Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Leeftijd Antonio Banderas

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

Leeftijd Antonio Banderas:Hij verhuisde naar Madrid toen hij jong was en had geen geld bij zich om een ​​carrière in de Spaanse filmindustrie te zoeken. Hij oogstte aanvankelijk veel aandacht met een reeks films geregisseerd door Pedro Almodóvar tussen en die in die jaren werden uitgebracht. Antonio Banderas, een van de sterren van alle drie de Spy Kids-films, is een favoriet bij de fans.

Nadat hij was gescheiden van zijn Spaanse vrouw Ana Leza, trouwde hij met de Amerikaanse actrice Melanie Griffith, die hij had ontmoet toen ze allebei aan de film Two Much werkten. Stella del Carmen Banderas Griffith, ook wel bekend als Stella Banderas, is hun dochter. Ze was te zien in de film Crazy in Alabama, waarin Griffith de hoofdrol speelde, en Banderas de regisseur.

De familie Banderas-Griffith vestigde zich in Hollywood, de stad waar Antonio Banderas het vaakst wordt gecast in rollen die Latino’s spelen. Na een jaar getrouwd te zijn, nemen Melanie Griffith en Antonio Banderas het besluit om hun huwelijk op een zaterdag in juni te beëindigen.


Banderas stopte zijn inkomsten uit films in bedrijven die artikelen verkopen met een Andalusische focus. Hij heeft enige mate van steun getoond voor de Socialistische Partij van Spanje. Banderas maakte zijn debuut in de theatrale scene van de Verenigde Staten in de productie van Nine in de rol van Guido Contini. Voor deze voorstelling werd hij genomineerd voor een Tony.

Award en ontving hij een Drama Desk Award. Hij werd genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor zijn rollen in de televisiefilm And Starring Pancho Villa as Himself en het tweede seizoen van Genius. Hij kreeg lovende kritieken voor zijn vertolking van Pablo Picasso in de laatste rol, wat hem de nominatie opleverde. Banderas werd genomineerd voor zowel de Academy Award .

als de Golden Globe Award voor Beste Acteur voor zijn rol in de film Pain and Glory, wat hem de prijs voor Beste Acteur op het filmfestival van Cannes, de European Film Award en de Goya Award opleverde. Hij won ook de prijs voor Beste Acteur bij de Goya Award. Acteur, regisseur, producer en zanger Antonio Banderas werd geboren als José Antonio Dominguez .

Bandera in Spanje. Hij is beter bekend onder zijn artiestennaam, Antonio Banderas. Naast het ontvangen van nominaties voor de Tony Award, een Oscar, twee Primetime Emmy Prizes en vijf Golden Globe Honours, ontving hij een aantal prijzen, waaronder de Cannes Award voor Beste Acteur en de European Film Award voor Beste Acteur. Hij heeft ook beide prijzen gewonnen.

Banderas begon zijn acteercarrière in de jaren tachtig met een reeks films geregisseerd door Pedro Almodóvar. Daarna speelde hij in een aantal films geproduceerd in Hollywood, waaronder Philadelphia, Interview with the Vampire, Desperado, Assassins, Evita en The Mask of Zoro.

Daarnaast was hij te zien in de Spy Kids-filmreeks en leverde hij zijn stem voor het personage Puss in Boots in de Shrek-filmreeks, evenals in zijn eigen speelfilm, The Puss in Boots. Banderas debuteerde in Amerikaanse theaters in de rol van Guido Contini in het toneelstuk Nine in the year. Het stuk werd genomineerd voor een Tony Award en won de Drama Desk Award.

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

Socialisten uit Spanje. De European Film Award wordt uitgereikt aan de acteur die is gekozen tot winnaar van de prijs voor Beste Acteur. Spaanse vertolker van muziektheaterrollen. Een inwoner van Spanje die is verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk. Acteur die zorgt voor een mannelijke Spaanse stem. Producenten van films afkomstig uit Spanje. Een expat uit Spanje die in de Verenigde Staten woont TM VZ.

Spaanse commercieel directeur TM VZ, de Spaanse acteur van de eenentwintigste eeuw! Acteur uit Spanje die in de 20e eeuw werkte. Aan hen is de Theaterwereldprijs uitgereikt. Acteur van Spaanse afkomst. Drama Desk winnaar José Antonio Domínguez Bandera werd in de maand augustus geboren in de stad Malaga in de Spaanse regio Andalusië. Zijn ouders, José Dominguez .

Prieto, een politieagent bij de Guardia Civil, en Ana Bandera Gallego, een onderwijzeres, waren zijn ouders. Francisco Javier is de naam van zijn broer of zus. Hoewel Dominguez de familienaam van zijn vader is, koos hij ervoor om op de meisjesnaam van zijn moeder op te treden voor zijn artiestennaam. Zijn kinderwens was om ooit op professioneel niveau te voetballen.

maar toen hij veertien was, liep hij een gebroken voet op die een einde maakte aan die ambitie. Hij toonde een grote interesse in de podiumkunsten en bezocht zowel de ARA Theaterschool in Málaga (die werd geregisseerd door ngeles Rubio-Argüelles y Alessandri, de vrouw van de diplomaat.

schrijver en filmregisseur Edgar Neville) en het College of Dramatic Kunst, die zich beide in de stad bevonden. Vanwege zijn prestaties in het theater en de straatuitvoeringen die hij gaf, werd hij uiteindelijk uitgenodigd om lid te worden van het Spaanse Nationale Theater.

Leeftijd Antonio Banderas
Leeftijd Antonio Banderas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *