Laurent Simons Ouders

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

Laurent Simons Ouders:Laurent Simons heeft onlangs op zijn leeftijd zijn bachelor in de natuurkunde behaald. Zijn grootouders, die hartproblemen hebben, inspireren hem om zijn doel na te streven, kunstmatige organen te ontwikkelen, zodat hij hen kan helpen. Laurent Simons, die nu natuurkunde studeert en de afgelopen jaren .

studeert aan de Universiteit van Antwerpen in België, is momenteel jaren oud. Hij voltooide het in slechts één jaar, hoewel de gemiddelde persoon er drie nodig heeft. Michael Kearney, toen nog maar 10 jaar oud, behaalde zijn bachelor in antropologie aan de University of South Alabama in de Verenigde Staten. Deze prestatie, die misschien ongelooflijk lijkt, werd bereikt door Michael Kearney. De prestaties van wonderkinderen blijven fascineren.

In feite maakte Laurent zijn middelbare school af toen hij nog maar negen jaar oud was. Momenteel begint hij aan zijn doctoraatsstudie. Zijn uiteindelijke doel is om de raadsels rond onsterfelijkheid te onderzoeken. Sterker nog, hij hoopt dat we in de niet al te verre toekomst orgels kunnen vervangen door mechanische en kunstmatige apparatuur.

Sommige mensen noemen hem de jonge Sheldon. Overigens zijn een hoog IQ en liefde voor wetenschap niet de enige dingen die hij en zijn vader gemeen hebben. In zijn vrije tijd komt hij graag samen met zijn vrienden om films te kijken die gebaseerd zijn op superhelden uit stripboeken. In feite kent de wereld geen grenzen voor een zeer slimme preteen.

Bovendien, als er iets is waar hij naar verlangt, is het zijn opleidingsniveau te verhogen, zodat hij anderen kan helpen. Het leek erop dat Laurent in de komende negen maanden zijn studie Elektrotechniek zou afronden, maar dat bleek abrupt anders te zijn. Volgens de school zou Laurent nog te veel toetsen moeten afleggen. Volgens de vader van Laurent was hij eerst erg verontwaardigd over wat er was gebeurd.
Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat als dat de TU Eindhoven vreugde brengt, ze het dan maar moeten doen. Tot voor kort ging alles zoals gepland; maar uit het niets werd de levering van Laurent met acht maanden uitgesteld. Ik heb geen idee wat er is misgegaan, maar er klopt duidelijk iets niet.”

Daarnaast stelt Simons dat de instelling bepaalde verwachtingen van Laurent had die naar zijn mening verder gingen dan redelijk was. om de school bekendheid te geven.Vervolgens legt hij uit: “We zien veel vooruitzichten voor Laurent.” “Het is jammer als er verliezers zijn die niet aardig zijn en als ze grappige dingen zeggen. We gaan deze kans ten volle benutten.

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

” Simons meldt dat Laurent nu op vakantie is. “Hij was erg teleurgesteld toen hij vernam dat de in januari geplande aanvangsceremonie niet zou plaatsvinden. Maar als je bedenkt hoe jong hij is, zal het vakantieseizoen zeker plezierig voor hem zijn. Daarna gaat hij verder met het vervolg van zijn opleiding aan een andere universiteit. De wereld houdt niet op in Eindhoven.”

Het enige probleem is dat de lessen die Laurent studeerde aan de Technische Universiteit Eindhoven niet universeel worden erkend door andere onderwijsinstellingen. Daarom accepteert het doctoraatsprogramma dat hij wil volgen zijn onderwerpen niet omdat ze worden niet herkend. Hij is van plan zich in te schrijven voor lessen die door andere studenten worden gevolgd in de hoop dat dit hen zal aanmoedigen hetzelfde te doen.

Simons beweert dat het merendeel van de reacties via e-mail bij hem komt. Ze proberen te portretteren mij als de slechterik, maar de waarheid is dat we dit voor niemand anders dan Laurent doen. Waar het voor ons op neerkomt, is dat we willen dat Laurent aan de normen kan voldoen, net als elk ander kind. Volgens Laurent’s vader.

de timing van het afstuderen van zijn zoon is niet relevant. Ze zouden niet eens moeten proberen hem af te remmen met zulke onzin. Het zou dwaas zijn om de kans van je leven om je in te schrijven voor een van de se prestigieuze onderwijsinstellingen als het zich aan u presenteerde. Wie zegt dat hij de komende twee jaar niet weer zo’n kans krijgt.

Laurent Simons Ouders
Laurent Simons Ouders

Leave a Comment