Leeftijd Dimitri Van Den Bergh

Leeftijd Dimitri Van Den Bergh
Leeftijd Dimitri Van Den Bergh

Leeftijd Dimitri Van Den Bergh:Van den Bergh faalde in zijn poging om een ​​Tour Card te bemachtigen aan het begin van de Q-School competitie, toen hij meedeed aan het toernooi. Hij werd uitgeschakeld voor de 1/16e finale. De Professional Darts Players Association verleende hem de status Associate Member, wat hem kwalificeerde voor de UK Open en European Tour Qualifiers.

Van den Bergh wist zich te plaatsen voor de First European Tour, maar werd in de eerste ronde verslagen door Ronnie Baxter. Het toernooi was het German Darts Championship. Daarnaast wist hij zich te plaatsen voor het Dutch Darts Masters-toernooi, maar werd hij in de tweede ronde uitgeschakeld door Mervyn King, die gebruikte.

In de loop van het jaar won hij drie verschillende evenementen van de PDC’s Development Tour, een wedstrijd voor jongere spelers. Hij haalde de hele weg naar de laatste ronde van het WK onder, maar werd uiteindelijk uitgeschakeld met. Na het WK deed hij mee aan de Gibraltar Darts Trophy, waar hij Mark Webster in de eerste ronde versloeg met een score van, maar uiteindelijk met dezelfde.

score viel voor Mervyn King. De European Darts Trophy was de laatste grote wedstrijd van dat jaar waarvoor hij zich kwalificeerde. Andrew Gilding schopte hem prompt uit het spel en stuurde hem naar huis. Nadat hij als eerste eindigde in de Youth Tour Order of Merit, kreeg hij een tourkaart waarmee hij de komende twee jaar aan alle grote PDC-evenementen zou kunnen deelnemen.

Zijn prestaties leverden hem twee kampioenschappen op tijdens de PDC Development Tour en in zijn derde poging tot het Players Championship werd hij de eerste speler in zijn carrière die de laatste fase van het PDC-toernooi passeerde. In de competitie om zich te kwalificeren voor de World Series of Darts Finals, werd hij verslagen door Mensur Suljovi, die zijn eerste optreden in het toernooi maakte.

Door de superieure prestatie van Max Hopp werd Van den Bergh uitgeschakeld in de competitie. Hij kon een plek in het Wereldkampioenschap verdienen door hoog genoeg te plaatsen op de European Pro Tour Order of Merit. Hij danste zich een weg naar het podium voor zijn eerste ronde matchup met Ian White. Van den Bergh sloot de wedstrijd af met vier ton of beter, wat hem de overwinning .

op zijn tegenstander opleverde. In de openingsset miste Van den Bergh vier darts. In de ronde die volgde werd hij uitgeschakeld door Benito van de Pas. Van den Bergh zegevierde over Steve Lennon en behaalde de eerste plaats in de Development Tour-competitie. Van den Bergh versloeg Devon Petersen, Jan Dekker, Ronny Huybrechts.

Chris Dobey en Cristo Reyes om tijdens het Players Championship-toernooi voor het eerst door te gaan naar de halve finales van een hoofdtoernooi. Hij kon Michael van Gerwen uiteindelijk echter niet verslaan en eindigde op de tweede plaats. Corey Cadby wist Van den Bergh te verslaan en ging naar de kampioenschapsfinale van het WK Jeugd.

Hij ging door de kwalificatieronde en versloeg Gerwyn Price in zijn eerste groepswedstrijd op weg naar een plek in het Grand Slam-toernooi. Daarna werd Van den Bergh verslagen door Robert Thornton, maar na het winnen van de laatste groepswedstrijd tegen Scott Waites betekende dit dat hij zowel qua punten als beenverschil gelijk stond met Thornton.

Hierdoor was een shootout met negen darts nodig om te bepalen wie door zou gaan naar de volgende ronde, en Thornton kwam als overwinnaar uit de bus met een score van punten aan. Van den Bergh’s run op het PDC World Darts Championship kwam in de derde ronde tot een einde toen hij werd verslagen door Luke Humphries. Nadat Gary Anderson zijn naam had ingetrokken.

Leeftijd Dimitri Van Den Bergh
Leeftijd Dimitri Van Den Bergh

voor een positie in de Premier League, werd Van den Bergh gekozen als een van de negen “kanshebbers” voor de positie. Op nacht acht in Rotterdam zou hij een eenmalige wedstrijd spelen tegen James Wade, en het resultaat van die wedstrijd zou een gelijkspel zijn. Van den Bergh werd in beide finales van het Players Championship verslagen door respectievelijk Glen Durrant en Krzysztof Ratajski.

Van den Bergh haalde echter wel beide finales. Later in het jaar zou hij voor het eerst in aanmerking komen om deel te nemen aan de World Grand Prix, hoewel hij zou verliezen van Mervyn King nadat hij een voorsprong had laten wegglippen. Van den Bergh versloeg Josh Payne, Luke Woodhouse en Adrian Lewis om de kwartfinales van het PDC World Darts Championship te bereiken.

maar hij werd uitgeschakeld door Nathan Aspinall. Van den Bergh had hoge moyennes in elk van die overwinningen. Dimitri spielte die Q-School am Jahr , verpasse es allerdings sich die Tour Card zu sichern. Dus er moet op zich op de Challenge Tour Austoben en Machte vor allem am Development-Bereich von sich zijn. Dort kann er gleich drei Turniere won, schlug dort in den Endspielen Shaun Narain, Adam Hunt en Adam Smith-Neale.

Zo was er die Youth Tour op de eerste Platz en bekam dabei aus dem Jahr eine zweijahrige Tour Card. Erfolge sollten sich am Herrenbereich jedoch zunachst nicht einstellen. Stattdessen bewies sich weiterhin auf der Development Tour, wo gegen Rhys Griffin bzw. Josh Payne Zwei.

Weitere Turniersiege Veruchen Konnte. Beide Herren überraschte daar, als er een grondige Siege gegen onder andere Vincent van der Voort en Mervyn King für das World Series Finale qualifizierte, auch wenn there dort in der ersten Runde met een Max Hopp apart.

Leeftijd Dimitri Van Den Bergh
Leeftijd Dimitri Van Den Bergh

Leave a Comment