Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Partner

Meike De Jongh Partner

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Meike De Jongh Partner:Meike de Jong March Tilburg is een bekende omroep en journalist in Nederland.
Voordat hij zijn loopbaan bij Omroep Brabant begon, behaalde De Jong zijn diploma televisie aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. In het begin werkte ze voor Brabant Nieuws als redacteur en verslaggever van de publicatie.

waar ze uiteindelijk een van de vaste presentatoren van het nieuwsbulletin werd. Daarnaast leidde ze de schoolcompetitie die bekend staat als ‘Brabant Battle’. In het begin van zijn carrière werkte In De Jong bij RTL Nieuws als redacteur voor het ochtendjournaal.

Daarnaast nam ze vaak segmenten op voor deze programma’s. Omdat beide nieuwspresentatoren van RTL Ontbijt in de maand juni afwezig waren, werd De Jong gevraagd beide keren in te vullen. Daarna werd ze de vaste vervanger van Jan de Hoop in de functie. Sindsdien vult De Jong veelvuldig in bij RTL Z Nieuws en Editie NL, naast het eens per twee weken leveren van de nieuwsprogramma’s op zondag.

Sinds het begin van de zomer verzorgt De Jong ook de nachtprogramma’s van Anita Sara Nederlof en Daphne Lammers als die niet beschikbaar zijn. Sinds die tijd is ze samen met Jan de Hoop consequent aanwezig in het RTL Ontbijtnieuws. De Jong verzorgt het ontbijtnieuws op maandag en vrijdag. Als je me had gevraagd hoe ik de afgelopen zes maanden ben veranderd.

zou ik waarschijnlijk hebben geantwoord met iets in de trant van: “Veranderd, pff echt niet, ik ben gewoon nog steeds dezelfde als voorheen.” Dat gezegd hebbende, is dit niet meer het geval. Omdat ik me realiseerde dat ik de laatste tijd een aanzienlijke hoeveelheid verandering heb doorgemaakt, en de enige manier waarop ik het kan uitdrukken is de manier waarop ik het voor mezelf ontdekte.

en dat was het. Jordy was twee jaar mijn vriendje. Hij was een ontzettend aardige, vrolijke, hilarische en onhandige aap die het eerste deel van dit studiejaar stage liep op Curaçao. We brachten veel tijd samen door met lachen en plezier maken. Dat was zeker een opwindend moment voor mij, omdat het een belangrijk keerpunt in mijn leven betekende, toen ik besloot om verder te studeren.

We waren genoodzaakt om een ​​aanzienlijke hoeveelheid tijd apart door te brengen, maar desondanks hadden we individueel een fantastische ervaring. We maakten kennis met een groot aantal nieuwe individuen en maakten uiteindelijk veel nieuwe kennissen. Daarnaast ben ik er een week geweest en het was gemakkelijk een van de leukste vakanties die ik ooit heb gehad.

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Helaas is er nog een ander, minder leuk aspect aan het plot. We hebben ongeveer twee maanden geleden besloten onze relatie te beëindigen vanwege een verschuiving in zijn gevoelens jegens mij. Ik had geen idee wat er aan de hand was, en ik was echt verrast door de informatie. Gedurende de tijd die daarop volgde.

heb ik veel nagedacht om erachter te komen waarom hij me niet meer mocht, ondanks het feit dat we in het verleden meer op elkaar leken. Geloof me als ik zeg dat als je eenmaal zulke dingen begint te overwegen, je snel zult beseffen hoeveel je over jezelf onthult. omdat ik mezelf afvroeg: “Ben ik nog steeds dezelfde Meike als voorheen.

Ik kwam net tot het besef dat ik niet dezelfde Meike was die ik in het verleden was, en in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is dit op geen enkele manier een slechte ontwikkeling. Ik ben tot het besef gekomen dat ik binnen een zeer korte tijd een zeer significante vooruitgang heb geboekt. Omdat ik het soort middelbare scholier was die altijd geloofde dat alles goed was, die veel van de mensen om haar heen respecteerde en die zelden ergens tegen optrad.

Dit middelbare schoolmeisje heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke jonge vrouw die haar zinnen heeft gezet op haar doelen en ze allemaal wil bereiken. Dit meisje zegt niet meer overal ja en amen op, maar laat het je graag weten als het haar niet lukt. Absoluut. Eigenlijk kwam het besef dat ik zo drastisch veranderd ben, een beetje als een verrassing voor mij, aangezien ik over .

het algemeen degene ben die gewoonlijk alles in andere mensen ziet. Omdat ik me daar voortdurend van bewust ben, is het niet nodig dat je bedrog pleegt of informatie achterhoudt. Mijn moeder beweert dat ik van jongs af aan dingen in mensen heb kunnen lezen. Ze bedoelt niet het bovennatuurlijke.

ze zegt eerder dat ik kan voelen of zien hoe het met iemand gaat. Ik ben echt trots op dat geschenk, en ik krijg er vaak lof over; toch heb ik nooit eerder gemerkt dat ik dat talent niet gebruik om mezelf op wat voor manier dan ook te verbeteren. Gelukkig kan ik die taak nu uitvoeren.

Meike De Jongh Partner
Meike De Jongh Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *