Leeftijd Caroline Tensen

Leeftijd Caroline Tensen
Leeftijd Caroline Tensen

Leeftijd Caroline Tensen: 58 years

Tensen werkte op de middelbare school als lid van het Veronica-promotieteam en werd daarna productieassistent bij Veronica Radio. Daarna begon ze haar carrière als tv-omroeper. Ze presenteerde het radioprogramma Bodyline en het televisieprogramma Bromfiets & Motor. Tegen het einde van het decennium verzorgde ze het themalied van de AVRO/BRT-animatieserie Foofur.

Voordat RTL 4 in 1992 in Nederland werd gelanceerd, was RTL Veronique de eerste commerciële tv-zender. In 1989 stapte Tensen over van Veronica naar RTL Veronique. Haar aankondigingsvaardigheden waren te zien toen ze shows presenteerde, waaronder ‘Fashion’, ‘RTL Matinee’ en ‘Hits from Holland’ op dit kanaal.

Toen beleefde ze haar grote doorbraak bij RTL toen ze Wie ben ik? samen met collega-panelleden André van Duin en Ron Brandsteder. Serie met grote namen, waaronder Who’s who, Hitbingo, Love at first sight (co-starring Rolf Wouters), I’m sorry, That looks nice on you, B.O.T.S. en Solo for a Child volgden. Elf jaar lang was ze het gezicht van RTL 4.

Ze werd vaak ingehuurd voor grote, eenmalige projecten. Ze werd ook wel “RTL 4’s Sunshine” genoemd. Tensen is vanaf het begin een fervent aanhanger van de Postcode Loterij en heeft ook gediend als officiële ambassadeur van het spel. Ook presenteerde ze een aantal gerelateerde shows op RTL 4. Met de overstap van de Postcode Loterij van RTL 4 naar TROS maakte ze ook de overstap.

Sindsdien heeft ze in Nederland de ongebruikelijke positie om voor de Postcode Loterij te werken in plaats van voor een televisie- of radiozender. Sinds het jaar 2000 presenteert ze het hitprogramma Eén tegen 100. Met de verhuizing van de Postcode Loterij naar Talpa in 2005 kwam de onvermijdelijke verhuizing van Tensen.

Topkok, Your Life in the Scaffolding en Hotel Big Brother werden allemaal door haar gehost tijdens Talpa. Tensen ging in 2007 weer aan de slag bij de publieke omroep. Als presentatrice bij de NCRV is ze verantwoordelijk voor de programma’s Baby Boom en De 100: het huwelijk. In dit land heeft ze een gegarandeerde baan bij de televisie.

De NCRV zendt sinds mei 2009 afleveringen van “One Against 100” uit. Vanaf juni 2009 is Tensen naast deze quiz ook te zien in de gloednieuwe serie Familieberichten en DNA Onbekend. Ze onderzoekt de achtergrondverhalen van familienieuws die in de krant zijn gepubliceerd. Tensen presenteerde in het seizoen 2008/2009 de show De 100.

Singles, waarin ze honderd verschillende singles profileerde. De serie werd al na een paar weken geannuleerd vanwege de lage kijkcijfers. Een tweede seizoen van de show wordt uitgezonden in de zomer van 2009. In 2016 maakte ze de overstap naar AVROTROS, waar ze naast ‘One Against 100’ ook shows heeft gehost. Als gevolg van de nieuwe regelgeving van de NPO.

Leeftijd Caroline Tensen
Leeftijd Caroline Tensen

met betrekking tot entertainmentprogramma’s in de ether, heeft Tensen hun show One Against 100 verplaatst naar RTL 4. In april van dit jaar tekende ze een deal met RTL, en nu haar vorige radio hits – “Het sorry” en “Wie ben ik?” – worden opnieuw gespeeld. Ook zal ze gastoptredens maken als presentatrice op RTL Boulevard.

Vanaf 2020 neemt Tensen, samen met co-hosts Angela Groothuizen en Natasja Froger, Beau van Erven Dorens over als presentator van de RTL 4-show Five Days Inside. Vroeger de naamgenoot van het programma genoemd. In 2021 dwong de corona-epidemie een verschuiving van Caroline’s langlopende show Postcode Lottery.

One against 100 naar een nieuw programma genaamd One against 50. De populariteit van “1-50” heeft geleid tot de toevoeging van 50 deelnemers en een nieuwe set van vragen. Zonder de vermenigvuldiger zijn er minder vluchtroutes beschikbaar.

Vanaf 7 december 2021 is Tensen begonnen met het uitzenden van hun nieuwe show, getiteld De reis van je genen, die gebruik maakt van geavanceerde DNA-methoden om lang verloren gewaande familieleden te verzoenen die misschien niet wisten van elkaars bestaan. Deze software is 10 keer geavanceerder dan Caroline’s DNA.

onbekend vanwege het werk aan de stamboom door Els Leijs. De presentator verklaart zijn succes in een Instagram-video door te zeggen: “Voor mij hielpen veel activiteiten en het eten van bijna geen koolhydraten.” Een dieet is echter uniek op maat van elk individu. Probeer veel gezonde eetplannen totdat je er een vindt die je leuk vindt en waar je je aan kunt houden. En op plekken waar je normaal niet zo bij stilstaat: ik ben aan de lijn. Omdat je tijd hier kort is.

Ze verzekert haar fans dat het gewicht uiteindelijk voorgoed zal afvallen. Van “Wie ben ik?” en “The 5 Hour Show” tot “Het Spijt Me” en “DNA Unknown,” Caroline’s shows trekken consequent miljoenen mensen aan. Ze heeft al zoveel bereikt in haar vak, en ze staat nog maar aan het begin. In haar persoonlijke leven bloeit Caroline ook.

in 2014 trouwde ze met haar oude beau, Ernst Jan Smids. Zij en haar ex-man Frank Wisse, met wie ze een hartelijke band onderhoudt, zijn de trotse ouders van twee kinderen. Charlotte en Bob zijn niet bepaald bekende namen, maar af en toe plaatsen Caroline of de kinderen een foto op Instagram. Caroline’s dochter staat al een paar jaar alleen en woont nu in Amsterdamm.

haar zoon Bob is actief in de mode-industrie. Wat een prachtige foto, moet je echt gezien hebben! Ze was een complete puinhoop, beweert ze. “Ik stopte met kijken. Ik wilde vrij zijn van mijn lichaam omdat ik mezelf verachtte. Ik was te nerveus omdat Ernst me zag uitkleden in het licht. Toen hij me voor het eerst zag, kon mijn trainer van bijna 19 jaar, Joost, het niet bevatten zijn verbazing.

Mijn gezicht was opgezwollen en ik kon mijn jukbeenderen echt zien. Dit zie je overal. Ik worstelde om de weken door te komen op een tiende van mijn normale energie. Caroline’s maatje Leco merkte ook op dat ze niet normaal gedroeg. ” Met twee enorme gaten in mijn haar, werd ik in wezen een vrouw. Toen Leco hem vroeg: “Auto, wat is er mis met je?” Auto bevroor.

Eigenlijk maakte hij haarstukjes voor mij. Wat de zaken het moeilijkst maakte, was dat ‘ze zichzelf niet meer herkende en er haar schouders niet meer onder kon zetten’. Ik kon de energie niet opbrengen om de situatie het hoofd te bieden of zelfs mezelf aan te pakken. Dat past niet bij iemand die altijd doorgaat, wat er ook gebeurt en die vaak met beschadigde ledematen aan het werk gaat.

Ik voelde me zo blootgesteld dat ik niet de kracht had om de hele dag door te gaan. Er was niets leuks meer te doen, ondanks het feit dat ik alle middelen had om vreugde te ervaren. Je hebt het gevoel dat je onherroepelijk zult veranderen als je er doorheen gaat. Dat is een heel huiveringwekkende gedachte.

Leeftijd Caroline Tensen
Leeftijd Caroline Tensen

Leave a Comment