Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Dood

Marco Pantani Dood

Marco Pantani Dood
Marco Pantani Dood

Marco Pantani Dood:Op het moment van het incident bleek uit de autopsie dat de Italiaanse man, die toen was, was overleden aan een overdosis cocaïne. Nadat er meer dan een jaar begonnen was sinds zijn overlijden, werd het onderzoek heropend omdat zijn nabestaanden hebben gevraagd. Volgens de lokale krant Il Resto del .

heeft de familie naar een document pagina van de officier van justitie overhandigd in de hoop dat er in de avond van februari komt. Dit omvat een mededeling van een persoon die voorheen in Pantani handelde. Het gerucht ging dat hij begin vorig jaar had aangekondigd dat hij er zeker van was dat Pantani werd vermoord. Dit is een gerucht. “Ik kende hem ongeveer vijf van zes maanden voordat hij stierf, en hij zag er niet uit als iemand zelfmoord wilde plegen.”

“Ik kende hem vijf van zes maanden voordat hij stierf, en hij zag er niet uit als iemand die zelfmoord wilde plegen.” Pantani werd gediskwalificeerd voor de Giro d’Italia toen hij op dat moment de roze trui droeg omdat zijn hematocrietwaarde te hoog was. Omdat de laatste etappe zou hebben gewonnen, waren ze onvermurwbaar te voorkomen .

dat de laatste etappe in Milaan zou bereiken. Pantini uiteindelijk op zoek zijn gegaan naar de waarheid en misschien jaren later zijn eigen doodvonnis ondertekend. Tonina Pantani, de moeder van Pantani, is ervan overtuigd dat haar zoon is vermoord en is sinds de nacht dat hij enorm geïnteresseerd is in het onderzoek. Ze wilde op.

“Ik ben er zeker van dat de hele waarheid over Marco’s dood nog niet naar buiten is gekomen met betrekking tot wat er in het hotel is gebeurd in de uren en dagen voor zijn dood.” “Ik weet zeker dat de hele waarheid over Marco’s dood nog niet naar buiten is gekomen.” “Ik heb er altijd voor gevochten, maar in het verleden heb ik mezelf ook overgelaten aan advocaten .

die me misschien niet effectief geadviseerd is. Ik geloof dat dit een bericht is geweest. Ik bied dat deze vreselijke situatie snel voorbij zal zijn. Wij zoeken geen wraak tegen hen. We willen en we willen de waarheid.” In het verleden heeft Tonina gebruik gemaakt van de diensten van een privédetective. Hij kwam tot de conclusiekampioen dat zelfs als de Tour- was overleden aan een overdosis cocaïne.

Marco Pantani Dood
Marco Pantani Dood

hij zou zijn om een ​​​​aanzienlijke hoeveelheid van de stof te consumeren deze was besproken met water. Dit bracht hem tot de conclusie. De daders waren twee mannen die de binnenkwamen via een ontgrendelde deur. Dit zou hebben plaatsgevonden. De enorme hoeveelheden cocaïne die tijdens de autopsie in zijn lichaam werden ontdekt, konden op geen enkele manier door hem worden veroorzaakt. Pantani stierf niet alleen aan een overdosis cocaïne.

maar ook aan een “hartfalen veroorzaakt door een cocktail van drugs en drugs”, aldus professor Franco Tagliaro, een consulterend arts bij het parket in Rimini. Deze beoordeling is gemaakt op basis van de volgende van een autopsie. Volgens de medische professional is het mogelijk dat Pantani een flinke dosis antidepressiva heeft mogelijk. Het lijkt erop dat dit bewijs de .

zelfmoordtheorie ondersteunt. Dit omvat een mededeling van een persoon die voorheen in Pantani handelde. Het gerucht ging dat hij begin vorig jaar had aangekondigd dat hij er zeker van was dat Pantani werd vermoord. Dit is een gerucht. dat de positieve drugstest uit de Giro door hen is vervaardigd. “Ik kende hem vijf van zes maanden voordat hij stierf.

en hij zag er niet uit als iemand die zelfmoord wilde plegen.” Pantani, die toen de roze trui gedragen, zag zich genoodzaakt zich terug te trekken uit de Giro omdat zijn hematocrietwaarde te hoog was. Omdat de laatste etappe had gewonnen, waren ze onvermurwbaar om te voorkomen dat de klimgeit koste wat kost de laatste etappe in Milaan zou bereiken. Pantini op een bepaald moment in de verre toekomst op zoek zijn vertrokken naar de waarheid en mogelijk zijn eigen zouvonnis hebben ondertekend.

Marco Pantani Dood
Marco Pantani Dood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *