Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Gezin

Marc Floor Gezin

Marc Floor Gezin
Marc Floor Gezin

Marc Floor Gezin:Ten tijde van de kroning hebben mijn broers en zussen en ik de Stichting Just a Million opgericht. In vergelijking met veel andere Nederlandse kinderen hebben wij het makkelijk gehad. Toen we zagen hoe de regering een miljoen euro vrijmaakte om de armen te helpen, besloten we hetzelfde te doen. Wat maakt het uit, een miljoen dollar voor dit.

Ga naar www.justamillion.nl om een ​​donatie te doen van elk formaat, zelfs een euro. Per ongeluk is de geldautomaat al geprogrammeerd om euro’s te gebruiken. Mijn zus en ik hebben een nummer gecomponeerd genaamd “A Place for You and Me” en hebben daar een muziekvideo gemaakt om meer mensen te interesseren. De boodschap van het lied is.

dat we allemaal liefde moeten geven en ontvangen. Niet alleen op het eiland Lesbos, maar wereldwijd! Het is geweldig dat ik mijn muziek kan gebruiken om anderen te inspireren. Ja, ik nam het mee toen ik het huis verliet. Wij wonen in een voormalige basisschool die is verbouwd tot ons huis. We zijn verhuisd naar het huis dat we zelf hebben gebouwd en het dient .

als onze hoofdverblijfplaats voor het hele gezin. In het gemeenschapscentrum op de tweede verdieping kunnen de lokale bevolking deelnemen aan een breed scala aan evenementen en activiteiten. Studenten in het derde jaar die meer zorg en begeleiding nodig hebben, worden gehuisvest in een apart gedeelte van het gebouw. Bekijk Instagram vanuit een ander perspectief.

“Wauw! Alleen al erover nadenken is al een grote stap voorwaarts. Als de corona is verdwenen, zoals ik verwacht, dan wil ik een hele grote sprong maken. Dat ik muziek mag gebruiken om mezelf te ondersteunen en anderen te helpen. Dan kan ik misschien doen wat altijd mijn diepste wens is geweest: de ware roeping van mijn hart volgen. En ik weet nog steeds niet zeker .

of dat voor mensen permanent is of gewoon totdat individuen zich volledig geraised voelen. Sterker nog, volgens Marc Floor spreekt hij zich uit voor zaken buiten de muziekbusiness. Samen met zijn zus Lize Marie besloot hij de campagne Just A Million te lanceren om geld in te zamelen voor goede doelen. Om deze reden schreef ze het nummer “Een Plek Voor Jou en Mij” .

en er werd een geweldige videoclip opgenomen op het Griekse eiland Lesbos. Ze zagen direct de worstelingen die vluchtelingen, vooral kinderen, onder dergelijke omstandigheden doormaakten. Ze willen muzikale hulp bieden. In de afgelopen jaren heeft Marc Floor veel covers op YouTube en Spotify gepubliceerd. Zijn fans mogen rekenen op regelmatige blootstelling .

aan muziek die hun eigen interesses aanspreekt. Maar Marc Floor vond dat hij meer moest doen dan alleen deuntjes coveren, dus begon hij heel zelfstandig zijn eigen muziek te schrijven. Inmiddels heeft hij veel ervaring met de podiumkunsten en het leven van een kunstenaar.

Dit was het geval op een uitverkochte AHOY, toen alleen de meest toegewijde fans hem voor een beperkte tijd mochten zien. Het is ook de hoogste tijd voor Marc Floor om zijn kunnen te demonstreren. Naarmate het einde van het schooljaar nadert, heeft hij meer tijd om zich op zijn.

muzikale bezigheden te concentreren. Samen met zijn (ex-)stemdocent Snelle bracht hij de afgelopen maanden veel tijd door in de studio om deuntjes op te nemen. Marc Floor heeft zojuist “Hé Meester” uitgebracht, de eerste vrucht van hun uren in de studio. Er is zoveel muziek klaar voor gebruik dat de release van deze single kan worden beschouwd als de eerste van vele aankomende albums.

Marc Floor kan niet wachten om het zijn trouwe fans te vertellen. Met behulp van beeldmateriaal dat is opgenomen op het Griekse eiland Lesbos, werkten muzikanten Lize Marie en Marc Floor samen met een cameraman om een ​​documentaire te maken over de bewoners van het eiland. In het vluchtelingenkamp dacht Lize Marie: “Deze mensen hebben helemaal niets.”

Als gevolg daarvan werden ze gedwongen hun vaderland te verlaten. De oorlog was voorbij, maar de overlevenden zagen het vooruitzicht om opnieuw te beginnen vanaf het begin. Na de regen waren de straten en de tenten ondergelopen en donker. Een troep jongeren zat bij elkaar in de sneeuw. Als je een jongere bent, hoor je zoiets niet. Daarom verzamelen we beelden voor sociale media.

Marc Floor Gezin
Marc Floor Gezin

en filmmateriaal voor een documentaire om te delen met de wereld. Je bent getuige van de gebrokenheid en eenzaamheid van de mensen in kamp Moria”, zei Marc Floor. Toen ik hun blik ontmoette, herkende ik de somberheid. Ouders die hun kinderen op hun schouders tillen en ouderen masseren met olie. Ze emigreerden naar een ander land op zoek naar een beter leven.

Na de verbranding van het vorige kamp en de daaropvolgende verhuizing van de bevolking, bezochten Lize Marie en Marc Floor de volgende dag het nieuwe tentenkamp. Lize Marie: “Een stel individuen kwam om een ​​bocht naar voren en ging recht naar de tenten stad. We zijn aan de kant van de weg gestopt en besloten mee te doen aan de actie. Onderweg naar beneden gaven we de jongeren boksen .

en vroegen ze hoe ze heetten terwijl ze speelden en giechelden. Hoe voelt het om hier te zijn, vroegen we aan de volwassenen. De vluchtelingen, zoals Marc Floor het zegt, “spreken gewoon basis Engels.” Het belangrijkste dat ze schreeuwen is: “Het kamp is niet goed.” Waarschijnlijk willen ze nu het kamp verlaten. Niet in staat zijn om je passies na te jagen is, naar mijn mening, het moeilijkste. Ongeveer anderhalf uur per dag werken de twee Apeldoornse Christelijk Lyceumstudenten aan dit .

e-project. Het zal enige tijd duren om nieuwe methoden te ontwikkelen om zoveel mogelijk geld te genereren. Simpel gezegd, die ene miljoen euro hebben ze nodig. Wat kan iemand die dit bericht leest doen om te helpen? Je kunt ofwel geld geven via de website of de roguelike spelen”, zegt Lize Marie. Al na een paar rondes van het ruilspel hadden we een complete houtkachel uit .

de eerste theezak verzameld. Marc Floor en Lize Marie bedachten een variant dat is immuun voor corona. Niemand hoeft meer de deur open te doen voor zijn broers en zussen omdat alles online gebeurt. Marc Floor: “We zetten een foto op Instagram en kijken wie er reclame wil maken voor hun goederen.

Enige tijd later worden de ruilers dicht bij elkaar geplaatst. Lize Marie’s laatste opmerking van het jaar is: “We hopen dat het eindproduct veel waarde heeft.” Om de veiligheid te garanderen, zullen we uw bijdrage in een bankkluis deponeren, samen met de andere fondsen die we hebben verzameld.

Marc Floor Gezin
Marc Floor Gezin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *