Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Leeftijd Jan Lammers

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

Leeftijd Jan Lammers:Lammers bracht zijn jeugd door in Zandvoort en werkte op een glijbaanschool, waar hij verantwoordelijk was voor het schoonmaken van voertuigen. Op de leeftijd van, begon hij cliënten te instrueren hoe veilig te glijden. Hij werd daartoe aangespoord door Rob Slotemaker, die een glijdende school bezat en ook autocoureur was. Slotemaker merkte meteen.

de vaardigheid van Lammers op. Op 16-jarige leeftijd deed hij zijn eerste race op het plaatselijke racecircuit. Hij eindigde de race. In de jaren die volgden, vestigde hij zich als een dominante kracht in de Nederlandse toerwagen- en Formule Ford-competities. In maakte hij de sprong naar de hogere Europese Formule. Als gevolg van de slechte resultaten die hij had met zijn Hawke.

wisselde hij voor zijn tweede seizoen van team en trad toe tot Racing Team Holland, dat werd geleid door Alan Docking. De andere leden van het team waren Huub Rothengatter, die ook in de Formule zou gaan rijden, en Arie Luyendijk, die de Indianapolis zou winnen. Na een verhitte competitie met Anders Olofsson uit Zweden, kwam Lammers als beste uit de bus.

om het Europees Formulekampioenschap te claimen. Het was een beslissing die vruchtbaar bleek te zijn. In dat jaar trad hij toe tot de ATS-ploeg van Günther Schmidt. Tijdens de eerste drie races kon hij zich niet kwalificeren voor het evenement; maar in Long Beach kwalificeerde hij zich een indrukwekkende vierde. Deze prestatie zou het kroonjuweel van zijn F-carrière zijn. In het laatste.

deel van dat jaar maakte hij de overstap naar het Ensign Team, hoewel hij zich slechts drie keer voor de competitie kon kwalificeren. In dat jaar maakte hij zijn comeback bij ATS, maar hij nam alleen deel aan de eerste vier races van het jaar. Hoewel hij voor het seizoen naar Theodore verhuisde.

was het niet erg succesvol voor hem. Hij was succesvol in het krijgen van een start in de race die werd gehouden in zijn woonplaats. Gedurende zijn hele carrière in F heeft hij geen punten verdiend voor de titel. In de loop der jaren nam Lammers voor in totaal vier verschillende teams deel aan de .

CART World Series. Zijn beste resultaat behaalde hij toen hij voor Forsythe Racing reed op Laguna Seca Raceway, waar hij op de vijfde plaats eindigde. Hoewel hij was ingeschreven en geoefend voor de Indianapolis 500 in een auto van Mike Curb, deed hij geen moeite om zich voor de race te kwalificeren. In zijn twee seizoenen had hij een totaal puntentotaal van respectievelijk en.

en eindigde hij respectievelijke en e. Daarna verlegde hij zijn focus naar deelname aan sportwagenraces. Iets daarna, in is Jan de beste gekwalificeerde Nederlandse F coureur ooit met e plaats tijdens de GP USA West in Long Beach met ATS. Jan Lammers maakt in de overstap naar de Sportscars. En met succes. Jan Lammers zit tijdens het uur van Le Mans van het uur.

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

achter het stuur, komt als eerste over de finish en verslaat het tot dan toe onverslagen merk Porsche sinds . In , jaar helemaal seizoen over prei, gebeurde er iets unieks. Jan Lammers maakte zijn comeback in de Formule. Dit gebeurde tijdens de Grand Prix in Japan. Tot op heden is dit een record, er is geen andere coureur die na een jaar een comeback maakte in de F.

Jan Lammers richt zich op zijn eigen Sportcars-team op: Racing for Holland. Twee keer komt de FIA ​​World Sportscar Champion uit de Nederlandse racewereld. Jan stond driemaal op het podium tijdens de prestigieuze Formule race in Macau; . Nog een rijk record, Jan reed ooit races op een dag. rijdt Jan af en toe een demo op het circuit van Zandvoort Tegenwoordig.

Verder is hij met zijn Racing Team Holland actief in de h van Le Mans en de Europese Le Mans series. Begin is Jan Lammers aangesteld als sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort in . Jan Lammers is een autocoureur die in het verleden in de Formule heeft gereden. De Zandvoortenaar heeft een cruciale rol gespeeld in het terugbrengen van de koningsklasse naar Nederland.

Lammers begint al op vroege leeftijd dat hij voorbestemd is voor de racerij en de antislipschool van oud-coureur Rob Slotemakers is de speeltuin van Jantje. Hier mag hij de auto’s wassen, de baan en zich af en toe aan een ritje wagen. Slotenmaker snel om dat Lammers een uniek talent huisvest en facilitair zijn debuut in de autosport in .

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *