Leeftijd Fons De Poel

Leeftijd Fons De Poel
Leeftijd Fons De Poel

Leeftijd Fons De Poel:Na een succesvolle carrière als schrijver-journalist bij het Nijmeegs Dagblad en De Gelderlander, ging De Poel bij de KRO aan de slag als verslaggever voor Brandpunt. Ad Langebent was destijds hoofdredacteur van Brandpunt. In de loop van acht jaar produceerde hij een groot aantal verhalen in binnen- en buitenland, waaraan hij vaak werkte met cameraman Lajos Kalános.

Ze reisden samen door het wereldnieuws, met bijzondere aandacht voor gebeurtenissen in Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. In begon hij zijn carrière als politiek verslaggever en richtte hij samen met Ton Verlind Brandpunt Political Café op. In de vroege stadia van zijn carrière richtte hij de feitencontrole-nieuwsshow op die bekend staat als Reporter.

Dit initiatief, waar hij toezicht op houdt, heeft een geschiedenis van het naar voren brengen van spraakmakende onthullingen in politieke zaken die Den Haag betreffen. In zijn redactie verschijnen bekende makers als Ton F. van Dijk en Steven de Vogel.

Dit heeft geresulteerd in publicaties die opschudding hebben veroorzaakt, onder meer over de omstreden commissariaten van politici als Elco Brinkman CDA en Frits Bolkenstein VVD. In die acht jaar maakte hij diverse reportages in binnen- en buitenland en werkte hij nauw samen met cameraman Lajos Kalános. Samen begonnen ze aan een wereldreis.

waarbij ze verschillende onverwachte locaties bezochten, zoals het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Willibrord Frequin vergezelde de auteur Fons de Poel in zijn laatste levensjaar en maakte een biografisch portret met de woorden “Willibrord, verlegen vlegel.” Willibrord Frequin stierf het volgende jaar.
Zowel Fons als Willibrord kijken met veel plezier terug op hun succesvolle carrière.

Vanaf februari kunnen klanten het boek kopen. Willibrord en Fons kwamen iets meer dan een jaar geleden voor het eerst bij elkaar om Fons meer inzicht te geven in het leven van Willibrord. Zijn drinken, zijn humor, zijn ongeremde prestatiedrang, zijn unieke manier van werken en zijn verbondenheid met zijn imago zijn enkele van de dingen die hem opvallen.

Dit is een gezicht van stotterende verrassing omdat het verrassing met verrassing combineert. In november maakte Willibrord bekend dat hij de televisie zou verlaten. Toen de ervaren gastheer onthulde dat dit zijn “laatste televisieoptreden” zou zijn, verscheen hij op dat moment als gast op HLF.


Na enige tijd bleef hij te zien in het RTL-reisprogramma Beter Laat Dan Nooit met Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber. Daarvoor was hij verslaggever voor KRO’s Brandpunt en voor De Week van Willibrord, die respectievelijk op RTL en SBS werden uitgezonden. Willibrord Frequin, een tv-producent die niet bekend staat om zijn bizarre interviewtechniek, wordt het onderwerp van zijn eigen profiel.

Leeftijd Fons De Poel
Leeftijd Fons De Poel

Fons de Poel, die eerder met hem samenwerkte bij Brandpunt, is de auteur van dit stuk. Tijdens Frequins laatste levensjaar hield De Poel hem nauwlettend in de gaten. Hij noemt zijn senior collega nu een ‘fragiele kerel’.Ik ben erg enthousiast om het boek dat ik net uit heb gelezen met jullie te delen.

Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik. In dat jaar heb ik me een nauwkeuriger beeld van hem kunnen vormen. In zijn blog voor Broadcast Magazine zegt hij: “Ik had geen andere keuze dan het te schrijven.”In het begin van zijn carrière was Frequin de gids en mentor van De Poels.

In veel gevallen was het verdriet van de wereld te wijten aan het feit dat het wereldnieuws was en dat hij ontstond uit angst voor zijn eigen leven. Toen werd hij natuurlijk de irritante trammelt-reporter, die vroeg of iemand iets te zeggen had over wat er was gebeurd en vroeg zich af of iemand er iets over te zeggen had. Mijn aandacht werd getrokken door hem. Of geen van bovenstaande’, aldus De Poel.

De auteur maakt het punt dat veel mensen onwetend zijn van de verontrustende mate van onbekwaamheid die Frequin aan de dag legt.Angela de Jong, Fons van Westerloo, Sven Kockelmann en René van der Gijp waren enkele van de mensen die De Poel interviewde over het werk dat Frequin deed ter voorbereiding van het boek.Verwacht wordt dat Willibrords biografie, simpelweg Willibrord genaamd, het jaar daarop in de boekhandel verkrijgbaar zal zijn.

De meest recente keer dat Frequin op televisie verscheen was in november van het voorgaande jaar. Op SBS’s Home and Lifestyle Forum Chatshow gehost door Johnny de Mol, verscheen hij als gast.Hij zei tegen zichzelf: “Die plek is gewoon prachtig.” “Ik had geen andere keuze dan deze route te kiezen.” Dat was iets dat ik heb gemaakt voor Johnny, die al heel lang een vriend van me is.

Frequins reactie op de vraag over televisie was “Helemaal niet”, en hij voegde eraan toe: “Ik kijk ook veel minder.” De praatprogramma’s zijn naar mijn mening een farce omdat ze allemaal op hetzelfde formaat lijken te zijn gebaseerd.In de meeste gevallen is het doen van interviews een totale verspilling van tijd. “Het is tijd dat ik naar bed ga.” In Story krijgen we voor het eerst een glimp van een verwarde en hopeloze Fons de Poel. zijn symp.

Leeftijd Fons De Poel
Leeftijd Fons De Poel

Leave a Comment