederland denken: ah, die Evi moet miljonair zijn met haar vierkante meter op de hoofdruimte alleen, nee, nee, dat kan in Antwerpen, hè”, lacht ze. “Voordat mensen in Nederland denken: ach, die Evi moet miljonair zijn met haar vierkante meter alleen op de hoofdruimte.” Wauw, bij jou in Amsterdam zijn de dingen vaak zo goedkoop en toch zo klein.

Kurt Loyens Leeftijd
Kurt Loyens Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *