Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Ouders

Lineth Beerensteyn Ouders

Lineth Beerensteyn Ouders
Lineth Beerensteyn Ouders

Lineth Beerensteyn Ouders:De moeder Linda en de vader Kenneth zijn nu precies vier weken in Frankrijk, waar het WK wordt gehouden. Via de telefoon vanaf hun camping in Lyon bevestigt Linda dat ze het spel van hun dochter niet hebben kunnen zien. De wedstrijd van de voetballers tegen de Verenigde Staten in de kampioenswedstrijd, die om uur plaatsvindt. op zondag, zal de kers op de taart zijn.

‘De overmoed van de Verenigde Staten moet worden doorbroken, en onze Leeuwinnen gaan dat doen’, zegt Linda zelfverzekerd. Ze straalt al heel lang van trots en het lijkt alleen maar erger te worden. “Eerst wonnen ze het EK. Daarna wonnen ze het WK. Nu staan ​​ze ook in de finale.” Ik zie eruit als een pauw.’ Op zondag keren zij en haar man terug naar de tribunes in oranjekleurige kleding en zingen ze mee met het Oranje-publiek. Ik krijg rillingen en tranen in mijn ogen zodra ik haar de kamer zie naderen of binnenlopen.

Dan komt het in me op: daar gaat ze, mijn kleine meid. Van jongs af aan is haar kind altijd duidelijk geweest over haar doelen. ‘Heb je enig idee wat ik later van plan ben?’ Lineth noemde haar verjaardagsgesprek met haar ouders dat van een hommel. “Ik ga even voetballen.” Ik reageerde op Linda door haar te zeggen.

“Maar vrouwen voetballen niet.” Ik had geen idee dat het zelfs een optie was, want ik had nog nooit van zoiets gehoord. Desondanks bleef het kleine Lineth naar buiten gaan om met haar broers en andere jongens te voetballen. Haar ouders schreven haar op achtjarige leeftijd in bij DHC in Delft en ongeveer zeven jaar daarna wierf de huidige bondscoach Sarina Wiegman haar voor ADO. Sindsdien speelt ze voor FC Bayern München.

Lineth Beerensteyn Ouders
Lineth Beerensteyn Ouders

“Ze is een jongedame met hoop en verlangen.” “Tot nu toe zijn al haar stoutste dromen voor haar uitgekomen”, legt Linda uit. Daardoor staat haar moeder positief tegenover de wedstrijd die zondag plaatsvindt. “Dit wordt een zware strijd, maar ik heb er een goed gevoel bij.” Ze houdt haar vingers gekruist dat Lineth dezelfde startpositie zal krijgen als in de laatste game.

“Het liefst als spits”, aldus de coach. Ze blinkt uit in elke omgeving, maar in de spits hebben we een echte krijger nodig, en dat is ze precies. “Wat wordt de eindscore?” Mijn gevoel zegt. Nederland kwam als eerste op het bord, daarna schoten we een doelpunt tegen en uiteindelijk scoorde Lineth het winnende doelpunt. Ik kan het gewoon niet uithouden tot zondag.

Een jaar geleden riep premier Mark Rutte de overstroming uit tot een nationale ramp. Deze aanduiding geeft aan dat het rehabilitatieproces, dat zal worden ondersteund door de overheid, zeer snel moet beginnen. Anderzijds constateert de Ombudsman dat de schade vaak nog niet is verholpen. Ter illustratie spreekt hij van een gezin met een gehandicapte dochter wiens dochter op het beton .

in de woonkamer blijft wonen, waar de deuren in huis moeilijk te openen zijn, en waar de vloer in de keuken en gang nog niet is gelegd. VERWIJDERD. Zij hebben nog geen enkele vorm van geldelijke vergoeding ontvangen. Na een natuurramp hebben mensen “meer dan ooit een overheid nodig die snel reageert, luistert en voor alles zorgt”, aldus de Ombudsman.

In dit geval is dat niet gebeurd en zijn de gedane beloften niet nagekomen. In het licht hiervan heeft de Ombudsman een oproep tot actie gericht aan de minister van Justitie en Veiligheid, waarin hij hem smeekt “om daadwerkelijk orde op zaken te stellen voor alle betrokkenen en ervoor te zorgen dat dit bij de volgende crisis niet meer gebeurt”. Donderdag is in Valkenburg het Bestuursakkoord Waterveiligheid en Ruimtelijke .

Ordening WRL Limburg ondertekend door minister Mark Harbers, tevens verantwoordelijk voor Infrastructuur en Waterstaat. Door deze maatregel zou de provincie beschermd moeten worden tegen catastrofaal hoge waterstanden en overstromingen. Volgens de eigen schattingen van het programma kan de voltooiing van de stappen die nodig zijn om de waterkwaliteit te waarborgen tot een jaar duren. De video die hierboven te zien is, werd in het verleden op Hart van Nederland gepresenteerd.

Lineth Beerensteyn Ouders
Lineth Beerensteyn Ouders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *