Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Leeftijd Anita Witzier

Leeftijd Anita Witzier
Leeftijd Anita Witzier

Leeftijd Anita Witzier: 60 years

Witzier is geboren en getogen in de kleine gemeenschap van Groot-Ammer, en het was daar dat ze haar vormende jaren doorbracht. Haar vader werkte daar in het uitvaartbedrijf. Anita werd het “wonder van de Kerkstraat” genoemd vanwege het feit dat haar ouders 15 jaar getrouwd waren voordat ze eindelijk hun eerste kind ter wereld verwelkomden.

Ze heeft eerst een jaar Engels en rechten gestudeerd voordat ze haar vwo-diploma in Gouda behaalde. Daarna ging ze naar de universiteit. Daarna volgde ze een cursus management.Haar begin in de televisie-industrie kan worden teruggevoerd op de omroep Veronica. Tijdens haar opleiding had ze een functie in de redactie van het Tineke-programma.

Nadat ze in 1988 haar loopbaan bij Veronica begon als personeelsfunctionaris, maakte ze haar eerste optreden op televisie als omroepster. Sinds 1989 presenteert ze verschillende shows. Eerste optreden voor Veronica, en vanaf 1996 voor de KRO. Witzier werd zes keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-ster (in 2000, 2002-2006), hoewel hij de eer uiteindelijk nooit kreeg.

In 2007 kwam ze opnieuw in aanmerking voor de prijs en deze keer nam ze de prijs mee naar huis. In 2009 ontving ze nog een nominatie voor de prijs. Ze werd in november 2011 onderscheiden met een koninklijke onderscheiding toen ze werd verheven tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Witzier werd uitgekozen vanwege haar onbaatzuchtige werk als ambassadeur van de Reumastichting als voornaamste reden dat ze de prijs kreeg. In datzelfde jaar werd ze bovendien geëerd met de Clear Language Prize. Ze begon in 2001 met het schrijven van essays aan de publicatie Margriet[2] en doet dat sindsdien.

In 2007 werden haar artikelen verzameld en gepubliceerd onder de titel Over Leven. In 2019 verscheen haar kookboek, dat de titel Zonder fratsen kreeg. Haar uitgever slaagde erin om Anita’s mening over het schrijven van een boek te beïnvloeden, ondanks het feit dat ze eerst tegen het idee was. “Na verloop van tijd stelde iemand voor om er een.

boekje van te maken als een manier om dankbaarheid te uiten, en het concept intrigeerde me destijds. Het boek kwam niet tot stand omdat ik zestig jaar oud werd, maar omdat ik gezegend met heel veel geluk in mijn leven, en dat is niet meteen duidelijk.

Leeftijd Anita Witzier
Leeftijd Anita Witzier

Omdat het alternatief is dat je het niet meemaakt, kies ik ervoor om positief over dat aantal te staan. Toen ik 50 werd en nog , om zo te zeggen, de helft van mijn leven voor me, heb ik het heel anders ervaren dan ik nu doe. Deze drempel is al lang overschreden, waardoor een nieuw gezichtspunt gewaardeerd kan worden.

” De presentator beweert dat het boek geen biografie is, maar eerder een compilatie van herinneringen aan verschillende contacten en gebeurtenissen die belangrijk waren voor de auteur. Dat ben ik nu. Dat vervult me ​​met niets dan dankbaarheid. Niet dat ik kan beweren de exclusieve bezitter van kennis te zijn; gelukkig is er nog veel voor mij om op te pikken. “

Nee” zeggen is iets waar ik aan blijf werken, bijvoorbeeld. Ik ben niet eens in staat geweest om “op te rotten”, dus zijn deze verhalen geëvolueerd tot verhalen die mij zeer na aan het hart liggen. Het lijkt erop dat ik ze er niet mee heb bereikt. Mijn tweede echtgenoot is hun biologische vader Toen de kinderen vier en negen jaar oud waren, besloten we onze relatie te beëindigen.

Ze woonden een week bij hem en de volgende week bij mij. We probeerden het onszelf gemakkelijker te maken door al die tijd dicht bij elkaar te wonen , maar het was nooit een succes. Dat is de reden waarom y ze kwamen uiteindelijk terug naar mijn huis. Ze doen het momenteel goed.

Ze gaan allebei naar school in Amsterdam, waar ze ook wonen. Gelukkig komen ze vrij vaak thuis, anders zou ik naar Amsterdam moeten reizen. Het is prachtig dat we ze nu een veilig thuisfront kunnen bieden, maar ik vind het nog steeds jammer dat dat niet het geval was toen ze jonger waren.

Na twaalf jaar samen te zijn geweest voorafgaand aan hun huwelijk, trouwden Anita en Michel Nillesen, nu algemeen en financieel directeur van producer IDTV, in 2014. Nillesen is zowel Anita’s huidige echtgenote als haar voormalige tv-werkgever.

De woning van het mediakoppel is te vinden in Blaricum. “Het is een oorlog die ze helemaal alleen is aangegaan, en ze heeft het tot een zegevierend einde gebracht. Dat is behoorlijk briljant, weet je,” voegde de man eraan toe. “In Linda’s wintermaand zei Anita het volgende.

De presentatrice, die zelf moeder is, vond het vreselijk om haar kind zo’n moeilijke strijd te zien doormaken. Ondanks dat er zich in de loop van de tijd iets begon te ontwikkelen tussen de presentator en het management, stond er nog een belangrijk obstakel in de weg. Toen Michel voor het eerst emoties begon te ontwikkelen voor Anita, hij had destijds een relatie.

“Mijn diepste intuïtien vertelde me dat als je nu niet voor Anita kiest, je de rest van je leven spijt zult hebben,’ zei ik tegen hem. De reden dat het zo’n harde strijd bleek te zijn, was te wijten aan het feit dat ik moest niet alleen rouwen om het verlies van Luna’s moeder, maar ook om het verlies van Luna zelf, die toen nog maar zeven jaar oud was.


Zelfs Anita wilde wachten tot haar kinderen wat ouder waren voordat ze officieel haar liefde via het huwelijk aan haar partner toevertrouwde. In 2014 namen Anita en Michel de beslissing om eindelijk te trouwen na jaren van daten. Mensen beginnen weken van tevoren aan de wijn en de maaltijden te denken, en dat doen ze in het meervoud omdat er veel soorten kerstvieringen zijn.

één met familie, één met vrienden en één met een groter aantal familieleden en vrienden. Anita is zelf te zien in de keuken. Omdat ze van koken houdt, maar vooral omdat ze de verantwoordelijkheid niet aan iemand anders wil delegeren. Anita houdt van detail en nauwkeurigheid.

Julia’s mening is dat haar ,moeder niet alleen uitblinkt in de professionele sfeer, maar ook in de keuken. “Ze maakt zich al dagen van tevoren zorgen, houdt zich bezig met boodschappen doen en loopt soms vloekend door de keuken.” Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik er niet meer bang voor ben.

Leeftijd Anita Witzier
Leeftijd Anita Witzier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *