Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vrouw

Maxim Hartman Vrouw

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

Maxim Hartman Vrouw:Maxim heeft het volgende te zeggen over het vreselijke verlies: “Dit is een ander aspect van het vaderschap. Vroeger geloofde ik dat het feit dat ouder zijn je blootstelt aan kwetsbaarheid het slechtste aspect van ouder zijn was.” Bovendien beweert Maxim dat hij in wezen immuun is voor schade. “Zelfs als er iets ergs met je kinderen gebeurt of als iemand anders iets ergs .

met je kinderen doet, heb je nog steeds het vermogen om het probleem met een bijl in tweeën te splitsen. Maar als het om leukemie gaat, wie zie je dan? uitdaging.” Maxim heeft het volgende te zeggen over het vreselijke verlies: “Dit is een ander aspect van het vaderschap. Vroeger geloofde ik dat het feit dat ouder zijn je blootstelt aan kwetsbaarheid het slechtste aspect van ouder zijn was.” Bovendien beweert Maxim dat hij in wezen immuun is voor schade.

“Zelfs als er iets ergs met je kinderen gebeurt of als iemand anders iets ergs met je kinderen doet, heb je nog steeds het vermogen om het probleem met een bijl in tweeën te splitsen. Maar als het om leukemie gaat, wie zie je dan? uitdaging.” Maxim’s angst, ondanks zijn onvermogen om er iets aan te doen, was “vreemd genoeg” niet te ernstig. Volgens Hartman, die niet uitsluit dat het in de toekomst zal gebeuren, “hoor je altijd dat je daarna helemaal naar tyfus gaat, maar dat is niet het geval.” “Het is heel goed mogelijk dat ik volledig flauwval en dat anderen me daardoor uitlachen.”


Hij verwacht niet dat het zal gebeuren, deels omdat zijn zoon al vrij oud is. ,,Ik geloof dat het mogelijk is dat dingen anders zijn als je een kind verliest, en dat de pijn veel erger kan zijn. Je hebt natuurlijk al wat levenservaring achter de hand.’ Het idee dat ouder worden iets is waar je ‘geen recht op hebt’ biedt Hartman troost. ‘Zo moeten de zaken nu eenmaal.

Het is niet alleen oneerlijk, maar ook onattent, onaangenaam en wreed. Maar het is ook mogelijk om ineens een hersenbloeding te krijgen. Dat zijn zoon ziek werd, was ook voor hem geen verrassing. Maxim vergelijkt zijn twee zonen met verschillende soorten flora. gevoelig voor zijn omgeving. De eerste heeft nooit iets, terwijl de tweede veel problemen veroorzaakt.

Zowel qua geest als lichaam. Dat hij iets vergelijkbaars kreeg, kwam voor mij niet als een verrassing.” Als Maxim de aandoening zelf had opgelopen, had hij nooit zo lang kunnen overleven als zijn zoon ermee deed. “Toen het erop aankwam, vroeg hij de arts: ‘Kan ik die medicatie nog twee dagen krijgen? Dan kan ik misschien nog twee dagen overleven.

Daarna ging de dokter weg en ik vroeg de patiënt: “Waarom zou je nog twee dagen willen leven?” Je poept over je hele ziekenhuisbed en sterft van de ondraaglijke angst. Wat voor kwaliteit van leven heeft zoiets als Maar het lijkt erop dat er een deel van het menselijk lichaam is dat bestand is tegen overlijden. En dat is ook geweldig.’ Toen Maxim twaalf jaar oud was, nam zijn moeder hem mee terug naar het ouderlijk huis omdat ze voelde dat ze de verantwoordelijkheid om hem op te voeden nu aankon.

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

Vanwege haar schaamte voelde ze een intense behoefte om aardig gevonden en geaccepteerd te worden door anderen. Ze miste nooit een kans om haar liefde en bewondering voor haar zoon te uiten. Een jaar geleden stierf zijn moeder onverwachts. Maxim: “Ze was helemaal niet bereid om te vertrekken, en ze was zo doodsbang als een jong kind. Omdat ik zo bang was om dood te gaan, vond ik het onderwerp fascinerend. Het was echter onvermijdelijk.

omdat kanker zich door haar hele lichaam had verspreid.” Ze werd behandeld in een van die hospices, waar mensen naartoe gaan als ze beseffen dat ze niet echt een kans meer hebben, maar ze was vast van plan terug te keren Ik vroeg: “Hoe ziet u het in dat geval?” Ik probeerde het onderwerp op een tactvolle manier te benaderen door haar te vragen naar de resterende tijd die ze nog had, of ze een ventilator wilde, en andere dingen; maar ze .

wilde er gewoon niet over praten en in antwoord op zo’n vraag zei ze gewoon: “Ik wil er niet over praten.” “Het spijt me, maar ik kan gewoon niet in die vanille-yoghurt komen die je hier hebt. Totale ontkenning Ik bewonderde haar vasthoudendheid in het aangezicht van tegenspoed. Als je niet denkt dat de dingen zijn zoals ze zijn, dan moet je ze niet accepteren zoals ze zijn. Hij is verplicht toe te geven dat de hoeveelheid tijd die hij met haar heeft doorgebracht vrij beperkt is geweest.

“Wat dat betreft was ik niet bepaald de beste zoon. Het is mogelijk dat je denkt dat het komt omdat ze me in de eerste plaats, maar ik denk dat het meer een geval van luiheid van haar kant was. Het was een simpele enkele reis. Of misschien was het de emotionele ruwheid.’ Hoe meer ze erover klaagde, hoe minder vaak ze er met mij over communiceerde. Mijn mening is dat je dat niet moet doen.

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *