Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Relatie

Lynn Wilms Relatie

Lynn Wilms Relatie:is een vrouwelijke voetballer uit Nederland die nu speelt voor de FrauenBundesligaclub VfL Wolfsburg en het Nederlands Elftal. Wilms maakte deel uit van het team van CTOZuid. Ze maakte de overstap naar FC Twente om het jaar.

Lynn Wilms Relatie
Lynn Wilms Relatie

daarop in de Eredivisie te spelen. In de loop van het seizoen verscheen ze in elke wedstrijd als een beginnende verdediging en scoorde ze twee doelpunten. FC Twente had gedurende het hele seizoen een record van , waarmee ze op de tweede plaats eindigden.

Wilms leverde een belangrijke bijdrage aan de overwinning van de club in de Eredivisie. Wilms maakte in september haar debuut voor het Nederlands Elftal tegen Turkije in een kwalificatiewedstrijd voor het EK. De wedstrijd, die Nederland won, vond plaats op september.

Wilms was toen jaar oud. Tijdens de maand maart Tournoi de France scoorde ze haar eerste doelpunt voor haar land in een wedstrijd die eindigde in een gelijkspel met Frankrijk. Wilms werd op het elfde uur door hoofdcoach Sarina Wiegman.

opgeroepen voor de nationale ploeg, nadat een blessure Lisa van der Most uit de overweging dwong. Daarna gaat het heel snel met Wilms. De Limburgse verdediger deed het voorgaande seizoen mee aan haar debuutseizoen in de Eredivisie en werd al snel verheven.

tot een vaste basispositie bij FC Twente. Wilms beleefde bij Twente een meer dan uitstekend seizoen en het winnen van het landskampioenschap was de kers op de taart van een toch al indrukwekkend jaar. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ze met de Oranje.

Leeuwinnen deelnam aan hun eerste internationale ontmoeting. Wilms kwam na de wedstrijd tegen Turkije tot de conclusie dat er heel veel heel snel gaat. In een gesprek met De Limburger vertelde Wilms dat hij tijdelijk in een mallemolen verbleef.

Lynn Wilms Relatie
Lynn Wilms Relatie

Na de wedstrijd waren er een paar mensen die een traan lieten. Mijn vader en moeder hebben nu de wedstrijdtrui en het konijn dat werd uitgereikt aan de winnaar van de eerste interland. Ze zijn voorzien van een comfortabele woning.

Wilms daarentegen moet zo snel mogelijk weer aan de orde van de dag komen. Morgen, vrijdag, gaan zij en Twente weer op bezoek bij ADO Den Haag en de week daarop spelen ze hun eerste wedstrijd in de Champions League tegen Sankt Polten.

Daphne van Domselaar van FC Twente is opgeroepen voor de nationale ploeg door Sarina Wiegman, die haar inzet als invaller voor Kop. Er zal niemand zijn om Wilms’ plek in te nemen, dus dit geeft aan dat Oranje momenteel uit spelers bestaat.

Kop kan op een later moment aan de selectie worden toegevoegd, maar dit hangt af van hoe goed ze herstelt van haar blessure. Vrijdag nemen de Nederlandse voetballers deel aan hun eerste training tegen Spanje in Marbella. In een vriendschappelijke wedstrijd.

die aanstaande dinsdag in Nijmegen wordt gespeeld, zal het Australische nationale team als tegenstander dienen. Daphne van Domselaar van FC Twente is opgeroepen voor de nationale ploeg door Sarina Wiegman, die haar inzet als invaller voor Kop.

Er zal niemand zijn om Wilms’ plek in te nemen, dus dit geeft aan dat de Oranjeselectie momenteel uit spelers bestaat. De opname van Kop in het team kan worden uitgesteld tot een later tijdstip, afhankelijk van hoe goed haar herstel verloopt.

Vrijdag nemen de Nederlandse voetballers deel aan hun eerste training tegen Spanje in Marbella. In de vriendschappelijke wedstrijd die dinsdag  november in Nijmegen plaatsvindt, zal het Australische nationale team als tegenstander dienen.

Lynn Wilms Relatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *