Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Sinner

Leeftijd Jannik Sinner

Leeftijd Jannik Sinner
Leeftijd Jannik Sinner

Leeftijd Jannik Sinner:Sinner, geboren in Sesto en daar opgegroeid, pakte zijn eerste tennisracket op toen hij drie jaar oud was, maar hij begon de sport pas serieus te beoefenen toen hij negen was. In plaats daarvan streefde hij een carrière na als skiër en won uiteindelijk zowel het Italiaanse kampioenschap reuzenslalom als het vice-Italiaanse kampioenschap.

Door de invloed van zijn tenniscoach, Heribert Mayr, besloot hij een toekomst in het professionele tennis na te streven in plaats van een carrière in het skiën. Toen hij jaar oud was, schreef hij zich in bij het Piatti Tennis-trainingscentrum in Bordighera, Ligurië. Deze faciliteit werd geleid door Riccardo Piatti en Massimo Sartori, die nu de coach van Andreas Seppi is.

Massimo Sartori was ook zijn mentor. Vanaf september nam Sinner deel aan verschillende juniortoernooien en nam hij deel aan de kwalificatierondes van individuele ITF Future Tour-toernooien. Hij was succesvol genoeg om twee junior competities te winnen, één in Qatar en de andere in Spanje. In januari nam hij voor het eerst deel aan een Futures-toernooi dat deel uitmaakte van de hoofdtabel.

Terwijl hij daar was, versloeg hij een topspeler genaamd Aryan Goveas en won hij zijn eerste game. In mei nam hij deel aan een wedstrijd van de International Tennis Federation (ITF) in Casale Monferrato, en hij bereikte daar voor het eerst de kwartfinales. Hij maakte zijn eerste optreden in de kampioenswedstrijd tijdens het evenement in St.

Christina in Groden in augustus, maar hij kon niet winnen nadat hij in twee sets verloor van de beste Duitse speler Peter Heller. Door deze prestatie klom Sinner voor de allereerste keer naar de nummer één plek op de wereldranglijst en won hij ook zijn allereerste dubbelkampioenschap in dezelfde competitie.

De Zuid-Tiroolse kreeg een wildcard waarmee hij mee mocht doen aan de hoofdtabel van het ATP Challenger Tour-evenement dat voor het eerst in Como werd gehouden. Helaas werd hij in zijn openingspartij in twee sets verslagen door de topper, Andrej Martin. In oktober won hij zijn eerste wedstrijd op Challenger-niveau op het toernooi in Ortisei in Groden, waar hij de topspeler Luca Giacomini versloeg in straight sets.

Hij kreeg ook een wildcard voor het toernooi, wat hem hielp te winnen. In de ronde waaraan hij deelnam, won de beste speler, Constant Lestienne, van hem en versloeg hem. Daarna zegevierde Sinner in zijn allereerste Challenger-wedstrijd, die in februari in Bergamo plaatsvond en pas zijn derde algemene wedstrijd in deze divisie was.

Hij kreeg een wildcard waarmee hij opnieuw in het hoofdtoernooi mocht meedoen, en hij won het toernooi door twee van de topspelers in Salvatore Caruso en Gianluigi Quinzi te verslaan. In de kampioenswedstrijd won hij binnen enkele minuten van zijn landgenoot Roberto Marcora. Uiteindelijk won hij dit toernooi en dat was het ook.

Leeftijd Jannik Sinner
Leeftijd Jannik Sinner

op de wereldranglijst, tegen in totaal zes concurrenten, die geen van allen lager stonden dan de e positie. Als resultaat van zijn overwinning in deze competitie vestigde hij zich als de eerste speler van het jaar die een Challenger-titel won, evenals de jongste Italiaan die het op dat moment deed. Hij is in totaal meer dan posities gestegen in de wereld en bevindt zich nu op de positie. Bereik een nieuwe toppositie.

Hij won ook zijn eerste twee ITF-wedstrijden in maart, die werden gehouden in Trento en Santa Margherita di Pula. Hij verloor slechts één set op elk van die toernooien. Sinner kreeg een wildcard voor de kwalificatieronde van een ATP Tour-evenement dat eind april in Boedapest plaatsvond. Dit gaf hem de kans om voor het eerst deel te nemen aan het toernooi.

Ondanks het feit dat hij in de tweede ronde werd uitgeschakeld, schoof hij toch door naar het hoofdtoernooi als een gelukkige verliezer en kon hij Máté Valkusz verslaan om zijn eerste overwinning in het hoofdtoernooi op dit niveau van de competitie te behalen. Als direct gevolg hiervan werd hij. In april is het de eerste keer dat april bovenaan de internationale ranglijst verschijnt. Op het Challenger-toernooi dat een week later in Ostrava werd gehouden.

kwam hij ternauwernood tekort in de finale tegen Kamil Majchrzak en kon hij voor het eerst winnen van een speler in de top toen hij Ji Vesel versloeg. Op het Masters-toernooi dat in Rome werd gehouden, kreeg hij een wildcard waarmee hij meteen in de hoofdtabel mocht komen en topspeler Steve Johnson in de eerste ronde van de competitie kon verslaan, ondanks het feit dat hij duidelijk de eerste set had verloren.

In de tweede ronde leed hij een nederlaag in twee sets door toedoen van Stefanos Tsitsipas, die destijds nummer één van de wereld was, maar hij klom daardoor op op de wereldranglijst. Sinner nam in de maanden mei en juli deel aan verschillende toernooien op de ATP Tour.

Ondanks zijn inspanningen was hij slechts in staat om door te gaan naar de hoofdtabel van een select aantal van deze evenementen, en hij werd ook uitgeschakeld in de kwalificatie voor Wimbledon. Na een succesvolle kwalificatie voor het ATP-toernooi in Umag halverwege.

Leeftijd Jannik Sinner
Leeftijd Jannik Sinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *